ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
-
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Νομιζω οτι ηταν το product label design αλλα στο ιντερνετ δεν το βρισκω τωρα. Αν θελεις μολις παω σπιτι αν θυμηθω να το βρω στο pc μου
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Pathfinder
αν δεν ειναι προβλημα θα το εκτιμουσα φιλεΑπίθανος 78 έγραψε:Νομιζω οτι ηταν το product label design αλλα στο ιντερνετ δεν το βρισκω τωρα. Αν θελεις μολις παω σπιτι αν θυμηθω να το βρω στο pc μου
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
-
- Full Member
Αν δεν σου κανει κοπο υπενθυμισμε κατα τες 3Pathfinder έγραψε:αν δεν ειναι προβλημα θα το εκτιμουσα φιλεΑπίθανος 78 έγραψε:Νομιζω οτι ηταν το product label design αλλα στο ιντερνετ δεν το βρισκω τωρα. Αν θελεις μολις παω σπιτι αν θυμηθω να το βρω στο pc μου
Αλέξη,
Αυτό είναι το λινκ σε zip file για να το κατεβάσεις.
http://www.q-connect.com/files/labeldes ... ftware.zip
-
- Full Member
+1andreas78 έγραψε:Αλέξη,
- Pathfinder
Να σε καλα Αντρεαandreas78 έγραψε:Αλέξη,
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- Prestige 8
- Full Member
Καλημέρα κύριοι...
Γνωρίζει κάποιος φίλος να μας αναλύσει τις διαφορές μεταξύ των στροφιων ΒΝ2, Τ2 και Ι2S??
Γνωρίζει κάποιος φίλος να μας αναλύσει τις διαφορές μεταξύ των στροφιων ΒΝ2, Τ2 και Ι2S??
- Breda Pegaso
Φιλε θεωρητικα το bn2 και το t2 εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα (βαθος ρελιου παχος στεφανης κλο)με καποιες μικροδιαφορες οσον αφορα το τελικο οπτικο αοτελεσμα.
το i2s κανει πιο μεγαλο βαθος ρελιου απο τα αλλα 2.
αυτα οταν ρελιασουμε φυσιαγγια που εχουν τις ιδιες ρυθμισεις πριν το ρελιασμα.
απλα πρεπει να προσεξουμε οτι κυκλοφορουν και στροφει που αλλα γραφουν πανω και αλλα ειναι πραγματικα.
το i2s κανει πιο μεγαλο βαθος ρελιου απο τα αλλα 2.
αυτα οταν ρελιασουμε φυσιαγγια που εχουν τις ιδιες ρυθμισεις πριν το ρελιασμα.
απλα πρεπει να προσεξουμε οτι κυκλοφορουν και στροφει που αλλα γραφουν πανω και αλλα ειναι πραγματικα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Συμφωνω με τον φιλο breda. Το i2s ειναι βασικα το t2 με ελληνικη πατεντα για να φουμιζονται καποιοι στην ελλαδα οτι ρελιαζουν στα 14χλ ελευθερο χωρο
-
- Full Member
Παιδιά χαιρετώ την παρέα. Για τους ίδιους λόγους που πολύ καλά γνωρίζετε όλοι οι ιδογομωτές, αποφάσισα να ασχοληθώ και εγώ με την ιδιογόμωση. Δυστυχώς για μένα γνωρίζω ελάχιστα για το θέμα και ούτε έχω κανένα φίλο ιδιογομωτή να με καθοδηγήσει στα πρώτα μου βήματα. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιος είναι ο βασικός εξοπλισμός που πρέπει να αγοράσω. Επίσης ποια μηχανή συστήνετε και που μπορώ να την προμηθευτώ. Πόσο είναι το κόστος πάνω κάτω του εξοπλισμού? Παρεπιπόντως να σας πω πως ο αριθμός των φυσιγγίων που έχω σκοπό να φτιάχνω θα είναι μικρός (μόνο για τα κυνήγια τα δικά μου). Θα προτιμούσα μια μηχανή με την οποία όταν εξοικειωθώ να μην με περιορίζει ως προς το τι φυσίγγια θα φτιάχνω (για να μην γυρεύω μετά νέα μηχανή) και να δουλεύεται εύκολα αφού όπως σας είπα είμαι εντελώς καινούργιος με την ιδιογόμωση!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.