ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Αγαπητέ φίλε Μάριε εξακολουθώ να απορώ με την λέξη πολυσταδιακό κλεισιμο που χρησιμοποιείς .
Σου ανέλυσα ότι έγω εννοώ το ένα και μοναδικό Γ στάδιο που παρεμβάλεται μεταξυ χαράγματος και ρελιάσματος. Τώρα ποια 4,5,18 στάδια εννοείς δεν σε καταλαβαίνω.Δεν ανέφερα εγώ κατι τέτοιο.
Τι εννοεις πάτημα? μήπως εκείνο το ψευδοστάδιο της MEC?
Μα περι ιδιογόμωσης ομιλούμε και μαλιστα παρα πολύ σοβαρα και υπεύθυνα.
Σε ξενίζει η τοποθέτηση μου ότι το Γ στάδιο είναι μια επιβεβλημένη προσθήκη στην διαδικασία της ιδιογόμωσης.??? ποιο το πρόβλημα?
Ανέπτυξα την αποψη μου τονίζοντας ότι δεν υπάρχει όρος πολυσταδιακή διαδικασία παρα ΜΟΝΟΝ ως νέο στοιχειο το Γ στάδιο και μας καληνύχτησες "ευγενικά" και ειρωνικα αφου "βαρέθηκες τις ρητορίες"
Και εγώ σε ανταπέδωσα την καληνύχτα με τον ίδιο τρόπο.!!!
Κι ερχεσαι τώρα μετά την αναρμοστη συμπεριφορά σου αποκαλώντας ¨ρε" κάποιον που δεν σε έθιξε φραστικά , δειχνωντας ακριβώς πώς αντιλαμβάνεσαι τον διάλογο.
Επαναλαμβάνω ότι δεν με ενδιαφέρει πώς συναρμολογει ο κάθε ιδιογομωτής το φυσίγγι του και πόσο μάλλον εσύ! με ενδιαφέρει όμως τα πραγματα να λέγονται με το όνομα τους!!!
Ειδες απο τα γραφόμενα μου να προκύπτει ότι τάσσεσαι υπέρ ή κατα καποιας μεθόδου?
Εσυ σήκωσες τοιχο με το που έγραψα καποια πραγματα και εθεσα καποιες ερωτήσεις.
Οταν αποκαλείς τα γραφόμενα του οποιουδήποτε "ρητορίες" και ότι "βαρέθηκες" πώς θέλεις να σε αντιμετωπίσει στην συνέχεια?
Ποιος επιδιώκει δάφνες δόξας αγαπητέ φίλε Μαριε? πάνω σε τι ? στην ιδιογόμωση εννοείς? αυτές ανήκουν αλλου και σε ανθρώπους που έχουν φάει τα χρόνια τους στην επιστημη της βλητικής και όχι σε μας που μαθαμε απλά να ανεβοκατεβάζουμε δυο τρείς μοχλούς. Μακρια απο εμας λοιπόν!!!
Σου έκανα τη διευκρίνηση περι του παραγόμενου έργου της πυρίτιδας όντας αδαής καθ ομολογίαν σου αλλα και για να το μάθουν κι αλλοι που σε διαβάζουν.
Ναι δεν μπορώ να καταλάβω είναι αλήθεια!!! είμαι προσκολλημένος στο performance .Ετσι σε συμφέρει να το τοποθετείς το θέμα ...έτσι σε βολευει!!!Αλλα αυτό δεν αναιρεί την ουσία αυτών που γράφω περί της χρησιμοτητας του Γ σταδίου.
Απάντησε μας λοιπόν ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΝΑΙ η ΟΧΙ με την αναγκαιότητα της χρήσης του Γ σταδίου στην κατασκευή του φυσιγγίου.
Ξεκάθαρα όμως και το θέμα κλείνει εδώ απο εμένα!!! οχι με ναι μεν αλλα... και ισως ...εκτος έαν ...αλλα θα μπορουσε ....
Τα κυλινδράκια και τα μαχαιράκια να τα χαίρεσαι φίλε μου κι ευχομαι πάντα να ανεβάζουν το τουπε σου και το image σου. Με τα εν λόγω συμπράγκαλα δεν έχω σχέση (ουτε κατ επάγγελμα).Αλλοι έχουν με τόρνους και τορνάκια και είναι εντελώς αστοχος ο υπαινιγμός σου.
Δε θα συνεχίσω την αντιπαράθεση ανεξάρτητα του τι και αν απαντησεις.
Εχω πεί εξ αρχής ότι σέβομαι την φιλοξενη αυτή γωνια στο forum και θα συνεχίσω να το κάνω αυτό απαρέγκλιτα.
Δεν θα χαριστώ όμως και σε κανέναν όταν με ειρωνευεται! πράγμα που έκανα (αν και δεν το συνηθίζω) και με εσένα δυστυχώς.
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

andreas78 έγραψε:Εξ αρχής της συζήτησης, υπήρξα αναλυτικότατος και παραδειγματικοτατος στις ερωτήσεις που δέχτηκα ή τέθηκαν απο τον Μάριο και Νικολα, στους οποίους απάντησα στις σελίδες 344-345 αν και ο Μαριος δυσκολεύτηκε ή εγω δεν ήμουν ορθός στα γραφόμενα μου με αποτελεσμα να αφήνεται συνεχώς να εννοηθεί ότι οι Εταιρείες κάνουν οικονομία στις δοσολογίες για σκοπούς κέρδους πράγμα λανθασμένο αφου υπάρχουν περιπτώσεις που βάζουν μεγαλύτερες δοσολογίες και παίρνουν λιγότερα Bar, ίσως βέβαια να μην κατάλαβα και εγω καλα.!!!!
Εξ αρχής ομως συγκεκριμένο μέλος που έλαβε μερος στη συζήτηση μετά απο συμβουλή δίκη μου στον Χάρη πρότεινε οπως να μην πατά τον Vzero και συγκεκριμένα πιο λίγο απο το δείγμα που ηταν σχεδόν 1 χιλ πατημένο δλδ χρειαζόταν περισσότερο. Πράξη πέρα για πέρα λανθασμένη, χωρις καμία τεκμηρίωση και πάνω απο ολα επικίνδυνη. Οι απαντήσεις μου βαση του Κυρίου Σπυρου, ο οποίος μου έχει στείλει προσωπικό μήνυμα μετά την πράξη του και μου δηλώνει ότι διάγραψε η επεξεργάστηκε παραθέσεις μου διότι προσέβαλλαν άλλο μέλος και πως δεν έχω κανενα δικαίωμα να το πράττω, ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΠΥΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΥΝΔΗΝΟ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ Ή ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ. Έχω επέμβει και στο παρελθόν και το έκανα και εχθές.
Απο την στιγμή που δεν κατέχεις τα γραφόμενα φίλε Σπύρο, θα έπρεπε να επικοινωνήσεις μαζι μου και να μου ζητήσεις το λογο για να σου τεκμηριώσω και να δικαιολογήσω τις οποίες γραφές μου. Η παρουσία μου σε αυτόν εδώ το χώρο ΔΕΝ σου έδινε επ ουδενί το δικαίωμα να πράξεις έτσι οπως έπραξες. Μάλιστα εσβησες και του άλλου προσώπου αναφορές που αποδείκνυαν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ηταν εκτός πραγματικότητας και πολύ μακριά απο την έννοια φυσιγγιο..!!!!!
Δεν ζήτω και δεν απαιτώ το αλάθητο, αλλα ουτε ποτέ έχω επιδείξει τουπέ η έχω σνομπάρει συμφορουμιστες μου, απαντώ παντα και τεκμηριώνω, αν δεν το κατέχω δεν επεμβαίνω ποτέ μου και ποτέ μου δεν έχω επιβάλει σε οποιοδήποτε να κάνει κάτι επιδη έτσι ΝΟΜΙΖΩ..!!!!!!..αλλα όταν θέτονται γελοίες ερωτήσεις και γελοίες προτροπες....γελοίες θα πρέπει να ειναι και οι απαντήσεις.!!!!!!
Καλή σας συνέχεια και εύχομαι η αποχώρηση μου να προσδώσει γνώσεις, τεκμηρίωση, θετικές συζητήσεις και κυρίως να πάψουν οι παντογνώστες απο παροχημενα και ετσιθελικά μυαλά..!!!!!!!

Φίλε Χρύσανθε, πριν να γίνει ο πανικός, σου έγραψα κάτι και το εννοούσα, ΔΕΝ ειναι έτσι το θέμα ιδιογομωση, ειναι μια καθολα απλή και χαλαρωτική διαδικασία η οποία δεν παίρνει πάνω απο μισή - μια ωρα για να φτιάξεις μερικά φυσίγγια που θα σε καλύψουν για ολόκληρη την εβδομάδα αλλα κυρίως που θα σε γεμίσουν με συγκινήσεις.!!!
ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΙ(ΔΙΠΛΩΜΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ C.I.P ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ :evil:

ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ.....ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΘΑ ΕΔΕΙΝΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ......ΓΕΛΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!
ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΦΙΛΕ....ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΛΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
;)
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Αγαπητέ φίλε Μάριε εξακολουθώ να απορώ με την λέξη πολυσταδιακό κλεισιμο που χρησιμοποιείς .
Σου ανέλυσα ότι έγω εννοώ το ένα και μοναδικό Γ στάδιο που παρεμβάλεται μεταξυ χαράγματος και ρελιάσματος. Τώρα ποια 4,5,18 στάδια εννοείς δεν σε καταλαβαίνω.Δεν ανέφερα εγώ κατι τέτοιο.
Τι εννοεις πάτημα? μήπως εκείνο το ψευδοστάδιο της MEC?
Μα περι ιδιογόμωσης ομιλούμε και μαλιστα παρα πολύ σοβαρα και υπεύθυνα.
Σε ξενίζει η τοποθέτηση μου ότι το Γ στάδιο είναι μια επιβεβλημένη προσθήκη στην διαδικασία της ιδιογόμωσης.??? ποιο το πρόβλημα?
Ανέπτυξα την αποψη μου τονίζοντας ότι δεν υπάρχει όρος πολυσταδιακή διαδικασία παρα ΜΟΝΟΝ ως νέο στοιχειο το Γ στάδιο και μας καληνύχτησες "ευγενικά" και ειρωνικα αφου "βαρέθηκες τις ρητορίες"
Και εγώ σε ανταπέδωσα την καληνύχτα με τον ίδιο τρόπο.!!!
Κι ερχεσαι τώρα μετά την αναρμοστη συμπεριφορά σου αποκαλώντας ¨ρε" κάποιον που δεν σε έθιξε φραστικά , δειχνωντας ακριβώς πώς αντιλαμβάνεσαι τον διάλογο.
Επαναλαμβάνω ότι δεν με ενδιαφέρει πώς συναρμολογει ο κάθε ιδιογομωτής το φυσίγγι του και πόσο μάλλον εσύ! με ενδιαφέρει όμως τα πραγματα να λέγονται με το όνομα τους!!!
Ειδες απο τα γραφόμενα μου να προκύπτει ότι τάσσεσαι υπέρ ή κατα καποιας μεθόδου?
Εσυ σήκωσες τοιχο με το που έγραψα καποια πραγματα και εθεσα καποιες ερωτήσεις.
Οταν αποκαλείς τα γραφόμενα του οποιουδήποτε "ρητορίες" και ότι "βαρέθηκες" πώς θέλεις να σε αντιμετωπίσει στην συνέχεια?
Ποιος επιδιώκει δάφνες δόξας αγαπητέ φίλε Μαριε? πάνω σε τι ? στην ιδιογόμωση εννοείς? αυτές ανήκουν αλλου και σε ανθρώπους που έχουν φάει τα χρόνια τους στην επιστημη της βλητικής και όχι σε μας που μαθαμε απλά να ανεβοκατεβάζουμε δυο τρείς μοχλούς. Μακρια απο εμας λοιπόν!!!
Σου έκανα τη διευκρίνηση περι του παραγόμενου έργου της πυρίτιδας όντας αδαής καθ ομολογίαν σου αλλα και για να το μάθουν κι αλλοι που σε διαβάζουν.
Ναι δεν μπορώ να καταλάβω είναι αλήθεια!!! είμαι προσκολλημένος στο performance .Ετσι σε συμφέρει να το τοποθετείς το θέμα ...έτσι σε βολευει!!!Αλλα αυτό δεν αναιρεί την ουσία αυτών που γράφω περί της χρησιμοτητας του Γ σταδίου.
Απάντησε μας λοιπόν ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΝΑΙ η ΟΧΙ με την αναγκαιότητα της χρήσης του Γ σταδίου στην κατασκευή του φυσιγγίου.
Ξεκάθαρα όμως και το θέμα κλείνει εδώ απο εμένα!!! οχι με ναι μεν αλλα... και ισως ...εκτος έαν ...αλλα θα μπορουσε ....
Τα κυλινδράκια και τα μαχαιράκια να τα χαίρεσαι φίλε μου κι ευχομαι πάντα να ανεβάζουν το τουπε σου και το image σου. Με τα εν λόγω συμπράγκαλα δεν έχω σχέση (ουτε κατ επάγγελμα).Αλλοι έχουν με τόρνους και τορνάκια και είναι εντελώς αστοχος ο υπαινιγμός σου.
Δε θα συνεχίσω την αντιπαράθεση ανεξάρτητα του τι και αν απαντησεις.
Εχω πεί εξ αρχής ότι σέβομαι την φιλοξενη αυτή γωνια στο forum και θα συνεχίσω να το κάνω αυτό απαρέγκλιτα.
Δεν θα χαριστώ όμως και σε κανέναν όταν με ειρωνευεται! πράγμα που έκανα (αν και δεν το συνηθίζω) και με εσένα δυστυχώς.
Φίλε
Έτσι απλά και καταπληκτικά, εφόσον αποφεύγεις να μου υποδείξεις τα στοιχεία όπως προανέφερα που σε οδήγησαν σε όλα αυτά και αποποιησε του υφους και των υπαινιγμων σου προς το άτομο μου, απλα δεν γουστάρω καμία συζήτηση μαζί σου.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Εγώ ένα θα σας πω με τις γνώσεις που έχει ο Κώστας και ο Ανδρέας στο θέμα αυτό καλά είναι να τους ακούμε μιας και θεωρώ ότι το έψαξαν το θέμα όσο κανείς άλλος από όσων γνωρίζω! Αν δεν ήταν και αυτοί δεν θα γνωρίζαμε αυτά που ξέρουμε μιας και αφιέρωσαν απεριόριστο χρόνο για να διαβάσουν απο καταρτισμένους εμπειρογνώμονες και με πολλαπλές δοκιμές και μας τες αναλύουν που μπορούσαν πολύ απλά να τα κρατούν για το εαυτό τους κάτι που δεν κάνουν! Επαναλαμβάνω καλά κάνουμε να τους ακούμε!! να προσθέσω επίσης ότι αν πάθει κανένας ζημία με την ιδιογόμωση ή θέση σε κίνδυνο άλλο άτομο μην παραξενευτείτε να μας το απαγορεύσουν την ιδιογόμωση και με το δίκαιο τους!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Υπαρχει καποιος ιδιογομωτης Παφο που κλεινει τα φυσιγγια του με 4/5 σταδια ωστε να μπορεσουμε να κανουμε καποιες δοκιμες με τις 2 αυτες διαφορετικες μεθοδους?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απίθανος 78
Full Member

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

Ευχαριστω θερμα οσους βοηθησαν στο να καλυτερεψω σε πολυ μεγαλο βαθμο τα φυσιγγια μου. Και αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ. Να γινομαστε καλυτεροι και οχι να μαλλωνουμε μεταξυ μας. Θα ακολουθησουν δοκιμες σε πινακα και θα ξανα επιστρεψω.
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Φίλε Χάρη, είσαι απίθανος..!!!!
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Υπαρχει καποιος ιδιογομωτης Παφο που κλεινει τα φυσιγγια του με 4/5 σταδια ωστε να μπορεσουμε να κανουμε καποιες δοκιμες με τις 2 αυτες διαφορετικες μεθοδους?

Σόλωνα, εσύ είσαι το κάτι άλλο..!!!!!!
Όταν τελειώσεις με τον ταχογράφο, το χαρτόνι και τον κατάλογο της CYTA, ενημέρωσε μας την διαφορά στα Peak presure, τους χρόνους καύσης της πυρίτιδας και βάλε μας και την καμπύλη καύσης της.
Άμα θα την κάνεις εσύ θα έχει πλήρη τεκμηρίωση, όπως τις βολές χωρίς τσόκ για να κάνουμε καλύτερες διασπορές.!!!!!!!!
Απίθανος 78
Full Member

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

andreas78 έγραψε:Φίλε Χάρη, είσαι απίθανος..!!!!
Εν τζιεν τυχαια που με φωναζουν ετσι.[emoji12]

Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Απίθανος 78 έγραψε:Ευχαριστω θερμα οσους βοηθησαν στο να καλυτερεψω σε πολυ μεγαλο βαθμο τα φυσιγγια μου. Και αυτος ειναι ο σκοπος του φορουμ. Να γινομαστε καλυτεροι και οχι να μαλλωνουμε μεταξυ μας. Θα ακολουθησουν δοκιμες σε πινακα και θα ξανα επιστρεψω.
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Εξαιρετικό!! μπράβο
Προσπάθησε να έχεις ακόμη πιο χαμηλά το κωνικό αστεροειδες που σχηματίζει το Γ στάδιο ανεβάζοντας λίγο το Β .
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”