ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: ΦΑΣΣΑ - ΤΡΥΓΟΝΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Οι πρωτες αναγνωρίσεις εγιναν το Σαββατιο....από τα πολύ ψηλα μεχρι τα πολύ χαμηλα...και όπως φανηκε παλι τα πουλια τα κρατανε τα σύνορα της νεκρας και τα βρίσκεις στα χαμηλα...οπου θα είναι και ο περισσοτερος κοσμος...δυστηχως στα πολύ ψηλα αν και πηγες υπηρχαν τα πουλια ηταν ελαχιστα ως ανύπαρκτα...στα χαμηλα τωρα υπηρχαν πουλια αλλα τι να τα κανεις όταν βρίσκεις ολόφρεσκα φυσίγγια της προηγουμενης μερας η νυχτας διπλα παρακαλω από σταθμο πυρόσβεσης που είναι επανδρωμένος 24 ωρες...τωρα μαλλον λαγους κυνηγούσανε τα παλικαρια αλλα αμα εχουν τοση ελευθερη προσβαση στη λαθροθηρια διπλα από το σταθμο και 100 μετρα από τον κυριο δρομο σκέφτομαι πραγματικα τι θα γινεται εκει την πρωτη Κυριακη...αν μεινει τιποτα ζωντανο να πετα η περπατα ως τοτε...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Ειπα φετος να μην διαβαζω για την τραγικη μας κατασταση γιατι μονο θα νευριαζω αλλα παλε ατου...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Κοπέλια καλημέρα σας από Γερμανία.
Οι φάσσες τζιαί οι μαυρόπουλλοι παν τζιαί έρκουνται όπως τες μούγιες δαμέ...τα κουνέλια εν μες τα πάρκα όπως τα κοτόπουλλα...αλλά αν έχεις αρ%@@ δοκίμασε να πιάσεις ένα, μάλλον σε 15 λεπτά θα είσαι πίσω που τα σίδερα...

Γείτο μου με αναγνώριση θα κάμω με τίποτε, απλά θα πάω στα ψηλά βουνά που θα είναι ησυχία, θα κάτσω να περιμένω καμιά φασσούα τζιαί αν κόψω τον παπαγάλο θα είμαι χάππυ.

Εν το μεταξύ παίδες έγιναν ξαφνικά ούλλοι φασσάρηδες..."εγώ κουμπάρε έσιει 20 γρόνια που τες παίζω",
"εγιώ κουμπάρε εν δέχουμε κάτω που 20 πουλιά την πρώτην εξόρμηση", "με τα κοπέλια εταίσαμεν 100 σάκκους έναν τόπο τζιαί γλέπουμεν τον μέραν νύχταν", "εμείς εταίσαμεν πολλά τζιαί ετραβήσαμεν 1000 φάσσες, εν να τες πετσοκόψουμεν", ειλικρινά λυπούμαι τους.

Εγώ θεωρώ ότι εξοφλήσαμε γενικώς...έτσι εν πιο εύκολο για μένα να το αντιμετωπίσω. Λέω πολύ απλά ότι όλα ετέλιωσαν. Κάποιοι μπορεί να με πουν "αρνητικό", εγώ νομίζω ότι πολύ απλά είμαι ρεαλιστής...
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Γειτο μου αναγνωριση παω για να πνασω...να κατσω πας την πετρα να πιω τον καφε μου και τον τσιαρο μου και να μεν ακουω τιποτε...

εγω εν χαλιέμαι....ετσι και αλλιως ουλλοι τουτοι οι φασσαριες μες τον Αυγουστο ε να αντεξουν κανενα καρτο το πρωι...μετα θα απολαυσω το κυνηγι μου...αν παιξω επαιξα...ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια θα είναι...αλλα τζινο το αισθημα της πρωτης Κυριακης ε θα μου το χαλασει κανενας
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

BAIKAL TEAM έγραψε:Γειτο μου αναγνωριση παω για να πνασω...να κατσω πας την πετρα να πιω τον καφε μου και τον τσιαρο μου και να μεν ακουω τιποτε...

εγω εν χαλιέμαι....ετσι και αλλιως ουλλοι τουτοι οι φασσαριες μες τον Αυγουστο ε να αντεξουν κανενα καρτο το πρωι...μετα θα απολαυσω το κυνηγι μου...αν παιξω επαιξα...ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια θα είναι...αλλα τζινο το αισθημα της πρωτης Κυριακης ε θα μου το χαλασει κανενας
Είσαι ωραίος λεβέντη μου! Τζίνο τον καφέ εν τον εξίασα, άνοιξα δουλειές σπίτι μου (άμα περάσεις εν θα δεις σπίτι, μόνο σκαλωσιές :lol: ) μόλις τελιώσω θα έρτεις να δεις το `ειδικό δωμάτιο κυνηγίου και ψαρέματος` :D
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

μα φετος επιτρεπονται κανονικα τα ταήσματα? το φεης πουκ ειναι γεμάτο με φωτογραφίες
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

KINIGOSS έγραψε:μα φετος επιτρεπονται κανονικα τα ταήσματα? το φεης πουκ ειναι γεμάτο με φωτογραφίες
Φίλε μου μα πότε απαγορεύτηκαν? Μόνο στα χαρτιά γράφει ότι απαγορεύονται...όχι μόνο επιτρέπονται αλλά απαγορεύεται να προσεγγίσεις γιατί σε παίζουν επί τόπου...
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Αφού τα μεγαλυτερα ειναι με τις ευχες των.κυνηγωπαπαρων....λέτε να απαγορευτουν?
Αν ήθελαν εκαμναντα κ τουτα εξωδικα......αλλα κορακος κορακου αμματιν εν ηφκαλλει
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

MARIOSE έγραψε:Κοπέλια καλημέρα σας από Γερμανία.
Οι φάσσες τζιαί οι μαυρόπουλλοι παν τζιαί έρκουνται όπως τες μούγιες δαμέ...τα κουνέλια εν μες τα πάρκα όπως τα κοτόπουλλα...αλλά αν έχεις αρ%@@ δοκίμασε να πιάσεις ένα, μάλλον σε 15 λεπτά θα είσαι πίσω που τα σίδερα...

Γείτο μου με αναγνώριση θα κάμω με τίποτε, απλά θα πάω στα ψηλά βουνά που θα είναι ησυχία, θα κάτσω να περιμένω καμιά φασσούα τζιαί αν κόψω τον παπαγάλο θα είμαι χάππυ.

Εν το μεταξύ παίδες έγιναν ξαφνικά ούλλοι φασσάρηδες..."εγώ κουμπάρε έσιει 20 γρόνια που τες παίζω",
"εγιώ κουμπάρε εν δέχουμε κάτω που 20 πουλιά την πρώτην εξόρμηση", "με τα κοπέλια εταίσαμεν 100 σάκκους έναν τόπο τζιαί γλέπουμεν τον μέραν νύχταν", "εμείς εταίσαμεν πολλά τζιαί ετραβήσαμεν 1000 φάσσες, εν να τες πετσοκόψουμεν", ειλικρινά λυπούμαι τους.

Εγώ θεωρώ ότι εξοφλήσαμε γενικώς...έτσι εν πιο εύκολο για μένα να το αντιμετωπίσω. Λέω πολύ απλά ότι όλα ετέλιωσαν. Κάποιοι μπορεί να με πουν "αρνητικό", εγώ νομίζω ότι πολύ απλά είμαι ρεαλιστής...

καλημερα μαριε .καλη επιστροφη και καλα να περασεις.πολλες ασπροφασσες φετος εδω στα παραλια ολη νυχτα ψαρεμα και δεν βαριεσαι :D
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Πανίκο ευχαριστώ λεβέντη μου! Ο Μιχάλης φκάλλει την ούλλη νύχτα στο Ακρωτήρι αλλά από ότι φαίνεται οι ασπρόφασσες εν παν ποτζιεί :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”