ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

MARIOSE έγραψε:Καλώς τον Θκιαμαντοπέζουνον! φίλε μου θα σε καρτερώ να έρτεις στον καφέ που θα π´αμε με το γείτο ( ρε γείτο περιμένω το τηλεφώνημα σου!) τζιαμέ θα σου γελάσω να μολοήσεις το πόστο ;)
χαχαχα...κατσε να σιουρευτουμε με τουτα ουλλα ότι ηβραμε ποστο πρωτα ρε γειτο τζαι μετα ομολογω...!!! :lol:

εν σε πιασα κομα γιατι αρκω να σκολασω...ασε μες την άλλη εφτομα περκι τα καταφερω να πω τζαι του Χριστου να παμε να πουμε τις κουβεντουες μας!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
ThkiamantoPezounos
Full Member

Δημοσίευση από ThkiamantoPezounos »

BAIKAL TEAM έγραψε:
Laurona έγραψε:1-2 κιλα παστουρμαες θέλεις να πεις ;) :lol:
εν η δουλεια του ρε Χρυσανθε...μεν μου τον κουρτιζεις να μας πεθανει μες το καλοτζαιρι!!! :lol: :lol:
Κοπέλια, σαν τους παστουρμάες εν εσει!!
“In a civilized and cultivated country, wild animals only continue to exist at all when preserved by sportsmen.” -Theodore Roosevelt
Άβαταρ μέλους
ThkiamantoPezounos
Full Member

Δημοσίευση από ThkiamantoPezounos »

BAIKAL TEAM έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Καλώς τον Θκιαμαντοπέζουνον! φίλε μου θα σε καρτερώ να έρτεις στον καφέ που θα π´αμε με το γείτο ( ρε γείτο περιμένω το τηλεφώνημα σου!) τζιαμέ θα σου γελάσω να μολοήσεις το πόστο ;)
χαχαχα...κατσε να σιουρευτουμε με τουτα ουλλα ότι ηβραμε ποστο πρωτα ρε γειτο τζαι μετα ομολογω...!!! :lol:

εν σε πιασα κομα γιατι αρκω να σκολασω...ασε μες την άλλη εφτομα περκι τα καταφερω να πω τζαι του Χριστου να παμε να πουμε τις κουβεντουες μας!!

Μάριε μου, όποτε θέλεις να κανονίσουμε. Να πούμε τζαί καμία κουβέντα για τα περσινά μας παθήματα να γελάσουμε!

Όσο για τον γείτο σου, εν πιο εύκολο να γίνεις αστροναύτης παρά να σου ομολογήσει πόστο. Για να καταλάβεις μεσ’ το αυτοκίνητο που πάμε μαζί, βάλει με τζαί σκεπάζω τα μάθκια μου με μαντήλα να μεν βλέπω που πάμε. Ώσπου με παίρνει τόπους τζαί παίζουμε πουλιά, κάμνω ότι εν καταλάβω! Xexexexex!!
“In a civilized and cultivated country, wild animals only continue to exist at all when preserved by sportsmen.” -Theodore Roosevelt
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Αφιερωμένο στους φασσαριες.
Εγω εννα σας καρτερω στο μαειρκο :D
https://youtu.be/-No-byChkgY
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

ThkiamantoPezounos έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:

Μάριε μου, όποτε θέλεις να κανονίσουμε. Να πούμε τζαί καμία κουβέντα για τα περσινά μας παθήματα να γελάσουμε!

Όσο για τον γείτο σου, εν πιο εύκολο να γίνεις αστροναύτης παρά να σου ομολογήσει πόστο. Για να καταλάβεις μεσ’ το αυτοκίνητο που πάμε μαζί, βάλει με τζαί σκεπάζω τα μάθκια μου με μαντήλα να μεν βλέπω που πάμε. Ώσπου με παίρνει τόπους τζαί παίζουμε πουλιά, κάμνω ότι εν καταλάβω! Xexexexex!!
Σαββατο 5 νασαι δαμε τζαι ουσσου...εχω να παω να πεταξω κατι ταπελλες οσπου φτανει η κουταλα μου
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Σαββατο 5 νασαι δαμε τζαι ουσσου...εχω να παω να πεταξω κατι ταπελλες οσπου φτανει η κουταλα μου

:lol: :lol: :lol:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΡΗΣ_ΛΕΜΕΣΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΡΗΣ_ΛΕΜΕΣΟΣ »

σανα επιασε το φτη μου ότι ενα δικαιούμαστε ομοιώματα απο φέτος.

αληθεύει;
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

BAIKAL TEAM έγραψε:εν σε πιασα κομα γιατι αρκω να σκολασω...ασε μες την άλλη εφτομα περκι τα καταφερω να πω τζαι του Χριστου να παμε να πουμε τις κουβεντουες μας!!

Εν παίζεστε ρε :lol: , θα τα πο.υμε τζιαί που κοντά στον καφέ 8-)

Όσο για τον γείτο σου, εν πιο εύκολο να γίνεις αστροναύτης παρά να σου ομολογήσει πόστο. Για να καταλάβεις μεσ’ το αυτοκίνητο που πάμε μαζί, βάλει με τζαί σκεπάζω τα μάθκια μου με μαντήλα να μεν βλέπω που πάμε. Ώσπου με παίρνει τόπους τζαί παίζουμε πουλιά, κάμνω ότι εν καταλάβω! Xexexexex!![/quote]

Σαββατο 5 νασαι δαμε τζαι ουσσου...εχω να παω να πεταξω κατι ταπελλες οσπου φτανει η κουταλα μου[/quote]

Εν παίζεστε ρε :lol: , θα τα πούμε τζιαί που κοντά στον καφέ 8-)
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

BAIKAL TEAM έγραψε:Εδώ είναι που έκαμα για πρώτη φορά αναφορά για την αλλαγή

http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 315#p99315

ευχαριστω Σπυρο...μπορει να τα διαβασει και ο Αριστος και οποισδηποτε εχει σχεση με την victory...και αν τα 2 πιστονια είναι διαφορετικα στο κυνηγι...εμεις ειμαστε οι πρωτοι που τα συγκριναμε και μπορούμε να εκφερουμε αποψη...καμμια σχεση το ένα με το άλλο...
Ακόμα μια αλλαγή για την Victory 36gr στο πιστονάκι της, αναμένετε αποτελέσματα, να δούμε τι εν τούτο που εβάλαν πάλε. :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

spyrosspyrou851 έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Εδώ είναι που έκαμα για πρώτη φορά αναφορά για την αλλαγή

http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 315#p99315

ευχαριστω Σπυρο...μπορει να τα διαβασει και ο Αριστος και οποισδηποτε εχει σχεση με την victory...και αν τα 2 πιστονια είναι διαφορετικα στο κυνηγι...εμεις ειμαστε οι πρωτοι που τα συγκριναμε και μπορούμε να εκφερουμε αποψη...καμμια σχεση το ένα με το άλλο...
Ακόμα μια αλλαγή για την Victory 36gr στο πιστονάκι της, αναμένετε αποτελέσματα, να δούμε τι εν τούτο που εβάλαν πάλε. :roll: :roll:
Σπυρο τι αλλαγη ρε φιλε???το θεμα τρωει μας αεις τις μυστικοπάθειες!! :D ...ε το B&P που εβαλαν??

@Πανικο σετερ πηγα παλι σημερα στη τοποθεσια με το Hunt Cyprus...είναι πολύ σωστο αλλα το πρόβλημα είναι ότι δεν δειχνει τις απαγορευμένες που είναι κοντα σε σπιτια (200μετρα)...οποταν δεν μπορεις να εισαι σιγουρος....δειχνει ολη την περιοχη ανοιχτη ακομα και μες το χωριο...οποταν δεν μπορεις να ξερεις ακριβως για τέτοιες περιπτώσεις...

καταλαθος εδωκαμε πανω σε 2 ταισματα και ειχε πολύ γελιο η φαση...που το αγχος τους ο ενας ηρτεν και ηβρε μας φκαινοντας την αντιπυρικη ζωνη με το σαλουν ολοκαινουργιο αυτοκινητο του...καλα ρε κουμπαρε μου μα το Θεο ποσον αξιζουν 10 φασσες που ε να παιξεις ρε αχαπαρε?????????????????
sanguine tuo...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”