SOLON-FAIR ΤΕΑΜ έγραψε:Δεν χορταινει το ματι......Ο ΥΜΝΟΣ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΦΑΣΣΑΣ!!!.......ειναι καλο να καμνεις ονειρα καποιες φορες....ουτο σι αλλος αυτα μας κρατουν στην ζωη ζωντανους!!!!
Πλαναρισμα,μπαμ......γδουπος.........45 μερες εμειναν.....δεν βοηθα και τουτος ο Σπυρος λιο....εξεχασε μας!
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ έγραψε:Δεν χορταινει το ματι......Ο ΥΜΝΟΣ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΦΑΣΣΑΣ!!!.......ειναι καλο να καμνεις ονειρα καποιες φορες....ουτο σι αλλος αυτα μας κρατουν στην ζωη ζωντανους!!!!
Πλαναρισμα,μπαμ......γδουπος.........45 μερες εμειναν.....δεν βοηθα και τουτος ο Σπυρος λιο....εξεχασε μας!
BAIKAL TEAM έγραψε:Σπυρο εμαθαμε αν θα πλασαρει παλι στην αγορα τα B&P η victory???μιλω για τις πρασινες...
Έτσι εσωτερικές πληροφορίες δεν τις έχω, πάντως που εμίλησα με ένα πωλητή εδώ στη Λάρνακα μου είπε ότι εξωτερικά φυσίγγια δεν θα φέρει για τη φάσσα και τα Κυπριακά τα αναμένει λογικά μέσα με τέλος του Ιούλη, θα κοιτάξω και να δω κατά πόσον έχουν μπει ξανά με εκείνο το πιστονάκι.
Πάντως νομίζω έχω το τηλέφωνο σου, αν έβρω και δεν έβρεις Λευκωσία θα μιλήσουμε αν θέλεις να σου στείλω από Λάρνακα.
BAIKAL TEAM έγραψε:Σπυρο εμαθαμε αν θα πλασαρει παλι στην αγορα τα B&P η victory???μιλω για τις πρασινες...
Έτσι εσωτερικές πληροφορίες δεν τις έχω, πάντως που εμίλησα με ένα πωλητή εδώ στη Λάρνακα μου είπε ότι εξωτερικά φυσίγγια δεν θα φέρει για τη φάσσα και τα Κυπριακά τα αναμένει λογικά μέσα με τέλος του Ιούλη, θα κοιτάξω και να δω κατά πόσον έχουν μπει ξανά με εκείνο το πιστονάκι.
Πάντως νομίζω έχω το τηλέφωνο σου, αν έβρω και δεν έβρεις Λευκωσία θα μιλήσουμε αν θέλεις να σου στείλω από Λάρνακα.
ευχαριστω Σπυρο μου...θα κοιτάξω και γω Λευκωσια και θα μιλησουμε...αν εβρεις και εγω δεν τα καταφερω να κανονίσουμε να τα προμηθευτω...πραγματικα αν εβρω μονο εκεινα θα παιζω ολοχρονα...αντε και καμμια percorso που εν η αδυναμια μου...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
και παλι μετα από αναγνωρίσεις τα πουλια είναι σε πολύ ενθαρυντικο αριθμο...μακαρι να είναι ετσι τα πραγματα για εμας που τις κυνηγάμε ολοχρονα...ο Αύγουστος θα είναι απλα αναγνωριστικος για τα ποστα του χειμωνα...θελει ας παιξουμε θελει ας μεν παιξουμε...φτανει που θα ειμαστε στο βουνο
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
Για μενα ο Αυγουστος ειναι 1-2 εξορμησεις να σπασει η πετρα απλα για να δω οτι εν οκ το οπλο και φτανει.Αν δεν πεσουν οι θερμοκρασιες, αν δεν λιανει ο κοσμος πανω στα βουνα για μενα κυνηγι δεν μετρα:)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Pathfinder έγραψε:Για μενα ο Αυγουστος ειναι 1-2 εξορμησεις να σπασει η πετρα απλα για να δω οτι εν οκ το οπλο και φτανει.Αν δεν πεσουν οι θερμοκρασιες, αν δεν λιανει ο κοσμος πανω στα βουνα για μενα κυνηγι δεν μετρα:)
Μια φασσα καλοκαιρινη = 5 φασσες χειμωνιάτικες Αλεξη μου...ολη αυτή η ψυχοφθορα υπομονή μεσα στον καυσωνα για ένα περασμα...μια τουφεκια...μια συναντηση είναι για μενα απολαυση!!!
ατε και δεν εμειναν πολλες...
αν τύχη και δεν τα πωλήσει όλα αυτή την χρονιά στο εξωτερικό και του μείνουν φυσίγγια 36αρια, θα τα πλασάρει στην αγορά της Κύπρου για να φύγουν.
Αλλιώς θα αρκεστείς στα φτηνιάρικα που πλασάρει στη Κύπρο κάθε χρόνο.
Χάνω περισσότερο σεβασμό σε αυτή την εταιρεία χρόνο με τον χρόνο πλέον.
αν τύχη και δεν τα πωλήσει όλα αυτή την χρονιά στο εξωτερικό και του μείνουν φυσίγγια 36αρια, θα τα πλασάρει στην αγορά της Κύπρου για να φύγουν.
Αλλιώς θα αρκεστείς στα φτηνιάρικα που πλασάρει στη Κύπρο κάθε χρόνο.
Χάνω περισσότερο σεβασμό σε αυτή την εταιρεία χρόνο με τον χρόνο πλέον.
μπα...απλα ε να πιασω Nobel Αρη...το παραμύθι ε κάθε χρονο που το ζουμε!