ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
andreas78

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από andreas78 »

Χρύσανθε......βάλε φωτό τα υλικά που έχεις και πιάνεις σειρά...!!!!!!
Το εννοώ.!!!
Απίθανος 78
Full Member

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

andreas78 έγραψε:Βρε Χάρη, και βέβαια μπορείς να το πετύχεις αυτό που σου έδειξε ο Στεφανος. Εσυ ομως οχι μόνο δεν κανείς αυτα που σου λέμε...αλλα κανείς τα ακριβώς αντίθετα...!!!!!

Αφου τον έκοψες το ευλογημένο, κατέβασε το Γ' σταδιο στα 58χιλ περίπου και ρελιασε στα 57,5χιλ., στη φωτό δεν κατεβάζεις το Γ' σταδιο....πως να σου δουλέψει..??????
Χάραξε στα 8,5 χιλιοστά και κατέβα με το Β' σταδιο ακόμα 1,5 χιλιοστό το μάξιμουμ.....εσυ έκανες μόνο 5 χιλιοστά χάραξη και την διπλασιασες σχεδόν με το Β'...!!!!!!!.........ακριβώς το αντίθετο απο αυτό που σου πρότεινα και σου τα έγραψα 5 φορές μεχρι τώρα..!!!!!
Αν τα έκανες εξ αρχής θα ήσουν σχεδόν στο ίδιο προφίλ με του Στέφανου..!!!!!!
Δες και το προφίλ του Παναγιώτη στο τρίτο....μην συγχυστείς απο τις χαράξεις του διότι δουλεύει στα +12χιλ., κενού..!!!!!
Εκαμα ρε φιλε και 69.5 . Εν να κοντεψω που εν να παει.ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απίθανος 78
Full Member

Απίθανος 78 έγραψε:
andreas78 έγραψε:Βρε Χάρη, και βέβαια μπορείς να το πετύχεις αυτό που σου έδειξε ο Στεφανος. Εσυ ομως οχι μόνο δεν κανείς αυτα που σου λέμε...αλλα κανείς τα ακριβώς αντίθετα...!!!!!

Αφου τον έκοψες το ευλογημένο, κατέβασε το Γ' σταδιο στα 58χιλ περίπου και ρελιασε στα 57,5χιλ., στη φωτό δεν κατεβάζεις το Γ' σταδιο....πως να σου δουλέψει..??????
Χάραξε στα 8,5 χιλιοστά και κατέβα με το Β' σταδιο ακόμα 1,5 χιλιοστό το μάξιμουμ.....εσυ έκανες μόνο 5 χιλιοστά χάραξη και την διπλασιασες σχεδόν με το Β'...!!!!!!!.........ακριβώς το αντίθετο απο αυτό που σου πρότεινα και σου τα έγραψα 5 φορές μεχρι τώρα..!!!!!
Δες και το προφίλ του Παναγιώτη στο τρίτο....μην συγχυστείς απο τις χαράξεις του διότι δουλεύει στα +12χιλ., κενού..!!!!!

Απο αυτες που ειναι διπλα διπλα ποιο ειναι το ποιο σωστα συμπιεσμενο πιστονακι?

andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Μάλιστα...!!!!!!!!

By the way.....αποφασισε με τι κάλυκες θα δουλεύεις....απο Βικτορυ σε Φιοτσι, μετά κόβουμε Φιοτσι και ξανά Βικτορυ........ 8-) :shock: :P :D

Λοιπόν....άφησε τον νεροσωληνα προς το παρόν....πήγαινε με Fiochi 69,4 στην ιδια ακριβώς συνταγή με τον Bior όποια και αν ειναι και σήκωσε πάνω το Β' σταδιο περίπου μισό χιλιοστό. Μετά το Γ' σταδιο κατέβασε το κάτι λιγότερο απο 1,5 χιλιοστά και βλέπουμε πως θα αντιδράσει...!!!!!

Στους Vzero χρειάζεσαι κάτι ενδιάμεσο απο τους δυο, στο δεξιό φυσιγγιο ομως έχεις πολύ βαθύ ρελι νομιζω ή εχουν γυρίσει και πολύ μεσα οι πτυχές...!!!!

Άντε να δούμε.....θα κλείσουμε το κεφάλαιο απόψε... :mrgreen: :lol: :P
Απίθανος 78
Full Member

Ο λογος που πηγαινω απο τον ενα στον αλλο ειναι γιατι δεν εχω πολλες επιλογες απο βυσματα. Εν πασει περιπτωση το κλεινουμε για αποψε και αυριο βλεπουμε. Ειναι και διαφανεις οι καλυκες και δεν φαινονται και καλα. Περιμενω και απο σενα φωτο με την σειρα να δω περιπου τα κατεβασματα.
ΥΓ. Απο τη μερα που μπηκα εδω μεσα εχουμε γυρισει πανω απο 40 σελιδες. Ετσι για να κινουμαστε[emoji4] [emoji4] [emoji4] . Αντε τα λεμε

Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Laurona έγραψε:Στεφανε - Μαριε σας νιωθω φιλοι μου.
Στεφανε τζινη χαρτουτσια που λαλεις θυμιζει πολλα.
Παππούδες....πατερα....μερακκι κ αγαπη κ ανυπομονησία να γεμισουμε τα Σαββατα.

Θα ρθει η ωρα φιλοι μου :)
Προχωρα τζιαι ειμαστε διπλα σου φιλε μου!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Απίθανος 78 έγραψε:
Απίθανος 78 έγραψε:

Απο αυτες που ειναι διπλα διπλα ποιο ειναι το ποιο σωστα συμπιεσμενο πιστονακι?

Μια χαρα εισαι φιλε με το αριστερα...και ελαχιστο πιο πανω να ησουνα παλι καλος θα ησουν!

Παρε ενα καλυκα μονο και δουλεψε με αυτον!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

Τελικα ρε παιδια υπαρχει ουσιαστικη διαφορα στη ποιοτητα του φυσιγγιου αναμεσα στο απλο και στο πολυσταδιακο κλεισιμο??
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Και εγω με τα τοσα που διαβαζω αυτο αναρωτιεμαι Μαριε μου....εας παρουμε μια απαντηση αλλα αυτη η απαντηση να ειναι τεκμηριωμενη ΠΡΑΚΤΙΚΑ με ντοκουμενα και οχι προφορικα!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Και εγω με τα τοσα που διαβαζω αυτο αναρωτιεμαι Μαριε μου....εας παρουμε μια απαντηση αλλα αυτη η απαντηση να ειναι τεκμηριωμενη ΠΡΑΚΤΙΚΑ με ντοκουμενα και οχι προφορικα!!!
Σε εμενα απευθεινεσαι φιλε σολον Νικο με λενε :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”