ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

ηταν ολα ανοργανοτα και οπου σε ευρο εθελαν εθελοντες αλλα ελαλουσασου γραφτου κατσε τσιαμε οστη να σου πουμε που εννα παεις! εμεις εγραφτικαμε και επιαμεν μονη μας χωρης να μας πει κανενας και εκαμαμεν τσινο που επρεπε εννα κατσο να περιμενω να μου πουν που εννα πας αφου ουτε τσινη εν εξεραν!

δυστηχως λογω προβληματος υγειας εν εμπορουσα να μεινο οσον ηθελα!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

ANTROS BREDA έγραψε:ηταν ολα ανοργανοτα και οπου σε ευρο εθελαν εθελοντες αλλα ελαλουσασου γραφτου κατσε τσιαμε οστη να σου πουμε που εννα παεις! εμεις εγραφτικαμε και επιαμεν μονη μας χωρης να μας πει κανενας και εκαμαμεν τσινο που επρεπε εννα κατσο να περιμενω να μου πουν που εννα πας αφου ουτε τσινη εν εξεραν!

δυστηχως λογω προβληματος υγειας εν εμπορουσα να μεινο οσον ηθελα!
Αντρο μου εμεις εν ερωτήσαμε κανενα να σου πω την αληθκεια αλλα ηταν και 10 τη νυχτα...ηβραμε ένα πυροσβεστικο και πιαμε το που πισω οσπου ηβραμε ένα διχαλι που επερνε πουκατω και ακολουθήσαμε το...μετα ηβραμε και αλλα αυτοκίνητα με μιτσιους που επαλευκαν και ανοιξαμε και μεις στην περιοχη...δεν ηβραμε πλασμα να μας σταματησει να μας πει που να παμε και που όχι παντως...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

και εμεις ση ουσια ετσι εκαμαμε
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

BAIKAL TEAM έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε: Αλεξη ημουν μεχρι τις 4.30 στα σπηλια προς κουρδαλι...το μονο που ηβραμε να μας μιλησει ηταν ένα αυτοκινητο της πολιτικης αμυνας...μας ειπε φυγετε γιατι δεν ησαστε εκπαιδευμενοι και ακομα και οι δικοι μας κάθονται...που τα νευρα μου λαλω του καλα ρε μαστρε μου καυ σεις δηλαδή ηντα εκπαιδευση εχετε πανω σας???ησαστε τον ειδικων δυναμεων???και φυαμε μονοι μας εκει που βλέπαμε εστιες...δρομος σπηλια προς κουρδαλι...ότι τσαππα και φτιαρι είχαμε εγινε κομματια και ριχναμε χωμα με τα χερια μας...τους μονους που ειδαμε ηταν κατι μικρους των χωριων όπως ειπες που μας προμηθευσαν με 6αδες νερου...το αποκορύφωμα ηταν όταν ειδαμε πευκο να παιρνει σαν λαμπρατζια σε γκρεμο 100 μετρων...κατεβηκαμε 2 από τους 3 και πηγαμε κατω με τις 6αδες...ο 3ος επιαε το αυτοκινητο να παει να φερει βοηθεια από κατι του δασονομείου που ηβραμε πριν...ηρταν τα κοπελια και το μονο που ειχαν να μας πουν...ηταν να μας φωναζουν που το δρομο να φκουμε και να μεν σβηνουνε τα καμενα!!!μα ποια καμενα ρε μαστρε λαλω του η φωθκια ένα ρεξει την πουκατωστρατα να παει απεναντη!!και ξαναφωναζει μου ελα πανω και εν μπορειτε να καμετε τιποτε...ασιχτιρ λαλω και συνεχισαμε να μαχουμαστε...ερκουνται κατά λαθος 2 διπλοκαμπινα με μιτσιους των χωρκων...17αρηδες-18ρηδες...εκατεβηκαν βουρητοι και ο ενας που το αγχος του ηρτεν βαρελακι πανω μου...και αντι να του πω εγω αν ε χτυπησε λαλει μου μαστρε μου ηρταμε και εχουμε νερο εφκα πιο πανω και ε φωρεις ουτε μασκα και επνιηκες που το καπνο...σε 10 λεπτα εν υπηρχε ουτε σπιθα...

και ναι κυριοι...τελικα υπαρχει παιδεια στο νησι...που μονο που τους μιτσιους την βρίσκεις...μπραβο τους
Λεωνιδα μου εχουμε το σαν κυπραιοι οταν μπουμε σε μια στολη να βαφτιζομαστε ειδικοι.Σιγουρα θα εβρεις πολλους πουτουτους.Δεν ξερω πως ετυχε το περιστατικο ουτε ακριβως τα δεδομενα για να σου πω αν καλως η κακως σας ειπαν εκεινα που σας ειπαν.Ενα ειναι το σιγουρο, η φωτια δεν σηκωνει ηρωισμους και δεν συγχωρει λαθη.Πανω στην ενταση της στιγμης η αδρεναλινη καμνει μας να ενεργουνε θολα και αυτο συμπεριλαμβανει και τον εαυτο μου.Θα. δικαιολογησω τους ανθρωπους του Τ.Δ ΜΟΝΟ αν κατεβηκατε στην χαραδρα μεσω ακαυτου δασους
εχεις απολυτο δικαιο φιλε μου!!!αλλα επρεπε να με αφησουν να πνιγω??οντως ενιωσα την αυρα σε υπερβολικο βαθμο αλλα με το δικο μου σκεπτικο αν επεφτε ο πευκος θα επρερνε και από κατω του δρομου....συν το ότι δεν ηταν όλα καμενα...επρεπε να αφήσουμε και τα υπολοιπα να καουν???σιγουρα μπορει να εκανα λαθος εγω πανω στην απειρια και τον αυθορμητισμο...αλλα νομιζω τουλαχιτον επρεπε να κατεβουν να εκτιμησουν την κατασταση...αντιθέτως εβρεθηκαν οι μικροι που ηρταν όπως τα αγρινα!!!anw δεν κατηγορω τους ανθρωπους που ηταν ερειπια στις 3 το πρωι...προς Θεου...απλα ηταν μια ενταση της στιγμης τιποτα περισσοτερο...

υπ: αυτό που ειπες αν κατεβηκα σε ακαυτο δασος...δεν το πολυκαταλαβα...ηταν καμενα χαμε γιατι εκατεβηκα τζιλιτος μεγαλη αποσταση...αλλα μες την χαραδρα ειχε πολύ πικνερι με λατζιες που δεν ηταν καμενες καθολου...συν το ότι οι περισσοτεροι πεφκοι ηταν χλωροι και δεν τους αγγιξε η φωτια...μονο χαμε ειχε σταχτες...δεν ξερω αν σε βοηθησα να καταλαβεις
Φιλε ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν πολεμουμε την φωτια μετωπο με μετωπο και να εχουμε βουνο στην πλατη μας.Ποτε!!!Ειχετε ευχη πραγματικα.Μια φωτια σε ανηφορα μπορει να τρεξει πιο γρηγορα απο τον Γιουσειν Μπολτ.Παντα πριν παμε σε μετωπο εχουμε διαδρομη διαφυγης παντα ετοιμη.Παντα πολεμουμε την πλατη της φωτιας και εμεις ειμαστε στα καμενα.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Φιλε ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν πολεμουμε την φωτια μετωπο με μετωπο και να εχουμε βουνο στην πλατη μας.Ποτε!!!Ειχετε ευχη πραγματικα.Μια φωτια σε ανηφορα μπορει να τρεξει πιο γρηγορα απο τον Γιουσειν Μπολτ.Παντα πριν παμε σε μετωπο εχουμε διαδρομη διαφυγης παντα ετοιμη.Παντα πολεμουμε την πλατη της φωτιας και εμεις ειμαστε στα καμενα.[/quote]

ναι Αλεξη μου εχεις δικαιο...αλλα δεξια και αριστερα της χαράδρας ηταν καμενα...δεν μπήκαμε μεσα...επιαμε την αθερα και κατεβήκαμε...οντως πας τον πανικο της στιγμης και μες τη νυχτα δεν ξεραμε ουτε μεις τι καμναμε...αλλα και μεις μες την νυχτα...μες το αγνωστο...ατε να σκεφτουμε εξοδους διαφυγης και να βλέπουμε που είναι καμενα και που δεν είναι...το μονο που βλέπαμε ηταν ότι αν επεφτε ο Πευκος θα υπηρχε ο κίνδυνος να περνουσε τον χωματοδρομο που ηταν καμμια 50αρια μετρα πιο κατω
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

respect..φιλοι μου!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΡΗΣ_ΛΕΜΕΣΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΡΗΣ_ΛΕΜΕΣΟΣ »

ένα μεγάλο μπράβο σε όλους που ήταν εκεί!!!!!!!!

ένα μεγάλο μπράβο στους μιτσιούς που τελικά εφανήκαν ΜΕΓΑΛΟΙ !!!!

Θέλω να ανοίξω την τηλεόραση και να ακούσω τούτο με τα σαντουιτζ και το νερό,
για τους μιτσιους που ήταν ΜΕΓΑΛΟΙ.....

και όχι τις μ@@κιες του καθενου πολιτικου.
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Μπράβο σε όλους όσους συνέβαλαν για την κατασβεση της πυρκαγιάς....ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ (οι πλείστοι εθελοντές).....

Δυστυχώς η καταραμένη εγχείρηση δεν μ άφησε να πάω με δουλειά με στην πυρκαγιά....ΚΡΙΜΑ για τα δάση μας.....ΚΡΙΜΑ για τους αδικοχαμένους δασοφύλακες μας.....ΑΝ έπιαναν αυτους που βάζουν τις φωτιές με την λιγοστή ζημιά οτι τους κάμουν ταιρκάζει τους....αλλά με τις διαστάσεις που πήρε και η έκταση τα δέντρα που κάηκαν οι ποινές πρέπει να γίνουν καταπέλτης.....

Πλείστοι δεν λαμβάνουν τον κίνδυνο υπόψη , μας το έδειξε η πυρκαγιά στα Χανδριά που σαν καιγόνταν η Ευρύχου Ασίνου Αγία Ειρήνη Καννάβια Κούρδαλι και Σπήλια ο άλλος έκοφκε με το σμυρίλιο χωρίς ασφάλειες....και να μεν τον κάμεις άχρηστο.....

ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 17.....
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Σπυρο που εισαι....μην ξεχνας ;)

Σουζα η Λουση :D :D :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Πανικος Setter έγραψε:Ο Κόσμος ακόμα θρηνεί τους 2 νεκρούς και την καμένη γη και οι έγνοια τον σουζων μας έπιασε τώρα

Αν θελεις κλαιε που το πρωι εως την νυχτα πανικο μου....που ε να αλλαξει κατι πες μου το και μενα να αρκεψω και εγω φιλε.....το θεμα ηταν να μην γινει....τωρα βαρτου ριγανη!!!

Βαρτα μαζι με τους ανθρωπους που μας εφεραν ως εδω φιλε ...οχι μαζι μου!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”