Απίθανος 78 έγραψε:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Απίθανος 78 έγραψε:Δηλαδη αν κλεισω 68.50 πρεπει να ειμαι στα 10.5 ελευθερο και να κατευω με το τριτο στα 58.3 και υψος ρελιου μεχρι 1.20?
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΛΑΘΟΣ δεν καταλαβες!!!
Διαβασε προσεκτικα!! άλλο ελευθερος χωρος κι αλλο διαφορα υψους λογω ρελιασματος.
Ο ελευθερος χωρος πρέπει να έχει διαφορα με το υψος ρελιασματος 1,2 χιλ
Δηλαδη όταν απαοφασίσω να ρελιασω 10,50 χιλ (68,50 στα 58,00) αφήνω ελευθερο χώρο 11,70 χιλ (δηλαδη όπως προανέφερα 11 χιλ καθαρο πραγματικο ε.χ (+/-) 0,5~0,7χιλ λογω ανοχης βυσματος.
Δηλαδη οταν θα κλεισω εναν καλυκα 68.50 σε 57.00 δηλ 11.50 υψος ρελιασματος θα πρεπει να εχω ελευθερο χωρο 13 χλ καθαρο? Και ποσο βαθος ρελιου απο την καμπουρα μεχρι την ανω επιφανεια του αστεριου?
Μπορεις να το κανουμε λιγο πθο πρακτικο?
Εχω εναν καλυκα 69.40. Βισμα sg ήz2m. Ελευθερο χωρο 11χλ με καποια στατικη πιεση περι τα 2-3 κιλα. Κατεβασμα γ σταδιου 58.20? Κλεισιμο 57.90? Βαθος ρελειου 1.70-1.80?
Καλυκα 68.50. Βισμα sg ή z2m και παλι 11 χλ ελευθερο. Που παει το γ σταδιο ποσο πρεπει να κλεισω και ποσο βαθος ρελιου? Απο την καμπουρα μεχρι το ανω μερος του αστεριου. Ξερω τωρα οτι θα με αποκαλεις καθυστερημενο[emoji85] αλλα στην πραξη με βοηθαει παραπανω.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βρε ρώτα εσύ και τι σε νοιάζει.
Βλέπεις ότι υπάρχει σύγχιση?
Πετάγεσαι απο τα ένα στο άλλο .
Σε τι ύψος αποφασίζεις να κλεισεις τελικο ύψος? Στα 11,50 έτσι?
Προσθεσε 1,2 και βρες τον ελευθερο χώρο δηλαδη περι τα 12,70 χιλ το πολύ (12 καθαρος + 0,7 την ανοχη του βυσματος)
Τα υπόλοιπα δεν σε ενδιαφέρουν.Ρεγουλαρονται απο μονα τους.
Χαρη το Γ σταδιο θα σου δειξει αναλογα με το ποσο μυτερο ή χαμηλωμενο είναι το κωνικο αστεροειδες αν έχεις αφησει
1. τον σωστο ελευθερο χωρο ή
2. αν το βυσμα σου ειναι σκληρο ή μαλακο
Δυο τροποι υπαρχουν να τα ρεγουλαρεις αυτα για να πέσει ή να ανέβει η "μυτη"
1. προσθαφαιρεση 1 γρ. το πολύ σε σκαγια
2. χαμηλοτερο η μαλακοτερο βυσμα και ψηλοτερο ή σκληρότερο βυσμα
Το Γ σταδιο θα κοβει +0,3 χιλ πιο πανω απο εκει που σκοπευεις να τελειωσεις το φυσιγγι σου με το κωνικο αστερειδες ΗΜΙΕΠΙΠΕΔΟ!!!
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein