ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

ΤΕΡΑΣΤΙΑ η καταστροφη που εγινε κοπελια αν δειτε απο κοντα για τη εκτασης μιλουμε εν το αντεχει η καρδια σου να το δεις!

δυστυχως μονο τα δαση ειχαμε να χερετε το ματι μας και τα καταστρεψαε και αυτα!

συλληπιτιρια στης οικογενιες τον 2 αδικοχαμενον οτι και να πουμε ειναι λιγο για μιαν απερισκεψια να χανουντε ζωες!
εν θελουμε αλλους ηρωες εχουμε πολλους κανει εν θελουμε αλλους εχει 60 χρονια καμνουμε ηρωες στην κυπρο ερωτησε τους κανενας αν εθελαν να γινουν ηρωες? εν εθελαν. να καμουν την δουλεια τους εθελαν τα πλασματα!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
ΑΡΗΣ_ΛΕΜΕΣΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΡΗΣ_ΛΕΜΕΣΟΣ »

Εγώ αναρωτιούμε...
για τούτο ούλο το κακό, ΕΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΥΛΑΚΑΝ ΟΞΑ;;;;;;;;;;;;;;
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

μεν το ψαχνετε κοπελια μεν το ψαχνετε εν μπορω να καταλαβω τι καμνουν μεσα σε τουντι μπανανια που ζουμε!

-εκοψαν απο τους πυροσβεστες τα παντα ακομα και τες περιπολιες για να κρατουν η σκαταες καινουριες λιμουζινες να καπαρτιζουν να πιεννουν τα ταξηδακια τους και το κολο μας ρεπανη! οταν μας ηβρε το κακο βουρουμε και εν φταννουμε!
-εγω κρατω 20 χρονον αυτοκινητο και μια χαρα παω οπου θελω χωρις προβλημα!
παρα να γοραζουμε λιμουζινες ας εγοραζαμε αεροπλανα για τες φοδκιες αλλα ποιος τα ακουη????
εχει μεγαλα αυτακια ο υπουργος μας αλλα ακουη οτι θελει!

καμνουν τα σκ@@@τα με την οικονομια πιαννουν που το κοσμο και σαζουντα!
καμνουν τα σκ@@τα με την επανδρωση της πυροσβεστικης βουρα ο κοσμος εθελοντης να τα σβηση!

ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΚΑΝΕΙ ΕΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑΜΕΝΝΝΝΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΜΑΣ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΝΕΙ!

ειπα τα λιο ωμα αλλα συγνωμη εκρεπαρα και οταν πατε πανω να δειτε τι εγινε θα παθετε το ιδιο!!!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Εχτες ημουν μεχρι τις 3 το πρωι περιοχη κανναβια-αγια ειρηνη-ασηνου για κατασβεση της πυρκαγιας.Το κακο που ειδαν τα ματια μου δεν μπορω να το περιγραψω με λογια πιστεψτε με.Ο Σαιττας ειναι μηδεν μπροστα σε τουτο το κακο που εγινε και θα συνεχιζετε να γινεται πιστευω.Αν δεν ηταν οι τοπακες, παρα πολλοι εθελοντες και υποκλινομαι πραγματικα στους νεους μας και οτι θελουμε ας λεμε καποτε για τον Κυπραιο, η φωτια θα ηταν πολλη πιο τεραστια ακομα.Ξανα λεω το, υποκλινομαι σε κατι 17αρηδες, 18αρηδες που ηταν σαν τα αγρινα εχτες.Η δουλεια που εκαναν με τα φτυαρι και τις τσαππες ηταν πολλαπλασια εκεινης του Τ.Δασων και Πυροσβεστικης που τους οποιους ακυρωναν το εργο τους οι ιδιοι οι αχρηστοι οι επικεφαλεις τους.Πληρης ασυνεννοησια μεταξυ κρατικων υπηρεσιων.Απειρια.Να δειχτουν στις καμερες.Εβαστουσαν ενα ασυρματο και ενομιζαν εβαστουσαν τον Θεο που τα @τσι@ια.Υποκλινομαι σε ατομα απο κυνηγετικους συλλογους απο Λαρνακα, Κοκκινοχωρια, Αμμοχωστο, περιοχης Σολεας.Ειδα μια φαση η ωρα μια το πρωι σε μια αρκατζια πανω απο 50 μετρα βαθος, νεαρους του Ελαμ να βαστουν χερι με χερι για να κατεβουν στο βαθος της με πολλη αποτομη κλιση για κατασβεση μετωπου.Υποκλινομαι ξανα στην νεολαια μας.Συλληπητηρια επισης στις οικογενειες των θυματων
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Φίλε Αλέξη μπάβο και σε εσένα. ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ!

Τα υπόλοιπα είναι απλά λόγια...
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Pathfinder έγραψε:Εχτες ημουν μεχρι τις 3 το πρωι περιοχη κανναβια-αγια ειρηνη-ασηνου για κατασβεση της πυρκαγιας.Το κακο που ειδαν τα ματια μου δεν μπορω να το περιγραψω με λογια πιστεψτε με.Ο Σαιττας ειναι μηδεν μπροστα σε τουτο το κακο που εγινε και θα συνεχιζετε να γινεται πιστευω.Αν δεν ηταν οι τοπακες, παρα πολλοι εθελοντες και υποκλινομαι πραγματικα στους νεους μας και οτι θελουμε ας λεμε καποτε για τον Κυπραιο, η φωτια θα ηταν πολλη πιο τεραστια ακομα.Ξανα λεω το, υποκλινομαι σε κατι 17αρηδες, 18αρηδες που ηταν σαν τα αγρινα εχτες.Η δουλεια που εκαναν με τα φτυαρι και τις τσαππες ηταν πολλαπλασια εκεινης του Τ.Δασων και Πυροσβεστικης που τους οποιους ακυρωναν το εργο τους οι ιδιοι οι αχρηστοι οι επικεφαλεις τους.Πληρης ασυνεννοησια μεταξυ κρατικων υπηρεσιων.Απειρια.Να δειχτουν στις καμερες.Εβαστουσαν ενα ασυρματο και ενομιζαν εβαστουσαν τον Θεο που τα @τσι@ια.Υποκλινομαι σε ατομα απο κυνηγετικους συλλογους απο Λαρνακα, Κοκκινοχωρια, Αμμοχωστο, περιοχης Σολεας.Ειδα μια φαση η ωρα μια το πρωι σε μια αρκατζια πανω απο 50 μετρα βαθος, νεαρους του Ελαμ να βαστουν χερι με χερι για να κατεβουν στο βαθος της με πολλη αποτομη κλιση για κατασβεση μετωπου.Υποκλινομαι ξανα στην νεολαια μας.Συλληπητηρια επισης στις οικογενειες των θυματων
Αλεξη ημουν μεχρι τις 4.30 στα σπηλια προς κουρδαλι...το μονο που ηβραμε να μας μιλησει ηταν ένα αυτοκινητο της πολιτικης αμυνας...μας ειπε φυγετε γιατι δεν ησαστε εκπαιδευμενοι και ακομα και οι δικοι μας κάθονται...που τα νευρα μου λαλω του καλα ρε μαστρε μου καυ σεις δηλαδή ηντα εκπαιδευση εχετε πανω σας???ησαστε τον ειδικων δυναμεων???και φυαμε μονοι μας εκει που βλέπαμε εστιες...δρομος σπηλια προς κουρδαλι...ότι τσαππα και φτιαρι είχαμε εγινε κομματια και ριχναμε χωμα με τα χερια μας...τους μονους που ειδαμε ηταν κατι μικρους των χωριων όπως ειπες που μας προμηθευσαν με 6αδες νερου...το αποκορύφωμα ηταν όταν ειδαμε πευκο να παιρνει σαν λαμπρατζια σε γκρεμο 100 μετρων...κατεβηκαμε 2 από τους 3 και πηγαμε κατω με τις 6αδες...ο 3ος επιαε το αυτοκινητο να παει να φερει βοηθεια από κατι του δασονομείου που ηβραμε πριν...ηρταν τα κοπελια και το μονο που ειχαν να μας πουν...ηταν να μας φωναζουν που το δρομο να φκουμε και να μεν σβηνουνε τα καμενα!!!μα ποια καμενα ρε μαστρε λαλω του η φωθκια ένα ρεξει την πουκατωστρατα να παει απεναντη!!και ξαναφωναζει μου ελα πανω και εν μπορειτε να καμετε τιποτε...ασιχτιρ λαλω και συνεχισαμε να μαχουμαστε...ερκουνται κατά λαθος 2 διπλοκαμπινα με μιτσιους των χωρκων...17αρηδες-18ρηδες...εκατεβηκαν βουρητοι και ο ενας που το αγχος του ηρτεν βαρελακι πανω μου...και αντι να του πω εγω αν ε χτυπησε λαλει μου μαστρε μου ηρταμε και εχουμε νερο εφκα πιο πανω και ε φωρεις ουτε μασκα και επνιηκες που το καπνο...σε 10 λεπτα εν υπηρχε ουτε σπιθα...

και ναι κυριοι...τελικα υπαρχει παιδεια στο νησι...που μονο που τους μιτσιους την βρίσκεις...μπραβο τους
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

το πιο συγκινητικο ηταν την ωρα που εφεφκαμε χαραματα...μολις εφκηκαμε της χωματοστρατας να παμε προς Σπηλια...πας το τοιχουι στην ακρη του δρομου ηταν γεματο σινια με φαι..μακαρονια...μουσακαδες...σάντουιτς...είναι για να απορεις ποιος ηρτεν ετσι ωρα για να αφηκει το φαι του πας τον τοιχο μηπως και πεινασουν οσοι βοηθουν στην κατασβεση....ειλικρινα αν και δεν ειχα ορεξη ουτε νερο να πιω...εγεμωσαν τα μαθκια μου που ειδα το φαι πανω στο τοιχουι σισσταρισμενο μεσα σε σακουλια περιποιημενο...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

BAIKAL TEAM έγραψε:το πιο συγκινητικο ηταν την ωρα που εφεφκαμε χαραματα...μολις εφκηκαμε της χωματοστρατας να παμε προς Σπηλια...πας το τοιχουι στην ακρη του δρομου ηταν γεματο σινια με φαι..μακαρονια...μουσακαδες...σάντουιτς...είναι για να απορεις ποιος ηρτεν ετσι ωρα για να αφηκει το φαι του πας τον τοιχο μηπως και πεινασουν οσοι βοηθουν στην κατασβεση....ειλικρινα αν και δεν ειχα ορεξη ουτε νερο να πιω...εγεμωσαν τα μαθκια μου που ειδα το φαι πανω στο τοιχουι σισσταρισμενο μεσα σε σακουλια περιποιημενο...
Μπράβο σας λεβέντες και σε όλους τους πραγματικούς λεβέντες που όταν πραγματικά τους χρειαστήκαμε ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ, μακάρι να είχαμε κι άλλους με ψυχή σαν τη δική σας. Για εμένα εσείς είσαστε οι πραγματικοί ήρωες αλλά και τα ινδάλματα μου.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

BAIKAL TEAM έγραψε:
Pathfinder έγραψε:Εχτες ημουν μεχρι τις 3 το πρωι περιοχη κανναβια-αγια ειρηνη-ασηνου για κατασβεση της πυρκαγιας.Το κακο που ειδαν τα ματια μου δεν μπορω να το περιγραψω με λογια πιστεψτε με.Ο Σαιττας ειναι μηδεν μπροστα σε τουτο το κακο που εγινε και θα συνεχιζετε να γινεται πιστευω.Αν δεν ηταν οι τοπακες, παρα πολλοι εθελοντες και υποκλινομαι πραγματικα στους νεους μας και οτι θελουμε ας λεμε καποτε για τον Κυπραιο, η φωτια θα ηταν πολλη πιο τεραστια ακομα.Ξανα λεω το, υποκλινομαι σε κατι 17αρηδες, 18αρηδες που ηταν σαν τα αγρινα εχτες.Η δουλεια που εκαναν με τα φτυαρι και τις τσαππες ηταν πολλαπλασια εκεινης του Τ.Δασων και Πυροσβεστικης που τους οποιους ακυρωναν το εργο τους οι ιδιοι οι αχρηστοι οι επικεφαλεις τους.Πληρης ασυνεννοησια μεταξυ κρατικων υπηρεσιων.Απειρια.Να δειχτουν στις καμερες.Εβαστουσαν ενα ασυρματο και ενομιζαν εβαστουσαν τον Θεο που τα @τσι@ια.Υποκλινομαι σε ατομα απο κυνηγετικους συλλογους απο Λαρνακα, Κοκκινοχωρια, Αμμοχωστο, περιοχης Σολεας.Ειδα μια φαση η ωρα μια το πρωι σε μια αρκατζια πανω απο 50 μετρα βαθος, νεαρους του Ελαμ να βαστουν χερι με χερι για να κατεβουν στο βαθος της με πολλη αποτομη κλιση για κατασβεση μετωπου.Υποκλινομαι ξανα στην νεολαια μας.Συλληπητηρια επισης στις οικογενειες των θυματων
Αλεξη ημουν μεχρι τις 4.30 στα σπηλια προς κουρδαλι...το μονο που ηβραμε να μας μιλησει ηταν ένα αυτοκινητο της πολιτικης αμυνας...μας ειπε φυγετε γιατι δεν ησαστε εκπαιδευμενοι και ακομα και οι δικοι μας κάθονται...που τα νευρα μου λαλω του καλα ρε μαστρε μου καυ σεις δηλαδή ηντα εκπαιδευση εχετε πανω σας???ησαστε τον ειδικων δυναμεων???και φυαμε μονοι μας εκει που βλέπαμε εστιες...δρομος σπηλια προς κουρδαλι...ότι τσαππα και φτιαρι είχαμε εγινε κομματια και ριχναμε χωμα με τα χερια μας...τους μονους που ειδαμε ηταν κατι μικρους των χωριων όπως ειπες που μας προμηθευσαν με 6αδες νερου...το αποκορύφωμα ηταν όταν ειδαμε πευκο να παιρνει σαν λαμπρατζια σε γκρεμο 100 μετρων...κατεβηκαμε 2 από τους 3 και πηγαμε κατω με τις 6αδες...ο 3ος επιαε το αυτοκινητο να παει να φερει βοηθεια από κατι του δασονομείου που ηβραμε πριν...ηρταν τα κοπελια και το μονο που ειχαν να μας πουν...ηταν να μας φωναζουν που το δρομο να φκουμε και να μεν σβηνουνε τα καμενα!!!μα ποια καμενα ρε μαστρε λαλω του η φωθκια ένα ρεξει την πουκατωστρατα να παει απεναντη!!και ξαναφωναζει μου ελα πανω και εν μπορειτε να καμετε τιποτε...ασιχτιρ λαλω και συνεχισαμε να μαχουμαστε...ερκουνται κατά λαθος 2 διπλοκαμπινα με μιτσιους των χωρκων...17αρηδες-18ρηδες...εκατεβηκαν βουρητοι και ο ενας που το αγχος του ηρτεν βαρελακι πανω μου...και αντι να του πω εγω αν ε χτυπησε λαλει μου μαστρε μου ηρταμε και εχουμε νερο εφκα πιο πανω και ε φωρεις ουτε μασκα και επνιηκες που το καπνο...σε 10 λεπτα εν υπηρχε ουτε σπιθα...

και ναι κυριοι...τελικα υπαρχει παιδεια στο νησι...που μονο που τους μιτσιους την βρίσκεις...μπραβο τους
Λεωνιδα μου εχουμε το σαν κυπραιοι οταν μπουμε σε μια στολη να βαφτιζομαστε ειδικοι.Σιγουρα θα εβρεις πολλους πουτουτους.Δεν ξερω πως ετυχε το περιστατικο ουτε ακριβως τα δεδομενα για να σου πω αν καλως η κακως σας ειπαν εκεινα που σας ειπαν.Ενα ειναι το σιγουρο, η φωτια δεν σηκωνει ηρωισμους και δεν συγχωρει λαθη.Πανω στην ενταση της στιγμης η αδρεναλινη καμνει μας να ενεργουνε θολα και αυτο συμπεριλαμβανει και τον εαυτο μου.Θα. δικαιολογησω τους ανθρωπους του Τ.Δ ΜΟΝΟ αν κατεβηκατε στην χαραδρα μεσω ακαυτου δασους
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Pathfinder έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:

Λεωνιδα μου εχουμε το σαν κυπραιοι οταν μπουμε σε μια στολη να βαφτιζομαστε ειδικοι.Σιγουρα θα εβρεις πολλους πουτουτους.Δεν ξερω πως ετυχε το περιστατικο ουτε ακριβως τα δεδομενα για να σου πω αν καλως η κακως σας ειπαν εκεινα που σας ειπαν.Ενα ειναι το σιγουρο, η φωτια δεν σηκωνει ηρωισμους και δεν συγχωρει λαθη.Πανω στην ενταση της στιγμης η αδρεναλινη καμνει μας να ενεργουνε θολα και αυτο συμπεριλαμβανει και τον εαυτο μου.Θα. δικαιολογησω τους ανθρωπους του Τ.Δ ΜΟΝΟ αν κατεβηκατε στην χαραδρα μεσω ακαυτου δασους
εχεις απολυτο δικαιο φιλε μου!!!αλλα επρεπε να με αφησουν να πνιγω??οντως ενιωσα την αυρα σε υπερβολικο βαθμο αλλα με το δικο μου σκεπτικο αν επεφτε ο πευκος θα επρερνε και από κατω του δρομου....συν το ότι δεν ηταν όλα καμενα...επρεπε να αφήσουμε και τα υπολοιπα να καουν???σιγουρα μπορει να εκανα λαθος εγω πανω στην απειρια και τον αυθορμητισμο...αλλα νομιζω τουλαχιτον επρεπε να κατεβουν να εκτιμησουν την κατασταση...αντιθέτως εβρεθηκαν οι μικροι που ηρταν όπως τα αγρινα!!!anw δεν κατηγορω τους ανθρωπους που ηταν ερειπια στις 3 το πρωι...προς Θεου...απλα ηταν μια ενταση της στιγμης τιποτα περισσοτερο...

υπ: αυτό που ειπες αν κατεβηκα σε ακαυτο δασος...δεν το πολυκαταλαβα...ηταν καμενα χαμε γιατι εκατεβηκα τζιλιτος μεγαλη αποσταση...αλλα μες την χαραδρα ειχε πολύ πικνερι με λατζιες που δεν ηταν καμενες καθολου...συν το ότι οι περισσοτεροι πεφκοι ηταν χλωροι και δεν τους αγγιξε η φωτια...μονο χαμε ειχε σταχτες...δεν ξερω αν σε βοηθησα να καταλαβεις
sanguine tuo...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”