ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Αχερκωτης έγραψε:Σαββατο θαναι η πρωτη μου αφου οι "φιλοι" μας βαφτιζουν φασσες για κολιους...!!!

Το παιδι που εισουν καποτε..να ειναι αραγε περηφανο γι αυτο που εχεις γινει...;

ετσι είναι...οι αγαπητικοί των κυνηγετικών συλλογων είναι και οι προνομιούχοι της κυνηγετικης κοινωνιας...φασσες, τρυγόνια νομιμα σε περιοδους κλειστες για εμας τους κοινους θνητούς...κορακοειδή και παπαριες...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Λεωνιδα μου δεν εννοουσα αυτο ηταν πηραγμα για τον Νικο..
Οσο για εκεινο που λες οκ υπαρχουν απολωλος προβατα ομως συγκεκριμενα Λεμεσο ο υπευθυνος εκαμνε κ καμνει καλη δουλεια οφειλουμε να του το πιστοσουμε κ αν ολοι δουλευαν σαν αυτον ισως κ να γινομασταν κυνηγετικος παραδεισος..τους υπολοιπους απλα τους λυπαμαι

Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Αχερκωτης έγραψε:Λεωνιδα μου δεν εννοουσα αυτο ηταν πηραγμα για τον Νικο..
Οσο για εκεινο που λες οκ υπαρχουν απολωλος προβατα ομως συγκεκριμενα Λεμεσο ο υπευθυνος εκαμνε κ καμνει καλη δουλεια οφειλουμε να του το πιστοσουμε κ αν ολοι δουλευαν σαν αυτον ισως κ να γινομασταν κυνηγετικος παραδεισος..τους υπολοιπους απλα τους λυπαμαι

φιλε μου απολογούμαι....αλλα καταλαβα από το ποστ σου...!!!

παντως αυτό που ειπα εδώ και πολλα χρονια γινεται..μερικοι με αφορμή τα κορακοειδή εκτελουν με το νομο και τις φασσες και τα τρυγόνια...και αυτό είναι κοινος παραδεχτο...δεν αντιλεγω για τη Λεμεσο γιατι δεν γνωρίζω αλλα από άλλες επαρχιες που γνωρίζω γινεται του κουτρουλη ο γαμος στα κορακοειδή...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

Πανικος Setter έγραψε:Φιλε καλημερα , εισαι σιγουρος για τους χαρτες ? Προσεξες οτι υπαρχη επιλογη ?

Εικόνα

Κωστα μου η εφαρμογη ειναι μονο στο play store google αν δεν κανω λαθος
Καλησπερα φιλε! Είδα τις επιλογές αλλά πιστεύω ότι η ανάένωση γίνεται νοέμβρη
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

παλια ενημερωση γινοταν στο ενδημικο περσι ετσι μερες ενημερωθηκε κανονικα συμφωνα με τον χαρτη της θηρας.πραγματι πολυ βοηθιτικο το hunt cyprus.μακαρι να γινει και φετος γρηγορα η ενημερωση γιατι θα παμε για αλλα μονοπατια και θα θελουμε την βοηθεια του :D σαββατο ετοιμασου μιχαλακη θα εχει γυρο της κυπρου :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
ThkiamantoPezounos
Full Member

Δημοσίευση από ThkiamantoPezounos »

Για σας παιδιά. Ο Θκιαμαντοπεζουνος έχει επιστρέψει στο Forum μετά από αρκετό καιρό!
Διαβάζω τα post σας για τις αναγνωρίσεις. Είδαμε και εμείς με τον σύντροφο Baikal Team λίγα πουλιά στις αναγνωρίσεις μας, μένει φυσικά να δούμε αν τα πουλιά θα παραμείνουν στην περιοχή αν δεν τα τραβήξει κανένα τάισμα ή τα φλοπερ... Πάντως, αν καταφέρω να χτυπήσω 1-2 πουλιά την πρώτη εξόρμηση θα είμαι σουπερ χάππι!
“In a civilized and cultivated country, wild animals only continue to exist at all when preserved by sportsmen.” -Theodore Roosevelt
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

1-2 κιλα παστουρμαες θέλεις να πεις ;) :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Για το hunt & shoot η ανανεωση των χαρτων γινεται στο ενδημικο τελος του οκτωβρη.Αυτη την απαντηση μου εδωσε η εταιρεια περσι οταν τους ρωτησα
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Laurona έγραψε:1-2 κιλα παστουρμαες θέλεις να πεις ;) :lol:
εν η δουλεια του ρε Χρυσανθε...μεν μου τον κουρτιζεις να μας πεθανει μες το καλοτζαιρι!!! :lol: :lol:
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Καλώς τον Θκιαμαντοπέζουνον! φίλε μου θα σε καρτερώ να έρτεις στον καφέ που θα π´αμε με το γείτο ( ρε γείτο περιμένω το τηλεφώνημα σου!) τζιαμέ θα σου γελάσω να μολοήσεις το πόστο ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”