ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από Prestige 8 »

Γειά σας παιδιά από τα ξένα.
Ξεκίνησαν οι αναγνωρισεις -κατωπτευσεις ή ακόμα?? Πώς εξελίσσεται η αναπαραγωγή με αυτό τον αστατο καιρό που επικρατεί στην νήσο??? Να κάνουμε και εμείς καμία εικόνα που δεν έχουμε την ευχέρεια να είμαστε στα βουνα.
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Prestige 8 έγραψε:Γειά σας παιδιά από τα ξένα.
Ξεκίνησαν οι αναγνωρισεις -κατωπτευσεις ή ακόμα?? Πώς εξελίσσεται η αναπαραγωγή με αυτό τον αστατο καιρό που επικρατεί στην νήσο??? Να κάνουμε και εμείς καμία εικόνα που δεν έχουμε την ευχέρεια να είμαστε στα βουνα.
γεια σου λεβεντη μου ξενιτεμενε...φιλε που τον γυρο που εδωκα ορκοντα-οικο-ξεραρκακα το Σαββατο η κατασταση ηταν τραγωδια...πουλια ειδα λιγα αλλα πολλα πιο χαμηλα να βοσκουν στα χωραφκια...οποταν όπως καταλάβεις θα εχει ενδιαφερον αν θα κρατηθουν ως το τελος του καλοκαιριου και λογο τροφης...ειδωμεν...Σαββατο τραβω για αλλα μερη που ισως είναι καλυτερη η κατασταση...παντως σε παραδοσιακούς τοπους του χειμωνα δεν πηγα για να εχω μια πιο σφαιρικη αποψη για την αναπαραγωγή...

εν γλιορα ακομα οποταν πολλα μπορει να αλλαξουν ως τον Αυγουστο και τα πουλια να βρεθουν από τα χαμηλα στα ψηλα...όπως καμνουν συνηθως δηλαδή
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

MARIOSE έγραψε:Ωραίος Σόλωνα μου! Πραγματικά χορτάνεις θέαμα 8-)

Σε ευχαριστώ και για τις ευχές!!

Πανίκο τζίνο το μονόκαννο που βαστάς κάμνει τζιαί για μακρινές βολές στο ψάρεμα? :lol:
xaxa ρε μαριε μου καμνει για ολα.ξερεις κανενα καλο οπλουργο ρε φιλε εκει στην γερμανια θελω να το κανω σερβις και oil finish :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

BAIKAL TEAM έγραψε:
Prestige 8 έγραψε:Γειά σας παιδιά από τα ξένα.
γεια σου λεβεντη μου ξενιτεμενε...φιλε που τον γυρο που εδωκα ορκοντα-οικο-ξεραρκακα το Σαββατο η κατασταση ηταν τραγωδια...πουλια ειδα λιγα αλλα πολλα πιο χαμηλα να βοσκουν στα χωραφκια...οποταν όπως καταλάβεις θα εχει ενδιαφερον αν θα κρατηθουν ως το τελος του καλοκαιριου και λογο τροφης...ειδωμεν...Σαββατο τραβω για αλλα μερη που ισως είναι καλυτερη η κατασταση...παντως σε παραδοσιακούς τοπους του χειμωνα δεν πηγα για να εχω μια πιο σφαιρικη αποψη για την αναπαραγωγή...

εν γλιορα ακομα οποταν πολλα μπορει να αλλαξουν ως τον Αυγουστο και τα πουλια να βρεθουν από τα χαμηλα στα ψηλα...όπως καμνουν συνηθως δηλαδή
Καλημέρα φίλε μου.
Φυσικά και είναι πολλά νωρίς για κυνηγετικες προβλέψεις, μιας και στο εαρινο κυνήγι τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Βλέπω για το καιρό ότι ειναι αστατος με καταιγίδες, χαλάζι κ.λ.π, στο μέσο της αναπαραγωγής και ανησυχώ. Το πιο πιθανό τα πουλιά τώρα πάνε για δεύτερη η και τρίτη γέννα..
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ρε Πανίκο δακάτω έσιει από όλα, το απόγευμα αν σχολάσω γλίορα θα πάω σε ένα μαχαζί με είδη ψαρέματος τζιαί κυνηγίου, βάλε τη παραγγελία σου :)

Συνονόματε η αναπαραγωγή των Φασσών δακάτω φαίνεται μια χαρά πάντως ; )
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

MARIOSE έγραψε:Ρε Πανίκο δακάτω έσιει από όλα, το απόγευμα αν σχολάσω γλίορα θα πάω σε ένα μαχαζί με είδη ψαρέματος τζιαί κυνηγίου, βάλε τη παραγγελία σου :)

Συνονοματε μου σε χεραιτω..

Εν όλα τα κτήνα που αναπαραγωνται κανονικά τζικατω.. Έχουν έυιονο περιβάλλον..[emoji12]
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Prestige 8 έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Ρε Πανίκο δακάτω έσιει από όλα, το απόγευμα αν σχολάσω γλίορα θα πάω σε ένα μαχαζί με είδη ψαρέματος τζιαί κυνηγίου, βάλε τη παραγγελία σου :)

Εν όλα τα κτήνα που αναπαραγωνται κανονικά τζικατω.. Έχουν έυιονο περιβάλλον..[emoji12]
Χαχαχα ευτυχώς είπες μου το πριν να φύω συνονόματε, πάω ολόισια να ελέγξω τζιαί την υπόλοιπη αναπαραγωγή ; ))
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

MARIOSE έγραψε:
Prestige 8 έγραψε:

Χαχαχα ευτυχώς είπες μου το πριν να φύω συνονόματε, πάω ολόισια να ελέγξω τζιαί την υπόλοιπη αναπαραγωγή ; ))
[emoji1] Καλή συνέχεια φίλε μου και καλές επιτυχίες..
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Ευχαριςτώ Νάσαι καλά συνονόματε ; )
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Πηγαμε και χτες τον γυρο μας και ικανοποιηθήκαμε από την κινηση των πουλιων...ενας τοπος οπου κραταει και λιγα πουλια το χειμωνα και μαλλον αξιζει το ρισκο για τον Αυγουστο και ας μην τον καπνισω αλλα θελω να καταλαβω και τις πορειες των πουλιων όταν θα δεχονται πιεση...

Παντως εκανα και τον γυρο μου σε γνωστο τοπο εξω από τη Λευκωσια και πραγματικα ο αριθμος των πουλιων ηταν πρωτοφανες...κατά την γνωμη μου οι αρμοδιοι εγκληματουν που ανοιγουν τον συγκεκριμενο κομματι (παρα πολύ μικρο κομματι) γιατι όταν ανοίγεις ένα τοσο μικρο κομματι γινεται κρανιου τοπος για την υπολοιπη χρονια...δεν θα αναφερω τοποθεσια γιατι μπορει να υπαρχουν και συνάδελφοι από το φορουμ οπου θελουν να κυνηγησουν εκει στην εναρξη...

Για μενα φετος θα είναι ιδιομορφη χρονια γιατι αποφασισα να ανακαλύψω νεους τοπους αφου οι παλιοι εχουν πια χασει την αξια τους από την πολυκοσμια...το κακο στην επαρχια Λευκωσίας είναι ότι δυσκολα βρίσκεις ησυχια...1-2-3-5 και μετα ο τοπος γεμιζει κυνηγους...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”