ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Απίθανος 78
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

Εσυ τολμα το και θα δεις οτι οσο και να παιδευσαι τοσο θα πορονεσαι και οταν θα φτασεις στο σημειο να πετυχεις θα εισαι ο πιο περηφανος για τα φυσιγγια σου.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

Απίθανος 78 έγραψε:Εσυ τολμα το και θα δεις οτι οσο και να παιδευσαι τοσο θα πορονεσαι και οταν θα φτασεις στο σημειο να πετυχεις θα εισαι ο πιο περηφανος για τα φυσιγγια σου.

Τι να σου πω εγώ σαν Μάριος φίλε μου. Ακούς τόσα πολλά απο πολλούς, σωστά μεν, αλλά επειδή δεν έχεις κάποια εμπειρία συγχιζεσαι παρά να βοηθάσαι. Διάλεξε ένα είδος καλυκα, με ένα είδος βυσματος, με μια συγκεκριμένη πυριτιδα, με μια συγκεκριμένη διαδικασία οσον αφορα τα στάδια στην μηχανη σου. Πάρε ως βάση ένα συγκεκριμένο σεταπ το οποίο σε άφησε ικανοποιημενο και πρωτίστως με διαφορες τροποποιησεις ,είτε στο σεταπ είτε στις ρυθμίσεις της μηχανής, τελειοποιησε το οσον αφορά την αρμονία που πρέπει να έχει εντος το φυσιγγιο όσο και το κλείσιμο του. Οταν το πετύχεις αυτό κλείδωσε την μηχανή και μην ξανά ενοχλήσει τις ρυθμίσεις της. Μετά θα έρθουν και τα υπόλοιπα, βήμα βήμα φίλε μου..
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

Laurona έγραψε:Τα προβληματα και τα δειληματα που αντιμετωπιζεις ειναι ο λογος που δεν τολμω να ξεκινησω ιδιογομωση φιλε.
Έχει σίγουρα πάρα πολλές παραμέτρους φίλε μου, αλλά όταν ξέρεις τι κάνεις και γιατί το κάνεις δεν είναι τόσο φοητσιαρικη οσο νομίζεις.
Απίθανος 78
Full Member

Αν δεν παιδευτεις μυαλο δεν βαζεις

andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Χάρη, σου έχουν δωθεί λύσεις στο πρόβλημα σου και ακόμα νιώθεις πελαγωμένος και απορημένος.!!!
Κλείσε το σεταπ που σου έδωσε ο Νικόλας(Nike Powder) αλλά σε κάλυκα Fiochi με Μ686.
Θα σου τα γραψω άλλη μία φορά αναλυτικά και να τα κάνεις, απο εκέι και πέρα βλέπουμε τα όποια λάθη και τα διορθώνουμε.!!!!!
Fiochi 12/70 M686
GM3 1,40gr
Z2M24 28gr No9?
Λογικά το ένα απο τα δύο Z2M που έχεις ειναι το 24 και το άλλο μάλλον το 21.!!!!!
Χάραξε 8,5-9 χιλ.....
Κατέβασε μετά το Β'στάδιο κατα 1-1,5 χιλ.......
Κατέβα με το Γ'στάδιο στα 58,3-58,5 χιλ......
Ρέλιασε στα 58χιλ.....
Θα χαλάσεις μερικους καλυκες μέχρι να φτάσεις εκεί που πρέπει και προσάρμοσε και απο μόνος σου.!!!
Καλή επιτυχία.!!!!
Απίθανος 78
Full Member

Οκ φιλε. Νασαι καλα

andreas78

Μόλις παω σπίτι θα κλείσω και εγω ένα και θα σου βάλω φωτογραφίες σταδιακά για να σε βοηθήσω.!
Απίθανος 78
Full Member

Για να ειμαι ειληκρινης αρπαξα την τωρα να σοκιμασω με κονικη

andreas78

Προχώρα και εδώ είμαστε..!!!!!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Prestige 8 έγραψε:
Laurona έγραψε:Τα προβληματα και τα δειληματα που αντιμετωπιζεις ειναι ο λογος που δεν τολμω να ξεκινησω ιδιογομωση φιλε.
Έχει σίγουρα πάρα πολλές παραμέτρους φίλε μου, αλλά όταν ξέρεις τι κάνεις και γιατί το κάνεις δεν είναι τόσο φοητσιαρικη οσο νομίζεις.
Μαριε μου θεωρω οτι εχει τοση πιεση η ζωη μας που δεν μας περνει να την πιεζουμε κ αλλο.
Εαν επιανααπλα τα συνεργα που ηδη εχω κ ηξερα οτι θα κανω μια διαδικασία σπλα κ σταθερά θα το εκανα.
Ομως οπως βλεπω το πραγμα εχει τοδο εξελιχθει που μονον αγχος κ πίεση κ στερηση χρονου απο αλλα σημαντικα θα πετυχω.

Οποταν παντα το αναβάλω.

Είμαι κ τελειομανης οποταν ξερω οτι αν πω να ασχοληθω σιγουρα θα παραμελησω κατι αλλο.

Ειναι ομως στην ζωη μου η ιδιογομωση εχοντας βιώματα από παππουδες κ πατερα πριν απο τις κυνηγετικες εξορμήσεις.
Μια κρυφη αγαπη υπαρχει κ σιγουρα στο μελλον θα μπορεσει να εξελιχθει.

Εργαλεια γεμισματος στο χερι....ρελιασματος...ζυγαρια παραδοσιακη κ οχι ηλεκτρινικη...ξυλινο ποδαρακι πίεσης ..χειτογραφες συνταγες κ μια παλια μεκ με περιμενουν υπομονετικα :)
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”