Έχω μεταφέρει τις συζητήσεις σας στους υπεύθυνους της εταιρείας για να τους δοθεί η ευκαιρία να απαντήσουν εκ πρώτης άποψης και χωρίς να είμαι σίγουρος χρησιμοποιήθηκαν απο ότι κατάλαβα πιστονάκια εισαγωγής λόγω έλλειψης των δικών τους , εάν τα εισαγόμενα σύμφωνα με τις δικές σας δοκιμές έχουν καλύτερο αποτέλεσμα τότε η εταιρεία οφείλει να το ψάξειΑΡΗΣ_ΛΕΜΕΣΟΣ έγραψε:admin,
αυτά που είπαν τα παιδκιά, γιατί και εγώ που αυτούς το έμαθα.
Λεων, αν έβρεις τίποτε στη Λεμεσό αν μπορείς στείλε μου μνμ. thanks.
ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
Προσέχουμε...για να έχουμε
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Μπραβο!!!και δεν εχω κανενα πρόβλημα να μου το ακριβωσουν και 1-2 ευρω πιο πανω...φτανει να ξερω ότι εχω φυσιγγι αξιοπιστο!admin έγραψε:Έχω μεταφέρει τις συζητήσεις σας στους υπεύθυνους της εταιρείας για να τους δοθεί η ευκαιρία να απαντήσουν εκ πρώτης άποψης και χωρίς να είμαι σίγουρος χρησιμοποιήθηκαν απο ότι κατάλαβα πιστονάκια εισαγωγής λόγω έλλειψης των δικών τους , εάν τα εισαγόμενα σύμφωνα με τις δικές σας δοκιμές έχουν καλύτερο αποτέλεσμα τότε η εταιρεία οφείλει να το ψάξειΑΡΗΣ_ΛΕΜΕΣΟΣ έγραψε:admin,
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
-
- Full Member
ουπς..οκ..είχα την εντύπωση ότι ήσουν Λεμεσό.BAIKAL TEAM έγραψε:Αρη μενω Λευκωσια...αν εβρω όμως μιλουμε και θα κανονισουμε
- Pathfinder
Για ποια φυσιγγια μιλας Λεωνιδα να τα εχω υποψη?BAIKAL TEAM έγραψε:Μπραβο!!!και δεν εχω κανενα πρόβλημα να μου το ακριβωσουν και 1-2 ευρω πιο πανω...φτανει να ξερω ότι εχω φυσιγγι αξιοπιστο!admin έγραψε:Έχω μεταφέρει τις συζητήσεις σας στους υπεύθυνους της εταιρείας για να τους δοθεί η ευκαιρία να απαντήσουν εκ πρώτης άποψης και χωρίς να είμαι σίγουρος χρησιμοποιήθηκαν απο ότι κατάλαβα πιστονάκια εισαγωγής λόγω έλλειψης των δικών τους , εάν τα εισαγόμενα σύμφωνα με τις δικές σας δοκιμές έχουν καλύτερο αποτέλεσμα τότε η εταιρεία οφείλει να το ψάξειΑΡΗΣ_ΛΕΜΕΣΟΣ έγραψε:admin,
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Για ποια φυσιγγια μιλας Λεωνιδα να τα εχω υποψη?[/quote]
Αλεξη μου είναι τα πρασινα 36γρ...πραγματικα με τα πιστονια που εχει για το εξωτερικο είναι από τα καλυτερα φυσίγγια που εβαλα ποτε στο οπλο...είχαμε ολόκληρες συζητήσεις περσυ και δειξαμε και τον τροπο να τα ξεχωρίζεις...δες το λινκ που εβαλε ο Σπυρος και θα καταλάβεις...
Αλεξη μου είναι τα πρασινα 36γρ...πραγματικα με τα πιστονια που εχει για το εξωτερικο είναι από τα καλυτερα φυσίγγια που εβαλα ποτε στο οπλο...είχαμε ολόκληρες συζητήσεις περσυ και δειξαμε και τον τροπο να τα ξεχωρίζεις...δες το λινκ που εβαλε ο Σπυρος και θα καταλάβεις...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
-
- Full Member
KAMIA XARTOUTSIA GIA TO MESIMERI TOY AYGOUSTOU
-
- Full Member
ΓΙΑ ΤΙΝ classicaΤΗΣ NOBEL SPORT 32 GR ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΑΙ
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Μια χαρα είναι φιλε...είναι με πιστονι αποσπωμενου πατου όπως και η percorso caccia που είναι η αγαπημενη μου...αλλα παλι δεν μπορω να σου πω ότι αυτό που ταιριαζει σε μενα θα ταιριαζει και σε σενα...εχουμε διαφορετικες σκοπευτικες ικανότητες...κραταμε διαφορετικα οπλα με διαφορετικούς αυλους, τσοκ και βαρος...οποταν μονος σου πρεπει να δεις τι σου ταιριαζει...εισηγηση μου είναι να εχεις 2-3 ειδη μαζι σου και να δεις τι σου ταιριαζει...επισης και καποιες δοκιμες στο σκοπευτηριο με χαρτονια θα βοηθησουν πολύ να δεις πως συμπεριφέρεται ένα φυσιγγι στο οπλο σου και με τα τσοκ που δουλευεις...s686essential έγραψε:ΓΙΑ ΤΙΝ classicaΤΗΣ NOBEL SPORT 32 GR ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΑΙ
καλωσορισες φιλε
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- spyrosspyrou851
Kαι να μην ξεχάνουμε, όι υπερβολές μέσα στους 40+ βαθμούς του Αυγούστου, 40-46γρ νομίζω εν αρκετάBAIKAL TEAM έγραψε:Μια χαρα είναι φιλε...είναι με πιστονι αποσπωμενου πατου όπως και η percorso caccia που είναι η αγαπημενη μου...αλλα παλι δεν μπορω να σου πω ότι αυτό που ταιριαζει σε μενα θα ταιριαζει και σε σενα...εχουμε διαφορετικες σκοπευτικες ικανότητες...κραταμε διαφορετικα οπλα με διαφορετικούς αυλους, τσοκ και βαρος...οποταν μονος σου πρεπει να δεις τι σου ταιριαζει...εισηγηση μου είναι να εχεις 2-3 ειδη μαζι σου και να δεις τι σου ταιριαζει...επισης και καποιες δοκιμες στο σκοπευτηριο με χαρτονια θα βοηθησουν πολύ να δεις πως συμπεριφέρεται ένα φυσιγγι στο οπλο σου και με τα τσοκ που δουλευεις...s686essential έγραψε:ΓΙΑ ΤΙΝ classicaΤΗΣ NOBEL SPORT 32 GR ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΑΙ
καλωσορισες φιλε

- Pathfinder
40-46?σηγα ραι Σπηρω να μαιν παιζουμαι κε μησες..βαρται γραμαρηα να ππαιφτουνspyrosspyrou851 έγραψε:Kαι να μην ξεχάνουμε, όι υπερβολές μέσα στους 40+ βαθμούς του Αυγούστου, 40-46γρ νομίζω εν αρκετάBAIKAL TEAM έγραψε:Μια χαρα είναι φιλε...είναι με πιστονι αποσπωμενου πατου όπως και η percorso caccia που είναι η αγαπημενη μου...αλλα παλι δεν μπορω να σου πω ότι αυτό που ταιριαζει σε μενα θα ταιριαζει και σε σενα...εχουμε διαφορετικες σκοπευτικες ικανότητες...κραταμε διαφορετικα οπλα με διαφορετικούς αυλους, τσοκ και βαρος...οποταν μονος σου πρεπει να δεις τι σου ταιριαζει...εισηγηση μου είναι να εχεις 2-3 ειδη μαζι σου και να δεις τι σου ταιριαζει...επισης και καποιες δοκιμες στο σκοπευτηριο με χαρτονια θα βοηθησουν πολύ να δεις πως συμπεριφέρεται ένα φυσιγγι στο οπλο σου και με τα τσοκ που δουλευεις...s686essential έγραψε:ΓΙΑ ΤΙΝ classicaΤΗΣ NOBEL SPORT 32 GR ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΑΙ
καλωσορισες φιλε![]()
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?