ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Απίθανος 78
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

Απίθανος 78 έγραψε:Πχ εδω μου δινει 24% πυκνοτητα και και 83% συγκεντρωση στα 25 μετρα αλλα αλλο φυσιγγιΕικόνα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγνωμη ειναι το ιδιο φυσιγγι.

Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Laurona έγραψε:Κυριε Κωνσταντινο.
Κατ αρχην δεν χρειαζετε να μου μιλάτε εσείς στον πληθυντικό.

Ειμαι 34 ετων κ κατα πολυ μικροτερος σας πιστευω.
Ουτε κ σας εχω προσφερει εγω κατι σε γνώσεις οπως εχετε προσφέρει εσεις στο παρον θεμα ωστε να αξιζω τον πλυθηντικο.

Εγω σας απευθυνω στον πλυθηντικο γιατι κ μεγσλυτερος ειστε κ με πολυ προσφορα στο θεμα αυτο κ γιατι ο τροπος που μεχρι τωρα προσφερατε στο παρον θεμα ειναι τέτοιος που το αξιζει.

Προσεξτε τωρα.
Δεν σας γνωριζω κ δεν ξερω τιποτε περισοτερο για σας απο τα οσα εχετε γραψει εδω μέσα.
Δεν ξερω τι εχετε καταφερει στην ιδιογωμοση η ποσα χρονια ασχολείστε.

Δεν εχω μπει ποτε σε σαιτ ιδιογωμοσης για να μαθω οτιδηποτε γιατι κατάλαβα (αν θυμαστε κ πιο παλιά σε αυτό το θεμα υπηρξε αυτο ) οτι για κσποιο λογο υπαρχει μεγάλη κοντρα στον τομεα αυτο.

Ξερω μονο οτι καποτε μπηκε εδω μεσα ενας κυριος που εγραφε με τετοιο τροπο κ τεκμηριωνε τις θεσεις του που σε καποιον που ενδιαφερόταν να μαθει κινουσε αφανταστα το ενδιαφερον αλλα κ με τροπο τοποθετησης που πραγματικα σε εκανε να τον σεβαστεις.

Οποταν δεν σας καλοπιανω ουτε σας εχω απο κοντα.
Μιλαω αληθινα κ σταρατα.

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τον κοπο της μακτοσκελους σας απαντησης

Απο την φιλοξενια μου σε αυτό το φορουμ κ μεσα απο αλλα θεματα που κατεχω κ γνωριζω μπορειτε να ρωτησετε μελη για το ποιος ειμαι κ τον χαρακτήρα μου.
Θα δειτε οτι ειμαι κυνηγος πανω απ ολα κ ανθρωπος λατρης της παραδοσης που ουδεμια σχεση εχει η θελει να εχει με κοντρες διαμαχες κ οτιδηποτε αλλο εκτος απο αγνη αγαπη για το κυνηγι που τον εξιταρει κ τα σκυλια.

Ως εκ τούτου δυσκολα θα βρειτε πιστευω καποιο γραφωμενο μου με ειρωνικα η υποτιμιτικα σχολια σε καποιο θεμα με σκοπο την κοντρα η την συγκριση.

Ειπα οτι θεωρω οτι γραφω αντικειμενικα γιατι δεν γνωριζω το θεμα αρα δεν μπορω να δειξω προτιμηση σε καποια σπο τις δυο μεθόδους.

Οσον αφορα το ''γελιοι'' εχετε δικαιο ειναι βαρια κουβεντα κ δεν ειχα βαλει τα '' '' καταλαθος αφου γραφω απο κινητο.

Οπως κ τωρα ομως γραφω απο κινητο μονο κ μονο γιατι δεν θελω αυτο το θεμα να χαθει κ να κλείσει λογω τετοιον περιστατικών.

Εχετε όλοι εσείς καθηκον να κρατατε τέτοιο επιπεδο ωστε να κρατηθεί ζωντανο αυτο το θεμα.

Ο χαεακτηρισμος ''γελιοι'' δεν αναφερόταν στα ατομα.
Δεν ειναι του χαρακτηρα μου να κρινω.
Ηταν ομως πλήρως περιγραφικος της καταστασης που επικράτησε.
Το να βλεπεις μεγαλους άντρες να ''τσακωνονται'' σε τετοιους τονους κ μαλιστα άτομα που ειναι σεβασμια γθα την προσφορα τους ναι ειναι ''γελιο'' κ το γραφω τωρα με '' '' γθα να δειξω οτι δεν ειναι γελοία τα ατομα που εννοω αλλα το που ριξαμε το επίπεδο.

Η θεση μιυ ηταν κ πυροσβεστικη αφου δεν ηυελα να κλεισει αυτο το θεμα.

Δεν σας κρυβω μαλιστα κ την εκπληξη μου γθα εσας οταν τοποθετηθηκατε.
Μου φανηκε απότομος ο τροπος σας αε σχεση με τον τροπο που γραφατε στο παρελθόν.

Και τόνισα διπλα οτι ο γραπτός λογος παρεξηγείτε για να δειξω οτι ισως δεν καταλαβα καλα κ οτι δεν σας κατηγορω απλα λεω το πως μου φάνηκε.

Εαν μιλουσαμε τωρα μούτρα θα καταλαβαινατε την ειλικρινεια κ τον σεβασμο που σας απευθυνω

Πιστεψετε με εαν δεν σασ σεβομουν εσας η τον Αντρέα που γνωριζω η τα υπολοιπα παιδια δςν θα εγραφα.
Εχω κ γω την δικη σας νοοτροπια.....να σιωπω οταν απαξιω κ δεν το αξιζει ο αλλος οπως ειπατε κ σει στον Αντρεα......μπορεις να μιλας....κ να σιωπάς...

Οποταν απολογουμς εαν σας εθιξα....δεν ηταν ο σκοπος μου προς κανενα συναδελφο.
Οι υπολοιποι που με ξέρουν μπορουν εαν τους ρωτήσετε να σας πουν την αποψη τους ελεύθερα.

Σκοπος ηταν να συνεφερω ολους εσας τους ιδιογομωτες για να μην χαθει το θεμα.
Αππλογουμε για το μακροσκελες.

Ελπιζω οτι κανένας δεν υα αποχωρήσει απο ςδω κ οτι στο μελλον θα κρατηθούν και παλι ψηλα ρα επιπεδα.

Σασ ευχαριστώ
Δεν σας κρυβω μαλιστα κ την εκπληξη μου γθα εσας οταν τοποθετηθηκατε.
Μου φανηκε απότομος ο τροπος σας αε σχεση με τον τροπο που γραφατε στο παρελθόν.

Σας φάνηκε απότομος ο τρόπος μου διότι όπως σας προανέφερα βαρέθηκα να διαβάζω, ...περι υποθέσεων , ...ίσως, ....κατα την γνωμη μου, ....εγω ετσι πιστεύω, ...ανόητες πολυσταδιακές υπερβολές 5-6 σταδίων, ...υπεραπλουστεύσεις χαράζω -ρελιάζω, ...long range, ....killers, ...μπουρλοτιέρηδες, ...πατενταδόρους, εφευρέτες, ...ελληναράδες ιδιογομωτές και όλα αυτά τα ιδιώνυμα μπουμπούκια που διανθίζουν το χώρο της ιδιογόμωσης.
Αποφάσισα εδω και καιρό να χρησιμοποιώ σκληρή αλλα ξεκάθαρη γλώσσα μονο και μονο εξ αιτίας της βλακείας της ανευθυνότητας και της ηλιθιότητας που ξεχειλίζει μεσα απο τα γραφόμενα των"βαρώνων της ασχετοσύνης" και των "καθηγητών της κομπορημοσύνης" σε ότι έχει να κάνει με την ιδιογόμωση.
Τέλος ή επιείκεια και η ευγένεια πρός τους σκοπίμως ανόητους, τεχνηέντως αφελείς, κουτοπόνηρους, κακοπροαίρετους και εικονικά ανησυχούντες περι της δήθεν ασφαλείας των ιδιογομωτών.
Ολοι αυτοί ενωνονται κάτω απο έναν κοινό σκοπό: την εξυπηρέτηση κακόβουλων συμφερόντων και την απαγόρευση της ιδιογόμωσης.
Εχω καταλάβει περι της "ποιότητας" της προσωπικότητας σας.Φρονώ ότι έχω την δυνατότητα να κρίνω τα διαφαινόμενα χαρακτηριστικά ενος χαρακτήρα απο τον τρόπο και τον σκοπό που γράφει.
Κατα συνέπεια ο λόγος της προσφώνησης μου σε πληθυντικό αριθμό σκοπό έχει να τιμήσει κατ αρχήν το πρόσωπο που "συνδιαλέγομαι" και αφετέρου να δημιουργήσει εκείνες τις συνθήκες σεβασμού και εκτίμησης στην μετέπειτα εξέλιξη του όποιου διαλόγου.
Εφόσον λοιπόν μου το ζήτησες νομίζω ότι πλέον μπορούμε να μιλάμε στον ενικό αριθμό ο οποίος και προσδίδει την αναγκαία οικειότητα στον διάλογο.
Ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σου λόγια!
Κώστας.
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Καλημέρα,
Χάρη, δεν χρειάζεται να βάζεις επιπλέον κύκλο για να δείς μόνο την συγκέντρωση, κάνε απλά τον κύκλο των 76 εκ., και κάνε βολές που να έχουν σωστή επιλογή σύσφηξης σε σχέση με την απόσταση.
Στα 36 μέτρα βάλε 3*
Στα 22-26 μέτρα βάλε 4*
Στα 18-22 μέτρα βάλε 5*
Έτσι θα δείς αν βρίσκεσαι στα σωστά ποσοστά απόδοσης της σύσφηξης σου, που θα μπορείς και ταυτόχρονα να κρίνεις όσο εφικτό μπορεί να είναι, αν έχεις και κάποιο λάθος με το φυσίγγιο σου.

Εικόνα

Εικόνα
Μια διαφορά της τάξεως των 5-7% ελιναι μέσα στα πλαίσια.!!

Για περισσότερους πειραματισμούς, οι οποίοι πιστεύω είναι αχρίαστοι, ο καταλληλότερος πίνακας ελέγχου κατα τους βλητικούς, που θα σου δώσει ότι χρειάζεσαι είναι αυτός.

Εικόνα
Απίθανος 78
Full Member

andreas78 έγραψε:Καλημέρα,
Χάρη, δεν χρειάζεται να βάζεις επιπλέον κύκλο για να δείς μόνο την συγκέντρωση, κάνε απλά τον κύκλο των 76 εκ., και κάνε βολές που να έχουν σωστή επιλογή σύσφηξης σε σχέση με την απόσταση.
Στα 36 μέτρα βάλε 3*
Στα 22-26 μέτρα βάλε 4*
Στα 18-22 μέτρα βάλε 5*
Έτσι θα δείς αν βρίσκεσαι στα σωστά ποσοστά απόδοσης της σύσφηξης σου, που θα μπορείς και ταυτόχρονα να κρίνεις όσο εφικτό μπορεί να είναι, αν έχεις και κάποιο λάθος με το φυσίγγιο σου.

Εικόνα

Εικόνα
Μια διαφορά της τάξεως των 5-7% ελιναι μέσα στα πλαίσια.!!

Για περισσότερους πειραματισμούς, οι οποίοι πιστεύω είναι αχρίαστοι, ο καταλληλότερος πίνακας ελέγχου κατα τους βλητικούς, που θα σου δώσει ότι χρειάζεσαι είναι αυτός.

Εικόνα
Καλημερα Αντρεα. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ?[emoji15] Καλα τζιε εκαμες το[emoji6]. Αυτους τους πινακες εψαχνα φιλε και σε ευχαριστω. Οι λογοι που θελω να κανω δοκιμες ειναι 2 και ειναι καθαρα και μονο για να συγκρινω την διαφορα κατανομης των βυσματων και ειδικα μεταξυ sg και z2m ( που αρχισα να πιστευω οτι τα z2m δινουν παραπανω περιφεριακα σκαγια ενω το sg και vzero πιο κεντρικα) και ο δευτερος κατα ποσο βαδιζω στο σωστο δρομο στο κλεισιμο των φυσιγγιων μου και αν μπορω να διορθωσω κατι μεσα απο τις βολες

Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Eξαιρετικα αφιερωμένα για τον φίλο Laurona που του αρέσει το λαγοκυνήγι και να "τρομάζει" τους αυτιάδες με χάρτινα φυσίγγια!!!

Εικόνα
20mb image hosting

Εικόνα
how to take a screenshot on a pc
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Τα γραφομενα ηταν ετοιμα απο το πρωι αλλα εμειναν στην αναμονη στο pc λογο δουλειων :|

Χαρη βασικα πριν ξεκινησουμε την διαδικασια των δοκιμων πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας το ζητουμενο της συγκεκριμενης δοκιμης γιατι στη πορεια καπου θα μπερδευτουμε!
Βασικα εγω τον κυκλο των 50εκ το φτιαχνω για να δω μεσα απο 2 διαφορετικα φυσιγγια πιο δινει την περισσοτερη συγκεντωση στο κεντρο!

Ο λογος ειναι ο εξης.....π.χ μπορει να σου δινει ενα φυσιγγι στο κυκλο των 76εκ 200 σκαγια και στο κεντρο των 50εκ να εχει 120....και ενα αλλο να δινει 180 στο κυκλο των 76εκ που ομως στο κεντρο των 50εκ να βαζει 150......το φυσιγγι με τα 150 στο κεντρο θα εχει περισσοτερες δυνατοτητες σε οριακες βολες παρα το αλλο....αυτο σαν παρενθεση!

Εσυ προς το παρον δεν χρειαζετε να κανεις το κυκλο των 50εκ.....κανε τις δοκιμες σου εκ πρωτης μονο με τον κυκλο των 76εκ για να ξεκαθαρισεις πιο τσιοκ σου δουλευει σωστα με την απετουμενη πυκνοτητα ωστε να μην αφηνει κενα στις αποστασεις που ριχνεις στο θηραμα....και στην συνεχεια βαζεις και αυτο των 50εκ για να σιγκρινεις εαν θελεις!

Σημ.Για πανω απο 30μ προσωπικα θα προτιμουσα το Ν9 παρα το Ν10!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απίθανος 78
Full Member

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Τα γραφομενα ηταν ετοιμα απο το πρωι αλλα εμειναν στην αναμονη στο pc λογο δουλειων :|

Χαρη βασικα πριν ξεκινησουμε την διαδικασια των δοκιμων πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας το ζητουμενο της συγκεκριμενης δοκιμης γιατι στη πορεια καπου θα μπερδευτουμε!
Βασικα εγω τον κυκλο των 50εκ το φτιαχνω για να δω μεσα απο 2 διαφορετικα φυσιγγια πιο δινει την περισσοτερη συγκεντωση στο κεντρο!

Ο λογος ειναι ο εξης.....π.χ μπορει να σου δινει ενα φυσιγγι στο κυκλο των 76εκ 200 σκαγια και στο κεντρο των 50εκ να εχει 120....και ενα αλλο να δινει 180 στο κυκλο των 76εκ που ομως στο κεντρο των 50εκ να βαζει 150......το φυσιγγι με τα 150 στο κεντρο θα εχει περισσοτερες δυνατοτητες σε οριακες βολες παρα το αλλο....αυτο σαν παρενθεση!

Εσυ προς το παρον δεν χρειαζετε να κανεις το κυκλο των 50εκ.....κανε τις δοκιμες σου εκ πρωτης μονο με τον κυκλο των 76εκ για να ξεκαθαρισεις πιο τσιοκ σου δουλευει σωστα με την απετουμενη πυκνοτητα ωστε να μην αφηνει κενα στις αποστασεις που ριχνεις στο θηραμα....και στην συνεχεια βαζεις και αυτο των 50εκ για να σιγκρινεις εαν θελεις!

Σημ.Για πανω απο 30μ προσωπικα θα προτιμουσα το Ν9 παρα το Ν10!
Επειδη ομως εγω δουλευω το 10ρι για τζιηκλα και τρασχιηλα θα ειναι καλυτερα να δοκιμασω στις αποστασεις που χτυπαω τα πουλια με το αναλογο τσοκ οπως ειπε και ο αντρεας και οπως σου ειπα και εγω εχτες. Αρα επειδη εγω δουλευω **** - ** θα ειναι καλυτερα να δοκιμασω το **** απο 15-25 μετρα και το ** απο 25 και πανω. Νομιζω ετσι θα καλυφτω καλυτερα σωστα?

Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Eξαιρετικα αφιερωμένα για τον φίλο Laurona που του αρέσει το λαγοκυνήγι και να "τρομάζει" τους αυτιάδες με χάρτινα φυσίγγια!!!

Εικόνα
20mb image hosting

Εικόνα
how to take a screenshot on a pc

Πραγματικα θέλεις να τα βαλεις στο πλαγιοκαννο κ να βγεις στο βουνο :o
Εβαλες την εικονα.....θες να φτιαξουμε πινακα...?

Τι πιο ομορφο απο την μυρωδια απι ενα τετοιο φυσιγγιο ενα κρυο πρωινο με ελαφρια ομιχλη που την αναπνέεις αχορταγα καθως ανοίγεις το πλαγιοκαννο κ το σκυλί σου απορταρει τον λαγο...βρεγμενο απο την επαφη με την αγριοσπατζια απο την βροχη πιυ σταματησε νωρις το βραδυ.....ομορφες αναμνησεις...εικονες....μυρωδιες......πινακας
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Φίλε Χάρη εγώ τες δοκιμές μου τες κάνω στα 35μ με τσόκ 3*ακολούθα αυτά που σου έγραψε ο Ανδρέας για να βγάλεις σωστά συμπεράσματα.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Απίθανος 78 έγραψε:Εικόνα
Κοπελια να απογοητευτω ή ακομα?
Σωστα τα βγαζω?
Τσοκ 4 -36μ σκαγια νο 10 -28 σκαγια στο γρ. χ28 γρ = 784 σκαγια.
124σκ στον 76 cm ÷ 784 =15%
99 σκαγια ÷784 = 12% στον 50cm

Χάρη δοκίμασε ξανά το ίδιο σετ απ με καψύλλιο cx2000
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”