ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Καλημερα σας.

να πω και γω οτι η συγκεκριμενη ειναι με 686 1.65χ33,5

δικιμασμενη σε κανονακι περιπου 650bar-680bar

στους 25 βαθμους

V1 400m/s

Οσον αφορα το κυνηγι τη χρησιμοποιω σε καλοκαιρινο φασσας οπου ειναι και πολυ αποδοτικη.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απίθανος 78
Full Member

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

Καλημερα και απο εμενα. Εγω εχω ακομα μια απορια. Οταν λεμε συμπιεση βυσματος απο 0.5-2χλ ενοουμε την συμπιεση που θα παρει το βυσμα αυτουσιο δηλ απο το αρχικο του υψος να κοντινει κατα τοσα χλ ή υπολογιζουμε και την καθισιση που θα παρει και πανω στην πυριτιδα? Γιατι αν δεν βαλουμε την στατικη πιεση στην αρχη θα παρει κατσιμο στο τελος. Επισης αν εχουμε πχ 11χλ ε.χ χωρις στατικη πιεση και κλεισουμε, τι πρεπει να σκευτουμε αν ασκησουμε την στατικη πιεση στην αρχη και μας παει στα 12χλ ε.χ?
Απίθανος 78
Full Member

Κατι ασχετο. Ξερει κανενας που μπορω να βρω ενα καλης ποιοτητας λινελαιο για το οπλο μου? Ρωτησα σε αλλη ενοτητα που ειχαν ενα θεμα αλλα δεν απανταει κανεις
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Απίθανος 78 έγραψε:Κατι ασχετο. Ξερει κανενας που μπορω να βρω ενα καλης ποιοτητας λινελαιο για το οπλο μου? Ρωτησα σε αλλη ενοτητα που ειχαν ενα θεμα αλλα δεν απανταει κανεις
Λινελαιο(boiled linseed) βρισκεις στο home center.Για λαδι ξυλου εχουν τα κυνηγετικα μαγαζια ενα γερμανικο 6-7 ευρω το μπουκαλι 100ml νομιζω.Ονομα δεν το θυμουμαι οταν παω σπιτι να σου πω
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απίθανος 78
Full Member

Pathfinder έγραψε:
Απίθανος 78 έγραψε:Κατι ασχετο. Ξερει κανενας που μπορω να βρω ενα καλης ποιοτητας λινελαιο για το οπλο μου? Ρωτησα σε αλλη ενοτητα που ειχαν ενα θεμα αλλα δεν απανταει κανεις
Λινελαιο(boiled linseed) βρισκεις στο home center.Για λαδι ξυλου εχουν τα κυνηγετικα μαγαζια ενα γερμανικο 6-7 ευρω το μπουκαλι 100ml νομιζω.Ονομα δεν το θυμουμαι οταν παω σπιτι να σου πω
Καμνει τουτο του home center για οπλα? Εν ουλλα τα ιδια? Γιατι βρηκα ενα που ηταν boild linseed της πελετικο αλλα εγραφε οτι εχει μεσα και πετρελαιο. Καπου διαβασα οτι χρειαζεται ραφιναρισμενο λινελαιο ζωγραφικης
Απίθανος 78
Full Member

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

ΕικόναΕικόνααυτα χρησιμοποιησα εγω.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Απίθανος 78
Full Member

Ευχαριστω φιλε. Επειδη ειναι και εκτος τοπου η συζητηση αν χρειαστω κατι σου στελνω π.μ
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Απίθανος 78 έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
Καμνει τουτο του home center για οπλα? Εν ουλλα τα ιδια? Γιατι βρηκα ενα που ηταν boild linseed της πελετικο αλλα εγραφε οτι εχει μεσα και πετρελαιο. Καπου διαβασα οτι χρειαζεται ραφιναρισμενο λινελαιο ζωγραφικης
Μην τρελαίνεσαι!!! προετοίμασε καλά το κοντάκι σου και πέρασε το με TRUE OIL της BERETTA .Tέλειο και γρήγορο φινίρισμα. Αν πάλι θές τον κλασσικό αγγλικό τρόπο απλά χρειάζεσαι πολύ χρόνο .It's up to you !!!
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Απίθανος 78
Full Member

Ναι το ξερω. Μπορει να χρειαστει και 10-15 στρωσεις. Αλλα θα το ψαξω
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”