ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Prestige 8 έγραψε:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Με συγχωρεις αν σε προσφώνησα λάθος ..... παραμένεις φίλος Μάριε κι αυτό δεν αλλάζει!!!
Καλη σου νύχτα!!! και για να έχεις και όνειρα γλυκά στο επαναλαμβάνω χωρίς ρητορίες...."ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΤΟ Γ ΣΤΑΔΙΟ ....φίλε μου ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ!!!"
Φίλε σε ξέρω? Με ξέρεις?
Ποίος εισαι εσυ που κατεβαινεις με αυτό το τουπε να πουλήσεις μούρη?
Αντε γεια ρε!
Αγαπητέ φίλε δεν χρειάζεται να σε ξέρω και να με ξέρεις απο ευγένεια και μόνο σε καληνύχτησα!!! αλλα μάλλον δεν θα είχες καλή νύχτα παρα την ευχή μου!
Οσο για το "ρε" να ξέρεις με τιμάει η προσφώνηση αυτή κα δε με ενοχλεί καθόλου μα καθόλου.
Ισα ίσα συνέχισε με αυτό το "τουπέ" εσύ και θα δούμε την εξέλιξη!!!
Ποιός είμαι???? ..... δεν ξέρεις εεεε???
Μα πιο πάνω υπογραφω αυτα που λέω με όνομα και επώνυμο....σου λεει τιποτε αυτό ???
Δεν κρύβομαι πίσω απο ψευδώνυμα ουτε φατσούλες!!!
Ειμαι αυτός που πριν τρία χρόνια έβαλα "σφήνα" αναμεσα στο χαραγμα-ρέλιασμα το εργαλειάκι του Γ σταδίου στην ερασιτεχνική ιδιογόμωση.
Κι αν ήταν μέχρι τότε όλοι ικανοποιημένοι γιατι πήρε φωτιά όλη η Ελλάδα και η Κύπρος φίλε μου?
Γιατι όλοι μα σχεδόν όλοι παρέμβαλαν αυτο το εργαλειάκι (και σιγά το κόστος και τον κόπο) αναμεσα στο μαχαίρι και το στροφείο τους και τώρα πινουν νερό στο όνομα του?
Ακου λοιπόν φίλε Μαριε "τουπε" δεν έχει αυτός που ομολογει ότι προσπαθεί και το έχει πετυχει σε έναν πολύ καλό βαθμό να ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ τα εργοστασιακα φυσίγγια, αλλα τουπέ έχει αυτός που προσπαθεί να κάνει τους άλλους να ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ τις δικές του μεθόδους γόμωσης και να ισοπεδώνει τα πάντα.
Οπως και να έχει ως οπαδός του Ολυμπιακού Πειραιά αρέσκομαι κι εγώ στην έκφραση " αντε γειά ρε!!!" και πραγματικά το διασκεδάζω όταν την ακούω ή τι βλέπω γραμμένη!!!
Πάντως έγω δεν το κουνάω ρούπι απο αυτό το φόρουμ και δεν πρόκειται να δώσω την απογοήτευση σε κανεναν να απο τους αξιότιμους υπευθύνους του forum να υποκύψω σε χαμηλου επιπέδου αντιπαραθέσεις.
Αντε γεια εσύ???
Γεια χαρά εγώ!!!!
"Αν δεν μπορείς να εξηγήσεις κάτι με απλά λόγια, τότε ούτε εσύ ο ίδιος το έχεις καταλάβει πολύ καλά.!!!"
Albert Einstein
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:
Prestige 8 έγραψε:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Με συγχωρεις αν σε προσφώνησα λάθος ..... παραμένεις φίλος Μάριε κι αυτό δεν αλλάζει!!!
Καλη σου νύχτα!!! και για να έχεις και όνειρα γλυκά στο επαναλαμβάνω χωρίς ρητορίες...."ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΤΟ Γ ΣΤΑΔΙΟ ....φίλε μου ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ!!!"
Φίλε σε ξέρω? Με ξέρεις?
Ποίος εισαι εσυ που κατεβαινεις με αυτό το τουπε να πουλήσεις μούρη?
Αντε γεια ρε!
Αγαπητέ φίλε δεν χρειάζεται να σε ξέρω και να με ξέρεις απο ευγένεια και μόνο σε καληνύχτησα!!! αλλα μάλλον δεν θα είχες καλή νύχτα παρα την ευχή μου!
Οσο για το "ρε" να ξέρεις με τιμάει η προσφώνηση αυτή κα δε με ενοχλεί καθόλου μα καθόλου.
Ισα ίσα συνέχισε με αυτό το "τουπέ" εσύ και θα δούμε την εξέλιξη!!!
Ποιός είμαι???? ..... δεν ξέρεις εεεε???
Μα πιο πάνω υπογραφω αυτα που λέω με όνομα και επώνυμο....σου λεει τιποτε αυτό ???
Δεν κρύβομαι πίσω απο ψευδώνυμα ουτε φατσούλες!!!
Ειμαι αυτός που πριν τρία χρόνια έβαλα "σφήνα" αναμεσα στο χαραγμα-ρέλιασμα το εργαλειάκι του Γ σταδίου στην ερασιτεχνική ιδιογόμωση.
Κι αν ήταν μέχρι τότε όλοι ικανοποιημένοι γιατι πήρε φωτιά όλη η Ελλάδα και η Κύπρος φίλε μου?
Γιατι όλοι μα σχεδόν όλοι παρέμβαλαν αυτο το εργαλειάκι (και σιγά το κόστος και τον κόπο) αναμεσα στο μαχαίρι και το στροφείο τους και τώρα πινουν νερό στο όνομα του?
Ακου λοιπόν φίλε Μαριε "τουπε" δεν έχει αυτός που ομολογει ότι προσπαθεί και το έχει πετυχει σε έναν πολύ καλό βαθμό να ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ τα εργοστασιακα φυσίγγια, αλλα τουπέ έχει αυτός που προσπαθεί να κάνει τους άλλους να ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ τις δικές του μεθόδους γόμωσης και να ισοπεδώνει τα πάντα.
Οπως και να έχει ως οπαδός του Ολυμπιακού Πειραιά αρέσκομαι κι εγώ στην έκφραση " αντε γειά ρε!!!" και πραγματικά το διασκεδάζω όταν την ακούω ή τι βλέπω γραμμένη!!!
Πάντως έγω δεν το κουνάω ρούπι απο αυτό το φόρουμ και δεν πρόκειται να δώσω την απογοήτευση σε κανεναν να απο τους αξιότιμους υπευθύνους του forum να υποκύψω σε χαμηλου επιπέδου αντιπαραθέσεις.
Αντε γεια εσύ???
Γεια χαρά εγώ!!!!
Λοιπόν λέω να μην ασχοληθώ αλλά πρέπει απλα να προστατεψω το άτομο μου, γιατί βλέπετε φάντασμα και λέτε ότι θέλετε.

Προκαλώ λοιπόν εσάς τους δύο αδελφούς εξ Ελλάδος να ανατρέξτε πίσω στις δημοσιευσεις μου περί του συγκεκριμένου θέματος και να μου υποδειξετε τα στοιχεία αυτά στα γραφόμενα μου, τα οποία σας εχουν οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι εγώ ταχθηκα ενάντια ή υπέρ κάποιας απο τις δύο μεθόδους κλεισίματος.!!!!!!!!!!

Και όταν λέω μέθοδος απλή ήταν και η αρχη τις κουβέντας, χαραξη,πατημα,ρελιασμα.

Πολυσταδιακη τα 4,5,18 σταδια.

Επίσης να ανατρέξετε στα γραφόμενα μου και να μου πείτε εαν εγω εχω ζητήσει να γινει κάποια έστω σύγκριση μεταξύ φυσιγγιων ιδιογομωσης και βιομηχανικων!!!!!!

Για ιδιογομωση μιλάμε αλλά δεν λέτε να το καταλάβετε...

Ξεκίνησε η κουβέντα ώστε να μάθουμε και εμείς οι αδαης ποια είναι τα στοιχεία που προσδίδει άραγε η πολυσταδιακη διαδικασια κλεισίματος στο φυσιγγι????????

Ο φίλος ο Αντρέας κάτι μας είπε που εμένα προσωπικά με έπεισε,για τα περί προοδευτικοτητας,Rt και Tc γιατί μπορώ να συνδέσω τα consequences in actions.....

Εσείς μπήκαμε μετωπικη επίθεση προς το πρόσωπό μου, αποκαλοντας με το όνομά κάποιου άλλου φίλου, πράγμα που δείχνει ότι ούτε καν διαβάσατε πως εξελίχθηκε αυτή η συζήτηση από την αρχή. Απλά φουλ επίθεση σε μένα που προσπαθώ να παραπλανησω κόσμο και να τον πείσω οτι ο δικός μου τρόπος είναι ο σωστός!!!!!!!

Προκαλώ να μου υποδειξετε αυτα που λέτε από που πηγαζουν μέσα από λόγο μου!!!!!!

Ούτε καν με ποία μέθοδο κλείνω δεν έχω κάνει αναφορα!!!!!!!

Εγώ αδελφοί εξ Ελλάδος δεν επιδιώκω θαφνες δοξας και τιμής, ούτε θέλω να πίνει κάνεις νερό στο όνομα μου, ουτε θέλω να κυρηξουν την μέρα που θα πεθάνω εθνική εορτή!!!!!!

Υ.Γ: Ευχαριστώ για την διευκρίνηση, μέχρι σήμερα νόμιζα ότι το έργο το παράγει το λογοτυπο σε ενα φυσιγγιο.

Όσο αφορά την εξοικονόμηση του υλικού αστο καλύτερα, μάλλον εσύ εισαι προσκολυμενος στο performance και δεν μπορείς να καταλάβεις.

Επίσης η εξέλιξη μου, οσον αφορα το τουπε μου, μην σε απασχολεί. Είναι ραγδαία και έχω επιτύχει πολύ περισσότερα απο όσα μπορείς να φανταστείς φιλε. Κυλινδρακια και μαχαιρακια!!!!!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Με ολο το θάρρος απο καποιον ο οποιος Δεν ειναι ιδιογομωτης αρα μην γνωρίζοντας μπορεί να είναι αντικειμενικος αφου δεν διαθέτει καμια αποψη περί του ενος η του άλλου. .....εισαστε επιεικώς γελιοι.

Κυριοι εδω μεσα ειμαστε ισοι προς ισο.
Καποιοι ξερουν πολλα...καποιοι ξερουν λιγα...καποιοι νομιζουν πως τα ξερουν ολα κ καποιοι δεν ξερουν τίποτε.

Π.χ στην ιδιογωμοση εγω δεν ξερω τίποτε.

Θελω να μαθω αλλα καθε φορα που βλεπω τις παιδικες σας ανασφαλειες και κοντρες λεω...κατσε κει που σε με τα ετοιμα......μην σκας και αν διαβαζεις σωστα η λαθος μετα.

Πολυ σωστα ο Μαριος δεν υποστηριξε καμια απο τις δυο μεθοδους.
Που το ειδατε αυτο.
Ρωτησε εαν η μια υπερεχει της αλλης.
Και το χω και γω απορια.
Αλλα δεν ξερω εαν πηρε απάντηση σαν εντελως άσχετος που ειμαι για να το κρίνω αυτο.

Κυριε Κωνσταντινο απο προηγουμενες τοποθετησεις σας εισασταν απο τα λιγα ατομα εξ ελλαδος που εγραψαν στην ιδιογομωση ποθ κερδισατε τον σεβασμο μου.
Παντα για το σεβας στις τοποθετησεις σας και την τεκμηρίωση σας.
Η τοποθέτηση σας είχε ομως τουπε η τουλαχιστον ετσι δειχνει μιας και ο γραπτος λογος παρεξηγειτε.
Γιαυτο σας παρακαλω δωστε τις γνωσεις σας οπως μεχρι τωρα και οχι με τροπο που διωχνει τους πιθανους νεους ιδιογπμωτες.

Αντρεα παντα οι τοποθετήσεις σου εχουν υποστήριξη και επιστημονικη αποδειξη.
Γιαυτο μου αρεσει να σε διεβαζω.

Ομως καμια φορα φιλε εσεις οι εμπειροι ξεχνατε εμας που μαζευουμε γνώσεις.

Ναι ρε παίδες.
Καθε τι το διεβαζουμε και προσπαθουμε να το καταλάβουμε οσοι θελουμε καποτε να γεμίσουμε. Γιαυτο μιλατε και λιγο πιο απλα και ''καθημερινη'' ορολογια.

Μαριε απο αλλες γνωσεις μου οταν κάτι καταφέρουμε να το κανουμε να αποδώσει σωστά δηλαδη οσο πιο κοντα στο μεγιστο μπορει με βαση τις προδιαγραφες του αυτο δεν μεταβαλει την ποσότητα του φιλε μου.
Η ποσοτητα της πυριτιδας μενει σταθερη.
Απλως με το οσο πιο σωστα στημενο φυσιγγι καταφερνω να παρω το μεγιστο της απόδοσης της.
Αυτο νομιζω οτι ηθελε να πει ο Αντρεας

Οπως π.χ ? με 20 λίτρα βενζίνη σε δυο ιδια αυτοκινητα με τον διαφορετικο οδηγο μπορεις να διανυσεις διαφορες αποστάσεις.
Καποιος με ελαφρυ ποδι θα κοψει περισσότερα χιλιομετρα απο καποιον με βαρυ ποδι.
Και καποιος που οδηγεί με τον σωστο τρόπο που λιγοι ξερουν κ με βαση τον οποιο κανουν τις μετρησεις οι εταιρειες θα κανει τα χιλιομετρα με την πιο σωστη σχεση κατανάλωσης αποδοσης.

Και στα τρια η βενζινη 20 λιτρα ηταν.
Ενας ηταν ο πιο efficient ομως τροπος.

Και κατι αλλο γενικο.

Μαθετε ολοι εδω μεσα οταν τεκμηριωσετε μια θεση και ο αλλος δεν την υιοθετει να δέχεστε και την αλκη γνώμη.
Δεν είμαστε ολοι ιδιοι ουτε πρεπει να γίνουμε.
Ισχυει στα παντα στην ζωη λετε εδω νανε εξαιρεση.

Σας παρακαλψ λοιπον απαντες να σοβαρευτειτε.
Με λυπη σας λεω οτι ξεφυγατε ΑΠΑΝΤΕΣ αν κ ο Μαριος δεν προσεξα να χει απαντησει καπου ειρωνικά πριν ''προκληθεί''.

Υ.σ εαν το ποστ του Κου Κωνσταντινου ηταν πραγματι αυτού του τόνου κ δεν είναι απλά παρεξηγηση.

Εανελθετε λοιπόν.

Ζητησα κ πιο παλια να γραψετε λιγα απλα πραγματα για κσποιον που θα ξεκινησει.
Απο πτοχτες ψαχνω ιντερνετικα πως ξεκινα κάποιος κ βρισκω μονο ενισχυμενα ακαταλαβιστικα αρθρα κ ''διαφημιστικα ''του πιος τξς έχει μεγαλυτερη στο γεμισμα.

ΤΕΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ.
ΤΟ ΦΌΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ

ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΩ Κ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ .ΛΧ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ''ΠΙΕΣΕΙ'' ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΙΥΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΒΩ ΣΕ ΡΑΤΣΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Η ΤΡΟΠΟ ΚΥΝΙΓΙΟΥ ' ΠΧ ΣΕ ΛΑΓΟ Η ΟΡΤΥΚΙ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΩ.

ΡΩΤΩ εγω λοιπον σαν ασχετως κ θελω σαε παρακαλω απλη απάντηση.

Εαν εγω αυριο ξεκινησω να γεμιζω.
Οταν θα κλεισω εαν δεν ιυοθετησω το τριτο σταδιο ενω καποιος αλλος ασχετος που ξεκινα μαζί μου το κανει.
Σε δύο απαραλλακτα φυσίγγια πλην του κλεισίματος οσπν αφορά το στήσιμο.

Θα χουμε διαφορες? Εννω σε αποδοση κ σε ασφαλεια?

Μπορει καποιος νσ ξεκινησει χωρίς τριτο σταδιο κ να κλεισει σωστά κυνηγετικα φυσίγγια. ?

Για να κυνηγαει μιλαμε παντα.
Αυτο μετρα για μενα.

Τι γίνετε εαν εγω θελω να κλείνω με φελλο κ ρελι παραδοσιακά.
Γινετε αυτό. ?
Αποκλειστικά μπορει να γίνει. ?

Ενα με παραδοσιακό ρελι ενα με χαραγμα ρελιασμα κ ενα με τριτο σταδιο.......ισιο σετ απ......εχουν διαφορα.?

Σας ρωτησα πολλα.
Αν ρωτησα βλακειες συγχωράτε με δεν ξερω το αντικείμενο ΚΑΘΟΛΟΥ.

Απαντηστε αν θέλετε κ αφηστε τις βλακώδες κοντρες.
Δεν σαε τιμα καθολοθ
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Φίλε μου...
Πολλά ωραία και συμφωνώ σε καθε λέξn όσον αφορά το θέμα ποσότητας Και το παράδειγμα που έδωσες, έτσι απλοικά.

Και σου αντιστρέφο το παράδειγμα, απλοικα.
Λοιπόν, 'εχω δύο αυτοκίνητα, αφού πιαστικαμε με αυτα, το ένα με τέσερα καρμπιραντέρ τεχνολογίας του 74' που n μισά βενζίνη πάει ακρουστη από την εξάτμιση και ένα αυτοκίνητο injection τελευταίας γενιάς. Θα τα οδηγήσει ο ίδιος οδηγός , σε highway, με σταθερή ταχυτητα 120 Km/h για μια απόσταση 50 Km. Πιό αυτοκίνητο θα κάψει περισσότερο καύσιμο?
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Μαριε μου νομιζω το παλιο θα καψει περισσοτερο.
Ομως αφου είναι διαφορετικά πψς θα τα συγκρινουμε?
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Εξ αρχής της συζήτησης, υπήρξα αναλυτικότατος και παραδειγματικοτατος στις ερωτήσεις που δέχτηκα ή τέθηκαν απο τον Μάριο και Νικολα, στους οποίους απάντησα στις σελίδες 344-345 αν και ο Μαριος δυσκολεύτηκε ή εγω δεν ήμουν ορθός στα γραφόμενα μου με αποτελεσμα να αφήνεται συνεχώς να εννοηθεί ότι οι Εταιρείες κάνουν οικονομία στις δοσολογίες για σκοπούς κέρδους πράγμα λανθασμένο αφου υπάρχουν περιπτώσεις που βάζουν μεγαλύτερες δοσολογίες και παίρνουν λιγότερα Bar, ίσως βέβαια να μην κατάλαβα και εγω καλα.!!!!
Εξ αρχής ομως συγκεκριμένο μέλος που έλαβε μερος στη συζήτηση μετά απο συμβουλή δίκη μου στον Χάρη πρότεινε οπως να μην πατά τον Vzero και συγκεκριμένα πιο λίγο απο το δείγμα που ηταν σχεδόν 1 χιλ πατημένο δλδ χρειαζόταν περισσότερο. Πράξη πέρα για πέρα λανθασμένη, χωρις καμία τεκμηρίωση και πάνω απο ολα επικίνδυνη. Οι απαντήσεις μου βαση του Κυρίου Σπυρου, ο οποίος μου έχει στείλει προσωπικό μήνυμα μετά την πράξη του και μου δηλώνει ότι διάγραψε η επεξεργάστηκε παραθέσεις μου διότι προσέβαλλαν άλλο μέλος και πως δεν έχω κανενα δικαίωμα να το πράττω, ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΠΥΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΥΝΔΗΝΟ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ Ή ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ. Έχω επέμβει και στο παρελθόν και το έκανα και εχθές.
Απο την στιγμή που δεν κατέχεις τα γραφόμενα φίλε Σπύρο, θα έπρεπε να επικοινωνήσεις μαζι μου και να μου ζητήσεις το λογο για να σου τεκμηριώσω και να δικαιολογήσω τις οποίες γραφές μου. Η παρουσία μου σε αυτόν εδώ το χώρο ΔΕΝ σου έδινε επ ουδενί το δικαίωμα να πράξεις έτσι οπως έπραξες. Μάλιστα εσβησες και του άλλου προσώπου αναφορές που αποδείκνυαν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ηταν εκτός πραγματικότητας και πολύ μακριά απο την έννοια φυσιγγιο..!!!!!
Δεν ζήτω και δεν απαιτώ το αλάθητο, αλλα ουτε ποτέ έχω επιδείξει τουπέ η έχω σνομπάρει συμφορουμιστες μου, απαντώ παντα και τεκμηριώνω, αν δεν το κατέχω δεν επεμβαίνω ποτέ μου και ποτέ μου δεν έχω επιβάλει σε οποιοδήποτε να κάνει κάτι επιδη έτσι ΝΟΜΙΖΩ..!!!!!!..αλλα όταν θέτονται γελοίες ερωτήσεις και γελοίες προτροπες....γελοίες θα πρέπει να ειναι και οι απαντήσεις.!!!!!!
Καλή σας συνέχεια και εύχομαι η αποχώρηση μου να προσδώσει γνώσεις, τεκμηρίωση, θετικές συζητήσεις και κυρίως να πάψουν οι παντογνώστες απο παροχημενα και ετσιθελικά μυαλά..!!!!!!!

Φίλε Χρύσανθε, πριν να γίνει ο πανικός, σου έγραψα κάτι και το εννοούσα, ΔΕΝ ειναι έτσι το θέμα ιδιογομωση, ειναι μια καθολα απλή και χαλαρωτική διαδικασία η οποία δεν παίρνει πάνω απο μισή - μια ωρα για να φτιάξεις μερικά φυσίγγια που θα σε καλύψουν για ολόκληρη την εβδομάδα αλλα κυρίως που θα σε γεμίσουν με συγκινήσεις.!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Kostas M.
Full Member

Δημοσίευση από Kostas M. »

Ε κοπελια ειπα να μεν πω τιποτε αλλα εσεις εφκαλεται και το σχοινι και το παλουκι! Κλειστε το και κανει. Καμνετε οπως τα μωρα. Ειλικρινα λυπουμαι που καταστρεφεται κατι που αγαπουμε ολοι απο προσωπικες συζητησεις. Δεν νομιζω να θελει κανενας να γινει νεο μελος ή να συνεχισει αν διαβασει αυτα που γραφεται. Λυπουμαι ειλικρινα...
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Laurona έγραψε:Μαριε μου νομιζω το παλιο θα καψει περισσοτερο.
Ομως αφου είναι διαφορετικά πψς θα τα συγκρινουμε?
Αν ήταν τα ίδια φίλε μου θα υπήρχε λόγος να τα συγκρίνουμε?
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

Ε κοπελλια κοψετε το θεμα δαμε εν χρειαζεται να αποχωρηση κανενας χρειαζουμαστε τεσ γνωσεις ολων για να γινομαστε καλυτεροι. Βαρτε την αγαπη μασ για την ιδιογομωση πανω απο ολλα και βαρτε ολοι νερο στο κρασι σας . Εχουμε δημοκρατια και δικαιουται ο καθενας να λεει οτι θελει
Απίθανος 78
Full Member

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

Κοπελια πραγματικα λυπουμαι για την ολη κατασταση. Εχει ξεφυγει εντελως και νιωθω και καπως οτι φερω ευθυνη γιατι απλα ζητησα βοηθεια για να γινω καλυτερος. Με ολα αυτα ομως δεν βοηθειται κανενας και προπαντως εμεις που τωρα αρχιζουμε. Σε παρακαλω αντρεα μεν ταραξεις που δαμε γιατι σε χρειαζομαστε για τις γνωσεις σου και την εμπειρια σου. Βαλτε νερο μες το κρασι σας και καντε το τουλαχιστο για μας τους νεους

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”