ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Laurona »

20141214_083049.jpg
Laurona έγραψε:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Eξαιρετικα αφιερωμένα για τον φίλο Laurona που του αρέσει το λαγοκυνήγι και να "τρομάζει" τους αυτιάδες με χάρτινα φυσίγγια!!!

Εικόνα
20mb image hosting

Εικόνα
how to take a screenshot on a pc

Πραγματικα θέλεις να τα βαλεις στο πλαγιοκαννο κ να βγεις στο βουνο :o
Εβαλες την εικονα.....θες να φτιαξουμε πινακα...?

Τι πιο ομορφο απο την μυρωδια απι ενα τετοιο φυσιγγιο ενα κρυο πρωινο με ελαφρια ομιχλη που την αναπνέεις αχορταγα καθως ανοίγεις το πλαγιοκαννο κ το σκυλί σου απορταρει τον λαγο...βρεγμενο απο την επαφη με την αγριοσπατζια απο την βροχη πιυ σταματησε νωρις το βραδυ.....ομορφες αναμνησεις...εικονες....μυρωδιες......πινακας
20141214_083049.jpg
20141214_083049.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Απίθανος 78 έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Τα γραφομενα ηταν ετοιμα απο το πρωι αλλα εμειναν στην αναμονη στο pc λογο δουλειων :|

Χαρη βασικα πριν ξεκινησουμε την διαδικασια των δοκιμων πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας το ζητουμενο της συγκεκριμενης δοκιμης γιατι στη πορεια καπου θα μπερδευτουμε!
Βασικα εγω τον κυκλο των 50εκ το φτιαχνω για να δω μεσα απο 2 διαφορετικα φυσιγγια πιο δινει την περισσοτερη συγκεντωση στο κεντρο!

Ο λογος ειναι ο εξης.....π.χ μπορει να σου δινει ενα φυσιγγι στο κυκλο των 76εκ 200 σκαγια και στο κεντρο των 50εκ να εχει 120....και ενα αλλο να δινει 180 στο κυκλο των 76εκ που ομως στο κεντρο των 50εκ να βαζει 150......το φυσιγγι με τα 150 στο κεντρο θα εχει περισσοτερες δυνατοτητες σε οριακες βολες παρα το αλλο....αυτο σαν παρενθεση!

Εσυ προς το παρον δεν χρειαζετε να κανεις το κυκλο των 50εκ.....κανε τις δοκιμες σου εκ πρωτης μονο με τον κυκλο των 76εκ για να ξεκαθαρισεις πιο τσιοκ σου δουλευει σωστα με την απετουμενη πυκνοτητα ωστε να μην αφηνει κενα στις αποστασεις που ριχνεις στο θηραμα....και στην συνεχεια βαζεις και αυτο των 50εκ για να σιγκρινεις εαν θελεις!

Σημ.Για πανω απο 30μ προσωπικα θα προτιμουσα το Ν9 παρα το Ν10!
Επειδη ομως εγω δουλευω το 10ρι για τζιηκλα και τρασχιηλα θα ειναι καλυτερα να δοκιμασω στις αποστασεις που χτυπαω τα πουλια με το αναλογο τσοκ οπως ειπε και ο αντρεας και οπως σου ειπα και εγω εχτες. Αρα επειδη εγω δουλευω **** - ** θα ειναι καλυτερα να δοκιμασω το **** απο 15-25 μετρα και το ** απο 25 και πανω. Νομιζω ετσι θα καλυφτω καλυτερα σωστα?

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οκ...κανε το ετσι και βλεπεις στη πορεια!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απίθανος 78
Full Member

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Απίθανος 78 έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Τα γραφομενα ηταν ετοιμα απο το πρωι αλλα εμειναν στην αναμονη στο pc λογο δουλειων :|

Χαρη βασικα πριν ξεκινησουμε την διαδικασια των δοκιμων πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας το ζητουμενο της συγκεκριμενης δοκιμης γιατι στη πορεια καπου θα μπερδευτουμε!
Βασικα εγω τον κυκλο των 50εκ το φτιαχνω για να δω μεσα απο 2 διαφορετικα φυσιγγια πιο δινει την περισσοτερη συγκεντωση στο κεντρο!

Ο λογος ειναι ο εξης.....π.χ μπορει να σου δινει ενα φυσιγγι στο κυκλο των 76εκ 200 σκαγια και στο κεντρο των 50εκ να εχει 120....και ενα αλλο να δινει 180 στο κυκλο των 76εκ που ομως στο κεντρο των 50εκ να βαζει 150......το φυσιγγι με τα 150 στο κεντρο θα εχει περισσοτερες δυνατοτητες σε οριακες βολες παρα το αλλο....αυτο σαν παρενθεση!

Εσυ προς το παρον δεν χρειαζετε να κανεις το κυκλο των 50εκ.....κανε τις δοκιμες σου εκ πρωτης μονο με τον κυκλο των 76εκ για να ξεκαθαρισεις πιο τσιοκ σου δουλευει σωστα με την απετουμενη πυκνοτητα ωστε να μην αφηνει κενα στις αποστασεις που ριχνεις στο θηραμα....και στην συνεχεια βαζεις και αυτο των 50εκ για να σιγκρινεις εαν θελεις!

Σημ.Για πανω απο 30μ προσωπικα θα προτιμουσα το Ν9 παρα το Ν10!
Επειδη ομως εγω δουλευω το 10ρι για τζιηκλα και τρασχιηλα θα ειναι καλυτερα να δοκιμασω στις αποστασεις που χτυπαω τα πουλια με το αναλογο τσοκ οπως ειπε και ο αντρεας και οπως σου ειπα και εγω εχτες. Αρα επειδη εγω δουλευω **** - ** θα ειναι καλυτερα να δοκιμασω το **** απο 15-25 μετρα και το ** απο 25 και πανω. Νομιζω ετσι θα καλυφτω καλυτερα σωστα?

Οκ...κανε το ετσι και βλεπεις στη πορεια!
Οκ

Απίθανος 78
Full Member

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:
Απίθανος 78 έγραψε:Εικόνα
Κοπελια να απογοητευτω ή ακομα?
Σωστα τα βγαζω?
Τσοκ 4 -36μ σκαγια νο 10 -28 σκαγια στο γρ. χ28 γρ = 784 σκαγια.
124σκ στον 76 cm ÷ 784 =15%
99 σκαγια ÷784 = 12% στον 50cm

Χάρη δοκίμασε ξανά το ίδιο σετ απ με καψύλλιο cx2000
Να το κανω φιλε. Απλα αυτο μου το συστησαν αλλα με z2m 24 αλλα δεν το ειχα και εβαλα vrero

Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Εγώ την γεμίζω στο cx 2000 1.55 χ 32 γ νο 4 για φάσα με bp z2m 21μμ σε κάλυκα olympia με πολυ καλά αποτελέσματα
Απίθανος 78
Full Member

ΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Εγώ την γεμίζω στο cx 2000 1.55 χ 32 γ νο 4 για φάσα με bp z2m 21μμ σε κάλυκα olympia με πολυ καλά αποτελέσματα
Στα 25 μ 1.45χ32 z2m no 10Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Με τι τσοκ
Απίθανος 78
Full Member