http://www.basspro.com/Remington-Shotsh ... 053248150/Panmoy έγραψε:Χαιρετω την εκλεκτη παρεα των ιδιογομωτων. Μηπως μπορει καποιος να μου πει απο που θα μπορουσα να προμηθευτω πιστονακια remington sp12 (τοπικη αγορα ή internet)? Ευχαριστω !
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- Panmoy
- Full Member
Σολωνα μου αυτο ειναι το rp12 με εγκοπες μεχρι κατω..το βρισκω πιο ευκολα. Ψαχνω για το sp12 με εγκοπες μεχρι τη μεση. Αμερικανικο site μου ζητησε 126 δολλαρια για να μου στειλει 24 δολλαρια παραγγελια...SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:http://www.basspro.com/Remington-Shotsh ... 053248150/Panmoy έγραψε:Χαιρετω την εκλεκτη παρεα των ιδιογομωτων. Μηπως μπορει καποιος να μου πει απο που θα μπορουσα να προμηθευτω πιστονακια remington sp12 (τοπικη αγορα ή internet)? Ευχαριστω !
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Παντελη μου προσωπικα δεν θα σου το συστηνα...εχει πολλα πιστονια που εχουν πολυ καλυτερη εμφραξη προς την πυριτιδα...εχει αρκετο λασκο,τουλαχιστο στους δικους μας καλυκες που χρισημοποιουμε,στους δικους τους καλυκες δεν γνωριζω!
Η φωτο ειναι σε καλυκες Fiocchi...τα εχω δοκιμασει και με τους Victory που χρησιμοποιω κατα κορον στα χοντρα κυνηγια με το ιδιο αποτελεσμα και παλι...για να καταλαβεις το βαζω στο καλυκα και τον γυρναω..και παει στο πατο χωρις καμια βοηθεια και δυσκολια οπως και το αντιθετο!
Η φωτο ειναι σε καλυκες Fiocchi...τα εχω δοκιμασει και με τους Victory που χρησιμοποιω κατα κορον στα χοντρα κυνηγια με το ιδιο αποτελεσμα και παλι...για να καταλαβεις το βαζω στο καλυκα και τον γυρναω..και παει στο πατο χωρις καμια βοηθεια και δυσκολια οπως και το αντιθετο!
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Remington....Cheddite Drago.....Gualandi spark....Cheddite Aquila!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Panmoy έγραψε:Χαιρετω την εκλεκτη παρεα των ιδιογομωτων. Μηπως μπορει καποιος να μου πει απο που θα μπορουσα να προμηθευτω πιστονακια remington sp12 (τοπικη αγορα ή internet)? Ευχαριστω !
Φίλε Panmoy,
Αν θες καμια 50αριά μπορώ να σου δωσω εγώ χωρίς καμιά χρέωση, εχω τα παλιάς κοπής Power Piston που δεν έχουν κάμψεις στα ποδαράκια. Για την διαφυγή πυρίτιδας μπορείς με ενα ελαφρύ ζέσταμα να ανοίξεις την φούστα.
- Panmoy
- Full Member
Σολωνα μου εισαι κατατοπιστικοτατος..ευχαριστω !!!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Παντελη μου προσωπικα δεν θα σου το συστηνα...εχει πολλα πιστονια που εχουν πολυ καλυτερη εμφραξη προς την πυριτιδα...εχει αρκετο λασκο,τουλαχιστο στους δικους μας καλυκες που χρισημοποιουμε,στους δικους τους καλυκες δεν γνωριζω!
- Panmoy
- Full Member
Φιλε Αντρεα σε ευχαριστω για την προταση σου. Το σκεφτηκα καλα και νομιζω οτι για ενα προιον που ηδη συναντω δυσκολιες στο να εχω ευκολη προσβαση απλα θα το προσπερασωandreas78 έγραψε:Panmoy έγραψε:Χαιρετω την εκλεκτη παρεα των ιδιογομωτων. Μηπως μπορει καποιος να μου πει απο που θα μπορουσα να προμηθευτω πιστονακια remington sp12 (τοπικη αγορα ή internet)? Ευχαριστω !
Φίλε Panmoy,
Αν θες καμια 50αριά μπορώ να σου δωσω εγώ χωρίς καμιά χρέωση, εχω τα παλιάς κοπής Power Piston που δεν έχουν κάμψεις στα ποδαράκια. Για την διαφυγή πυρίτιδας μπορείς με ενα ελαφρύ ζέσταμα να ανοίξεις την φούστα.

Όπως νομίζεις φίλε,
Τα συγκεκριμένα κυαθια προσωπικά δεν τα θεωρώ μαζικής χρήσης, αλλα επιλεκτικής και συγκεκριμένης χρήσης.!!
Πάντως αν θες έστω και για να τα δοκιμάσεις, είμαι στη διάθεση σου όποτε το ζητήσεις.
Τα συγκεκριμένα κυαθια προσωπικά δεν τα θεωρώ μαζικής χρήσης, αλλα επιλεκτικής και συγκεκριμένης χρήσης.!!
Πάντως αν θες έστω και για να τα δοκιμάσεις, είμαι στη διάθεση σου όποτε το ζητήσεις.
- Pathfinder
Παιδες θυμαται κανενας το προγραμμα για κατασκευη labels?Προσπαθησα να βρω το ποστ και εχαθηκα
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?