20mb image hosting

adult image

image post

image hosting free

free adult image hosting
Φιλε Κωνσταντινο χαιρετω. Θελω να κατανοησω εντελως το κομματι του 68.50 οπως μου το εβαλες πιο πανω. Αν ο καλυκας μου ειναι 68.50 δεν μπορω να τον κλεισω στα 57.00 με την πραξη των -11.50 +1.2 αλλα μονο με το -10.50 +1.2? Δεν το συστεινεις προσωπικα ή ειναι κανονας? Ο λογος ειναι γιατι δινει περισσοτερες πιεσεις? Επειδη παρα πολλοι το κανουν.(θα πρωτιμησω την δικη σου αποψη). Αν οχι και πρεπει να κλεισω στο 58.00 ειπες για βαθος στροφειου 1-1.2 αλλα με πιο ρηχο στροφειο. Ποιο ειναι αυτο?ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Συνοψίζοντας..
Υψος καλυκα Υψος μετα το Γ σταδιο Τελικο ύψος Διαφορα ύψους Βαθος Στροφειου
69,50 58,30 58,00 11,50 1,70~1,80
Ο ελευθερος χωρος περι τα 12 χιλ με (+/-) 0,5~0,7 χιλ με την ανοχή και την σκληρότητα του βύσματος
Αν το βύσμα είναι πολυ σκληρο όπως μια τάπα τύπου FIBER τότε υπολογίζεις ε.χ 13 χιλ
68,50 58,30 58,00 10,50 1,00~1,20
Ο ελευθερος χωρος περι τα 11 χιλ με (+/-) 0,5~0,7 χιλ με την ανοχή και την σκληρότητα του βύσματος
Αν το βύσμα είναι πολυ σκληρο όπως μια τάπα τύπου FIBER τότε υπολογίζεις ε.χ 12 χιλ
Αν είχες πρόσβαση σε βλητικό σταθμό τότε δεν θα σε απέτρεπα τοσο ΑΠΟΛΥΤΑ απο το να κλεινεις σε 57,00 χιλ. αφου θα μπορουσες να ελεγχεις τα πράγματα.Απίθανος 78 έγραψε:Φιλε Κωνσταντινο χαιρετω. Θελω να κατανοησω εντελως το κομματι του 68.50 οπως μου το εβαλες πιο πανω. Αν ο καλυκας μου ειναι 68.50 δεν μπορω να τον κλεισω στα 57.00 με την πραξη των -11.50 +1.2 αλλα μονο με το -10.50 +1.2? Δεν το συστεινεις προσωπικα ή ειναι κανονας? Ο λογος ειναι γιατι δινει περισσοτερες πιεσεις? Επειδη παρα πολλοι το κανουν.(θα πρωτιμησω την δικη σου αποψη). Αν οχι και πρεπει να κλεισω στο 58.00 ειπες για βαθος στροφειου 1-1.2 αλλα με πιο ρηχο στροφειο. Ποιο ειναι αυτο?ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Συνοψίζοντας..
Ο ελευθερος χωρος περι τα 12 χιλ με (+/-) 0,5~0,7 χιλ με την ανοχή και την σκληρότητα του βύσματος
Αν το βύσμα είναι πολυ σκληρο όπως μια τάπα τύπου FIBER τότε υπολογίζεις ε.χ 13 χιλ
Ο ελευθερος χωρος περι τα 11 χιλ με (+/-) 0,5~0,7 χιλ με την ανοχή και την σκληρότητα του βύσματος
Αν το βύσμα είναι πολυ σκληρο όπως μια τάπα τύπου FIBER τότε υπολογίζεις ε.χ 12 χιλ
Για τον 69.50 λεμε για βαθος στροφειου 1.7-1.8. Τι γινεται ομως με καλυκες βικτορυ που ειναι πολυ σκληροι και δεν σηκωνουν πανω απο 1.5-1.6? Πως θα διαμορφωθει το γ σταδιο αν ειμαι πιο χαμηλος στο ρελιασμα?
Ευχαριστω εκ των προτερων
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σου και υποσχομαι να ειμαι πιστως σε αυτες μιας και εχω ακουσει τα καλυτερα για σενα οπως επισης δεν ειμαι ανθρωπος που αρεσκεται σε επικινδυνοτητες. Προς το παρων αυτα μεχρι την επομενη συμβουλη σου. Νασαι καλαΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Αν είχες πρόσβαση σε βλητικό σταθμό τότε δεν θα σε απέτρεπα τοσο ΑΠΟΛΥΤΑ απο το να κλεινεις σε 57,00 χιλ. αφου θα μπορουσες να ελεγχεις τα πράγματα.Απίθανος 78 έγραψε:Φιλε Κωνσταντινο χαιρετω. Θελω να κατανοησω εντελως το κομματι του 68.50 οπως μου το εβαλες πιο πανω. Αν ο καλυκας μου ειναι 68.50 δεν μπορω να τον κλεισω στα 57.00 με την πραξη των -11.50 +1.2 αλλα μονο με το -10.50 +1.2? Δεν το συστεινεις προσωπικα ή ειναι κανονας? Ο λογος ειναι γιατι δινει περισσοτερες πιεσεις? Επειδη παρα πολλοι το κανουν.(θα πρωτιμησω την δικη σου αποψη). Αν οχι και πρεπει να κλεισω στο 58.00 ειπες για βαθος στροφειου 1-1.2 αλλα με πιο ρηχο στροφειο. Ποιο ειναι αυτο?ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Συνοψίζοντας..
Για τον 69.50 λεμε για βαθος στροφειου 1.7-1.8. Τι γινεται ομως με καλυκες βικτορυ που ειναι πολυ σκληροι και δεν σηκωνουν πανω απο 1.5-1.6? Πως θα διαμορφωθει το γ σταδιο αν ειμαι πιο χαμηλος στο ρελιασμα?
Ευχαριστω εκ των προτερων
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατω απο τα 57,50 χιλ τα πράγματα ξεφεύγουν. Αν μετράει η αποψη μου λοιπόν μην κλεινετε κάτω απο 57,50 χιλ
Φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα λοιπόν.!!!
Μπορεις να επιτυχεις κλεισιμο στα -10,50 χιλ απο το αρχικο ύψος κάλυκα με ένα στροφείο τύπου T1 CORTINI με βάθος περι τα 1~1,20 χιλ. ή άλλο παρεμφερές που να έχει ΙΣΙΟ προφίλ ΧΩΡΙΣ ΚΥΡΤΩΣΕΙΣ και με πάχος ρελιου΄περι τα 1,60 χιλ.
Για τους κάλυκες VICTORY δεν θα μπορέσω να σε βοηθήσω διοτι απλά δεν έχω εμπειρια απο αυτούς.
Απο αγορασμένα φυσίγγια VICTORI πραγματικα είδα ότι έχουν ύψος κλεισμένου φυσιγγίου απο 58,50 έως και 59,00 προφανώς λόγω ποιότητας πλαστικου΄.
Απο την μικρή πειρα που έχω αυτους τους κάλυκες θα τους έκλεινα σε ύψη απο 58,80~59,80 χιλ.
Πολυ ωραια θεματα. Θα τα μελετησω σιγουρα. Σε ευχαριστω και παλιΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Eπίσης θα σε παρακαλούσα να διάβαζες λιγο αυτα που περιγράφονται σε αυτο το link
http://www.shotgun.me.uk/page13.htm
Εφάρμοσε το σε ένα καλό βαθμό και θα δεις ότι οι δοκιμές σου θα αποδώσουν και κυνηγετικά και όχι μονο στο χαρτόνι.!!!!
Θα μπορουσες να εφαρμόσεις κι α΄λλες μεθόδους για τις αποδόσεις των γομόσεων σου.Υπάρχουν πολλές θεωρίες και μεθοδολογίες.
Νομίζω όμως ότι με τους δύο ομοκεντρους κύκλους 75/50 και τα κενα των 12,5 εκατοστών θα έχεις μια καλή αποτύπωση για την απόδοση των φυσιγγίων σου.
Επι της ουσίας λιγο πολυ όλες οι μέθοδοι ακολουθούν πε΄ριπου την ίδια φιλοσοφία.Ξεκινουν απο την πρακτική της απλής ποσοστιαίας απόδοσης στον κύκλο των 75 εκ την μέθοδο Oberfellt-Tomson, τις επισημανσεις του Lowry και φτάνουν στο επίπεδο της Gauss-ιανής θεωρίας την οποία αναλύει ο Dr A C Jones.(http://www.shotgun-insight.com/ShotgunI ... mmary.html)
Φιλε breda μπορεις να δωσεις κατι παραπανω? Υψος καλυκα καψυλι τελικο κλεισιμο?Breda Pegaso έγραψε:
Ετσι για να κινηθει το θεμα. Το κλασσικο σκοπευτικο με 206 sv 1.25 x 24gr No 8 / με Β&P T2 27mm, το οποιο μπορει να χρησιμοποιηθει και για κυνηγι τρυγωνιου.
Ευχαριστω φιλεBreda Pegaso έγραψε:69.4-5 κλεισμενος 58-58,2
CX2000 .
ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ επειδη σκαλιζω τα παλια αλλα φιλε πως δοθλευει το προγραμμα? Αντε να το κατεβασεις αντε και να σχεδιασεις αλλα μετα πως κανετε τα αυτοκολλητα? η απολα κανεις το σχεδιο και τα παιρνεισ σε τυπογραφειο και στα τυπωνει?andreas78 έγραψε:Το κατάλαβα λεβέντη μου, δεν ηταν τυχαίες οι επιλογες στις εικόνες...!!..Breda Pegaso έγραψε:andreas78 έγραψε:Μπράβο ρε Στέφανε, ωραίος.
Που τα ανακάλυψες ομως και εγω βασανίζομαι να τα κανω μονος μου..??..![]()
![]()
και γω μονος μου τα εκανα Αντρεα χειροποιητα!![]()
Για όσους ενδιαφέρονται και έχουν το μεράκι του Στέφανου...ορίστε το πρόγραμμα.
http://www.q-connect.com/files/labeldes ... ftware.zip
Το κατεβάζετε και αρχίζετε δουλειά..!!!