Απίθανος 78 έγραψε:Κωνσταντινο ο λογος που εδωσα 1.80 ειναι γιατι εβλεπα το sg οτι δεν επαιρνε αρκετο πατημα και το πιεσα λιγο περισσοτερο. Δεν εχω στροφειο ρηχο και τα κανω ολα με το bn2. Ενα πραγμα που συμβαινει ομως ειναι ενω μπορει το γ σταδιο να το κατεβαζω στα 58.30 για να ρελιασω στα 58.00 μου ανεβαινει στα 59.00 και αναγκαζομαι να βαθυνω. Ειναι λογο του βαθιου στροφειου ή του γ σταδιου? Γιατι το γ σταδιο που εχω ειναι μεχρι 11.5
Λαθος τρόπος χρήσης του Γ σταδίου !! ειναι φανερό.
Αλλα πώς κατεβάζεις στα 58,30 και μετα ως δια μαγείας πάς στα 59 αυτό δεν το καταλαβαίνω!!!
Ούτε και το ότι το Γ στάδιο ότι είναι μέχρι τα 11,5 το καταλαβαίνω!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΟΡΟΙ φίλε Χάρη!!!
Αυτα είναι ορολογίες των ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΩΝ !!!
Ενα στάδιο έστω και κακέκτυπο επαγγελματικού σταδίου διαχειρίζεται άνετα ελευθερους χώρους έως και 12~13 χιλιοστά!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟΙ αφου κατα το τελικο κλεισιμο φτάνουμε στα 57,50 χιλ που είναι και το οριακό κλεισιμο κατα την αποψη μου.
Κι όπως έλεγε και κάποιος δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο!!!
Εσυ αυτό που βλέπω ότι κάνεις είναι ότι ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙΣ το Γ στάδιο και πάς να κλεισεις δια του Χαραγμα-Ρέλιασμα!! απλα...δεν κάνεις τίποτε ουσιαστικό με το Γ στάδιο.
Εχω πεί κατ επανάληψη ότι πατάς με το Γ στάδιο μεχρι εκεί που το στροφείο ίσα που να χωράει ελευθερα και η πατουρα του στροφειου η οποία θα ακουμπήσει ίσα ίσα τις πτυχές.
Αυτο δεν εννοείτε να το καταλάβετε.!!!!
Οταν λοιπόν το στροφειο όπως το δικό σου έχει βάθος 1,80 πόσο πρέπει να "κόψεις" με το Γ στάδιο Χάρη ουτως ώστε να έρθουν αυτά τα 1,80 να πατησουν πάνω στις πτυχές χαλαρά ???Ποσοοοοο??? τουλαχιστον 2~2,10 χιλ. και αυτό γιατι οι πτυχές δεν είναι απόλυτα επίπεδες κ έχουν μια μικρή καμπυλότητα ύψους περίπου 0,30 χιλ σε σχέση με το ίχνος που αφήνει το κόψιμο του Γ σταδίου.
Αρα 1,80+0,30=2,10 χιλ βάθος ρελιού.
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein