ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Laurona »

Κυριε Κωνσταντινο.
Κατ αρχην δεν χρειαζετε να μου μιλάτε εσείς στον πληθυντικό.

Ειμαι 34 ετων κ κατα πολυ μικροτερος σας πιστευω.
Ουτε κ σας εχω προσφερει εγω κατι σε γνώσεις οπως εχετε προσφέρει εσεις στο παρον θεμα ωστε να αξιζω τον πλυθηντικο.

Εγω σας απευθυνω στον πλυθηντικο γιατι κ μεγσλυτερος ειστε κ με πολυ προσφορα στο θεμα αυτο κ γιατι ο τροπος που μεχρι τωρα προσφερατε στο παρον θεμα ειναι τέτοιος που το αξιζει.

Προσεξτε τωρα.
Δεν σας γνωριζω κ δεν ξερω τιποτε περισοτερο για σας απο τα οσα εχετε γραψει εδω μέσα.
Δεν ξερω τι εχετε καταφερει στην ιδιογωμοση η ποσα χρονια ασχολείστε.

Δεν εχω μπει ποτε σε σαιτ ιδιογωμοσης για να μαθω οτιδηποτε γιατι κατάλαβα (αν θυμαστε κ πιο παλιά σε αυτό το θεμα υπηρξε αυτο ) οτι για κσποιο λογο υπαρχει μεγάλη κοντρα στον τομεα αυτο.

Ξερω μονο οτι καποτε μπηκε εδω μεσα ενας κυριος που εγραφε με τετοιο τροπο κ τεκμηριωνε τις θεσεις του που σε καποιον που ενδιαφερόταν να μαθει κινουσε αφανταστα το ενδιαφερον αλλα κ με τροπο τοποθετησης που πραγματικα σε εκανε να τον σεβαστεις.

Οποταν δεν σας καλοπιανω ουτε σας εχω απο κοντα.
Μιλαω αληθινα κ σταρατα.

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τον κοπο της μακτοσκελους σας απαντησης

Απο την φιλοξενια μου σε αυτό το φορουμ κ μεσα απο αλλα θεματα που κατεχω κ γνωριζω μπορειτε να ρωτησετε μελη για το ποιος ειμαι κ τον χαρακτήρα μου.
Θα δειτε οτι ειμαι κυνηγος πανω απ ολα κ ανθρωπος λατρης της παραδοσης που ουδεμια σχεση εχει η θελει να εχει με κοντρες διαμαχες κ οτιδηποτε αλλο εκτος απο αγνη αγαπη για το κυνηγι που τον εξιταρει κ τα σκυλια.

Ως εκ τούτου δυσκολα θα βρειτε πιστευω καποιο γραφωμενο μου με ειρωνικα η υποτιμιτικα σχολια σε καποιο θεμα με σκοπο την κοντρα η την συγκριση.

Ειπα οτι θεωρω οτι γραφω αντικειμενικα γιατι δεν γνωριζω το θεμα αρα δεν μπορω να δειξω προτιμηση σε καποια σπο τις δυο μεθόδους.

Οσον αφορα το ''γελιοι'' εχετε δικαιο ειναι βαρια κουβεντα κ δεν ειχα βαλει τα '' '' καταλαθος αφου γραφω απο κινητο.

Οπως κ τωρα ομως γραφω απο κινητο μονο κ μονο γιατι δεν θελω αυτο το θεμα να χαθει κ να κλείσει λογω τετοιον περιστατικών.

Εχετε όλοι εσείς καθηκον να κρατατε τέτοιο επιπεδο ωστε να κρατηθεί ζωντανο αυτο το θεμα.

Ο χαεακτηρισμος ''γελιοι'' δεν αναφερόταν στα ατομα.
Δεν ειναι του χαρακτηρα μου να κρινω.
Ηταν ομως πλήρως περιγραφικος της καταστασης που επικράτησε.
Το να βλεπεις μεγαλους άντρες να ''τσακωνονται'' σε τετοιους τονους κ μαλιστα άτομα που ειναι σεβασμια γθα την προσφορα τους ναι ειναι ''γελιο'' κ το γραφω τωρα με '' '' γθα να δειξω οτι δεν ειναι γελοία τα ατομα που εννοω αλλα το που ριξαμε το επίπεδο.

Η θεση μιυ ηταν κ πυροσβεστικη αφου δεν ηυελα να κλεισει αυτο το θεμα.

Δεν σας κρυβω μαλιστα κ την εκπληξη μου γθα εσας οταν τοποθετηθηκατε.
Μου φανηκε απότομος ο τροπος σας αε σχεση με τον τροπο που γραφατε στο παρελθόν.

Και τόνισα διπλα οτι ο γραπτός λογος παρεξηγείτε για να δειξω οτι ισως δεν καταλαβα καλα κ οτι δεν σας κατηγορω απλα λεω το πως μου φάνηκε.

Εαν μιλουσαμε τωρα μούτρα θα καταλαβαινατε την ειλικρινεια κ τον σεβασμο που σας απευθυνω

Πιστεψετε με εαν δεν σασ σεβομουν εσας η τον Αντρέα που γνωριζω η τα υπολοιπα παιδια δςν θα εγραφα.
Εχω κ γω την δικη σας νοοτροπια.....να σιωπω οταν απαξιω κ δεν το αξιζει ο αλλος οπως ειπατε κ σει στον Αντρεα......μπορεις να μιλας....κ να σιωπάς...

Οποταν απολογουμς εαν σας εθιξα....δεν ηταν ο σκοπος μου προς κανενα συναδελφο.
Οι υπολοιποι που με ξέρουν μπορουν εαν τους ρωτήσετε να σας πουν την αποψη τους ελεύθερα.

Σκοπος ηταν να συνεφερω ολους εσας τους ιδιογομωτες για να μην χαθει το θεμα.
Αππλογουμε για το μακροσκελες.

Ελπιζω οτι κανένας δεν υα αποχωρήσει απο ςδω κ οτι στο μελλον θα κρατηθούν και παλι ψηλα ρα επιπεδα.

Σασ ευχαριστώ
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Απίθανος 78
Full Member

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

Warrior έγραψε:
Απίθανος 78 έγραψε:Εικόνα
Κοπελια να απογοητευτω ή ακομα?
Σωστα τα βγαζω?
Τσοκ 4 -36μ σκαγια νο 10 -28 σκαγια στο γρ. χ28 γρ = 784 σκαγια.
124σκ στον 76 cm ÷ 784 =15%
99 σκαγια ÷784 = 12% στον 50cm

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε φιλε αποκλειεται ο κυκλος των 76 να εχει μεσα 124 οπως τον βλεπω. Πρεπει να μετρησες λαθος. Οπως το γραφεις αν εχει 99 στον μεσα κυκλο (50cm) εξω επρεπε να εχει ακομα 25 σκαγια για να ειναι συνολο 124. Λογικα πρεπει να εχει 124 + 99=223 αν τα μετρησες σωστα.
Φιλε εξανα μετρησα τα 124. Μπορεις να μετρησεις κι εσυ απο την φωτο

Απίθανος 78
Full Member

Απίθανος 78 έγραψε:
Warrior έγραψε:
Απίθανος 78 έγραψε:Εικόνα
Κοπελια να απογοητευτω ή ακομα?
Σωστα τα βγαζω?
Τσοκ 4 -36μ σκαγια νο 10 -28 σκαγια στο γρ. χ28 γρ = 784 σκαγια.
124σκ στον 76 cm ÷ 784 =15%
99 σκαγια ÷784 = 12% στον 50cm

Ρε φιλε αποκλειεται ο κυκλος των 76 να εχει μεσα 124 οπως τον βλεπω. Πρεπει να μετρησες λαθος. Οπως το γραφεις αν εχει 99 στον μεσα κυκλο (50cm) εξω επρεπε να εχει ακομα 25 σκαγια για να ειναι συνολο 124. Λογικα πρεπει να εχει 124 + 99=223 αν τα μετρησες σωστα.

Εβαλα μιαν συμειωση πανω οτι βρηκα πολλα ατρυπητα αλλα εκυκλωσα τα

Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

Ρε φιλε αποκλειεται ο κυκλος των 76 να εχει μεσα 124 οπως τον βλεπω. Πρεπει να μετρησες λαθος. Οπως το γραφεις αν εχει 99 στον μεσα κυκλο (50cm) εξω επρεπε να εχει ακομα 25 σκαγια για να ειναι συνολο 124. Λογικα πρεπει να εχει 124 + 99=223 αν τα μετρησες σωστα.[/quote]

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]

Φίλε η συγκέντρωση σου είναι 28.4% στον κύκλο των 76 εκ.. Διάβασε καλά τι σου έγραψε ο φίλος πιο πάνω. Έχει δίκαιο.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Kostas M. έγραψε:
Kostas M. έγραψε:Χωρις να εχω καμια απολυτως γνωση απο ιδιογομωση, εμενα ειναι αλλη η απορια μου!!!
Πως γινεται εν θεμα οπως ειναι η ιδιογομωση, που πρεπει να εχεις του κοσμου τις γνωσεις και να κανεις ακομη αλλες τοσες δοκιμες και πειραματα να μην χαιρει κανενου ελεγχου;;;
Με ποια εμπιστοσυνη να τουφεκιζει καποιος διπλα σου; Ή και ακομη και για τον ιδιο; Και που οπως βλεπω οι ιδιογομωτες ολο και αυξανωνται, πως γινεται αυτο να γινεται χωρις κανενα απολυτος ελεγχο και ο καθενας να γεμιζει οτι θελει και οπως θελει και πολλες φορες χωρις τις απαραιτητες γνωσεις και τηρωντας καποιους κανονες ασφαλειας. Και δεν μιλω για καποιον συγκεγκριμενα, ειτε απο το φορουμ ειτε απο οπουδηποτε αλλου. Γενικα σαν θεμα συζητησης.
Αρεσκει μου που ο καθενας σχολιαζει μονο τζηνα που του συμφερουν...Αμαν συμβει κατι εν να γραψεται ουλλοι ομως...
Τουτον ισχυει και για το post που εκαμα στα εκπαιδευτικα αλλα παλε εν εσχολιασε κανενας. Οτι συμφερει του καθενου! Εν θα το συνεχισω ομως. Απλα μην περιμενεται να μεγαλωνει η παρεα στο φορουμ. Βλεπεται το και οι ιδιοι(και δεν μιλω μονο για τους διαχειριστες) οτι αντι να αποκτουμαι μελοι αντιαφτου φευγουν.
Κωστα εχεις δικαιο οτι ουσιαστικά δεν υπαρχει κανενας ελεγχος.
Οπως κ στο ποιος βγάζει αδεια κυνηγιου κλπ.
Οι μισοι δεν θα έπρεπε να κρατουν οπλο ουτε που το τζαμπο.

Ομως τι να σου πούμε αλλο ρε φιλε?
Αφου το ξερεις οτι είναι αλήθεια αλλα ασύμφορη.
Κ αυτο γιατί στοχοποιει ολους κ ρπραγματικά οι ιδιογωμοση ειναι πανεμορφη ασχολια στα κυνηγετικά δρωμενα.

Αυτο που πιστευω ειναι οτι ελαχιστοι θα αδχολουνταν χωρις γνώσεις.
Το αγνωστο σε αυτη την ασχολεια σε κανει συνηθως πιο προσεκτικο κ η ελλειψη γνωσης σε κρατα μακρια.
Τα ατομα δε που πασχουν κυνηγετικά συνηθως δεν ασχολούνται ποτε γιατί στοχος τους δεν είναι το ποιοτικότερο φυσίγγι αλλα το ριξιμο οσως περισσότερων φυσιγγιων οπου να νς οπως να ναι
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Kostas M.
Full Member

Δημοσίευση από Kostas M. »

Laurona έγραψε:
Kostas M. έγραψε:
Kostas M. έγραψε:Χωρις να εχω καμια απολυτως γνωση απο ιδιογομωση, εμενα ειναι αλλη η απορια μου!!!
Πως γινεται εν θεμα οπως ειναι η ιδιογομωση, που πρεπει να εχεις του κοσμου τις γνωσεις και να κανεις ακομη αλλες τοσες δοκιμες και πειραματα να μην χαιρει κανενου ελεγχου;;;
Με ποια εμπιστοσυνη να τουφεκιζει καποιος διπλα σου; Ή και ακομη και για τον ιδιο; Και που οπως βλεπω οι ιδιογομωτες ολο και αυξανωνται, πως γινεται αυτο να γινεται χωρις κανενα απολυτος ελεγχο και ο καθενας να γεμιζει οτι θελει και οπως θελει και πολλες φορες χωρις τις απαραιτητες γνωσεις και τηρωντας καποιους κανονες ασφαλειας. Και δεν μιλω για καποιον συγκεγκριμενα, ειτε απο το φορουμ ειτε απο οπουδηποτε αλλου. Γενικα σαν θεμα συζητησης.
Αρεσκει μου που ο καθενας σχολιαζει μονο τζηνα που του συμφερουν...Αμαν συμβει κατι εν να γραψεται ουλλοι ομως...
Τουτον ισχυει και για το post που εκαμα στα εκπαιδευτικα αλλα παλε εν εσχολιασε κανενας. Οτι συμφερει του καθενου! Εν θα το συνεχισω ομως. Απλα μην περιμενεται να μεγαλωνει η παρεα στο φορουμ. Βλεπεται το και οι ιδιοι(και δεν μιλω μονο για τους διαχειριστες) οτι αντι να αποκτουμαι μελοι αντιαφτου φευγουν.
Κωστα εχεις δικαιο οτι ουσιαστικά δεν υπαρχει κανενας ελεγχος.
Οπως κ στο ποιος βγάζει αδεια κυνηγιου κλπ.
Οι μισοι δεν θα έπρεπε να κρατουν οπλο ουτε που το τζαμπο.

Ομως τι να σου πούμε αλλο ρε φιλε?
Αφου το ξερεις οτι είναι αλήθεια αλλα ασύμφορη.
Κ αυτο γιατί στοχοποιει ολους κ ρπραγματικά οι ιδιογωμοση ειναι πανεμορφη ασχολια στα κυνηγετικά δρωμενα.

Αυτο που πιστευω ειναι οτι ελαχιστοι θα αδχολουνταν χωρις γνώσεις.
Το αγνωστο σε αυτη την ασχολεια σε κανει συνηθως πιο προσεκτικο κ η ελλειψη γνωσης σε κρατα μακρια.
Τα ατομα δε που πασχουν κυνηγετικά συνηθως δεν ασχολούνται ποτε γιατί στοχος τους δεν είναι το ποιοτικότερο φυσίγγι αλλα το ριξιμο οσως περισσότερων φυσιγγιων οπου να νς οπως να ναι
Φιλε Laurona ευχαριστω για την απαντηση σου. Εγω εθεσα αυτο το θεμα οχι γιατι θελω να γινεται ελεγχος αλλα κυριως σαν απορια. Ετσι και αλλιως δεν εχω ιδεα απο ιδιογομωση κυριως απο πρακτικα μονο καποια βασικα που μου αρεσει να διαβαζω για να ενημερωνομαι.
Απίθανος 78
Full Member

LAGOS έγραψε:Ρε φιλε αποκλειεται ο κυκλος των 76 να εχει μεσα 124 οπως τον βλεπω. Πρεπει να μετρησες λαθος. Οπως το γραφεις αν εχει 99 στον μεσα κυκλο (50cm) εξω επρεπε να εχει ακομα 25 σκαγια για να ειναι συνολο 124. Λογικα πρεπει να εχει 124 + 99=223 αν τα μετρησες σωστα.

Φίλε η συγκέντρωση σου είναι 28.4% στον κύκλο των 76 εκ.. Διάβασε καλά τι σου έγραψε ο φίλος πιο πάνω. Έχει δίκαιο.[/quote]
Μπορειτε να μου το εξηγησετε πως δουλευει? Στο βιντεακι του σολωνα ετσι το κανει. Μετραμε τα σκαγια του εξω ξεχωριστα απο τα μεσα και βγαζουμε ποσοστο στα 76 cm ξεχωριστα απο τα 50cm. Δηλαδη 124 ÷784 σκαγια που εχει το φυσιγγι. Που κανω λαθος

Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

Απίθανος 78 έγραψε:
LAGOS έγραψε:Ρε φιλε αποκλειεται ο κυκλος των 76 να εχει μεσα 124 οπως τον βλεπω. Πρεπει να μετρησες λαθος. Οπως το γραφεις αν εχει 99 στον μεσα κυκλο (50cm) εξω επρεπε να εχει ακομα 25 σκαγια για να ειναι συνολο 124. Λογικα πρεπει να εχει 124 + 99=223 αν τα μετρησες σωστα.

Φίλε η συγκέντρωση σου είναι 28.4% στον κύκλο των 76 εκ.. Διάβασε καλά τι σου έγραψε ο φίλος πιο πάνω. Έχει δίκαιο.[/quote]
Μπορειτε να μου το εξηγησετε πως δουλευει? Στο βιντεακι του σολωνα ετσι το κανει. Μετραμε τα σκαγια του εξω ξεχωριστα απο τα μεσα και βγαζουμε ποσοστο στα 76 cm ξεχωριστα απο τα 50cm. Δηλαδη 124 ÷784 σκαγια που εχει το φυσιγγι. Που κανω λαθος

Φίλε το ποσοστό για τον κύκλο των 76cm συμπεριλαμβανει και τα σκαγια του κύκλου των 50cm. Είναι το σύνολο των σκαγιων που έχεις στο κύκλο των 76cm. Εσύ αν κατάλαβα καλά μέτρας τα σκαγια στην περιφέρεια μόνο ως κύκλο των 76cm.
Απίθανος 78
Full Member

Prestige 8 έγραψε:
Απίθανος 78 έγραψε:

Φίλε το ποσοστό για τον κύκλο των 76cm συμπεριλαμβανει και τα σκαγια του κύκλου των 50cm. Είναι το σύνολο των σκαγιων που έχεις στο κύκλο των 76cm. Εσύ αν κατάλαβα καλά μέτρας τα σκαγια στην περιφέρεια μόνο ως κύκλο των 76cm.[/quote]
Φιλε εμπηκα στο ιντερνετ και το εψαξα. Το συνολο των σκαγιων στην περιφερεια αν διαιρεθει με τα σκαγια που εχει ενα φυσιγγι βγαινει η πυκνοτητα της βολης και αν διαιρεσεις τα σκαγια του 76 με του 50 βγαινει η ενδειξη συγκεντροτικοτητας της βολης. Με αυτο τον τροπο μου δινει για το συγκεκριμενο φυσιγγι το εξης. 124÷784 =15% πυκνοτητα και 99÷124=79% συγκεντρωση

Απίθανος 78
Full Member

Πχ εδω μου δινει 24% πυκνοτητα και και 83% συγκεντρωση στα 25 μετρα αλλα αλλο φυσιγγιΕικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”