ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

φιλε απιθανε ο βικτορυ ειναι αλλος καλυκας μια κατηγορια μονος του και θελει ειδικη περιποιηση!

Κατα τη γνωμη μου το βαθος ρελιου στους βικτορυ πρεπει να ειναι απο 1,4 μμ μεχρι 1,6.

Επισης μην περιμενει να δεις την ιδια εμφανιση στα σταδια οπως στους ευρωπαικους γιατι ειναι πιο σκληροι, αυτο βεβαι δεν πεζει ρολο στην αποδοση.

Οταν μελετησεις εργοστασιακα φυσιγγια βικτορυ θα καταλαβεις πολλα πραματα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Επισης στην μεκ σου προτεινω αυτο...

Μιση χαραξη-κωνικο-τριτο σταδιο και μετα ρελιασμα.

Με αυτο τον τροπο βγαζεις πολυ ομορφο φυσιγγι γιατι δεν φαινεται η χαραξη στο στεφανι.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Ο ενας ειναι κάλυκας φυσιγγίου και ο άλλος λαστιχο του νερού.!!!

Χάρη μου, κάνε τις αλλαγές που σου πρότεινα και ταυτοχρονα πειραματισου στον τροπο και απο μονος σου βοηθούμενος απο αυτα που σου πρότεινα. Έχεις ολα τα εξαρτήματα για να σε βοηθήσουν να κλείνεις αρμονικά ενα φυσιγγιο και πρέπει να μάθεις το πραγματικό ρόλο του καθενός απο αυτά οπως επίσης να ξέρεις εσυ τι πραγματικά θέλεις. Επίσης όταν μετράς τα 11χιλ στη μεζούρα να βάζεις μια πολύ χαλαρή πίεση και να μην την αφήνεις μόνη της και ο κάλυκας να ειναι παράλληλος με το τέλος της μεζουρας, αυτό βοηθά τα υλικά να πάρουν σωστή θέση και να αποχωρήσει ο όποιος αέρας ή κενό υπάρχει ανάμεσα τους.
Απίθανος 78
Full Member

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

Καταρχας να σας ευχαριστησω ολους για την βοηθεια σας που πραγματικα χωρις αυτην θα εμενα ανεξεταστεως. Τους nsi που τους βρισκω? (Ποιους θεωρειτε καλυτερους ευρωπαικους καλυκες). Ή μηπως ειναι αναλογα με το τι θα φτιαξετε?
Αν κλεισω ενα καλυκα 67.4 πχ με τις ιδιες δοσολογιες που θα εκλεινα εναν 69.4 ή 68.5 με μονη διαφορα το βυσμα σε τι θα διαφερουν το ενα απο το αλλο?
Ταχυτητα πιεση διατριτικοτητα?
Αν κανω δοκιμες σε πινακα ή χρονογραφο λογικα οι καιρικες συνθηκες θα πρεπει να ειναι σχετικα ιδιες με τις κυνηγετικες σωστα? Δηλ θεν θα παω μες το κατακαλοκαιρο να σοκιμασω φυσιγγι που θα παιξω τον χειμωνα στην τζιηκλα.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Τους NSI τους φέρνει και ο Πανίκος Σολομωνίδης, οι ευρωπαικοί κάλυκες είναι σχεδόν παρομοιότυποι μεταξύ τους.
Όσο κατεβαίνεις σε ύψος κάλυκα με ένα σταθερό σετάπ, αυξάνονται ελαφρός οι πιέσεις και η ταχύτητα και για αυτό χρειάζεται και μια διαδηκασία προσαρμογής του σετάπ σε νέα δεδομένα η οποία προσαρμογή μπορεί κάποιες φορές να προσφέρει περισσότερα απο πρίν, προσωπικά γεμίζω περισσόρτερους 12/67 (66,4) παρά 68,5.
Ο ταχογράφος μετράει μόνο την ταχύτητα του φυσιγγίου, δεν μετράει το Peak Presure, δεν μετράει τους χρόνους καύσης της πυρίτιδας και πολλά άλλα που είναι πολύ σημαντικά για εμάς τους ερασιτέχνες για αυτό και πρέπει να παραμένουμε πάντα εντός προδιαγραφών ασφαλείας και να μην γεμίζουμε ότι μας κατεβεί και να μην κλείνουμε όπως και όπου μας δοξάσει.!!!!!
Η χρήση του ταχογράφου δεσμέυεται στην αναγνώρηση της ταχύητας και στη συγκρηση μεταξύ των φυσιγγίων μας.!!!!
Απίθανος 78
Full Member

andreas78 έγραψε:Τους NSI τους φέρνει και ο Πανίκος Σολομωνίδης, οι ευρωπαικοί κάλυκες είναι σχεδόν παρομοιότυποι μεταξύ τους.
Όσο κατεβαίνεις σε ύψος κάλυκα με ένα σταθερό σετάπ, αυξάνονται ελαφρός οι πιέσεις και η ταχύτητα και για αυτό χρειάζεται και μια διαδηκασία προσαρμογής του σετάπ σε νέα δεδομένα η οποία προσαρμογή μπορεί κάποιες φορές να προσφέρει περισσότερα απο πρίν, προσωπικά γεμίζω περισσόρτερους 12/67 (66,4) παρά 68,5.
Ο ταχογράφος μετράει μόνο την ταχύτητα του φυσιγγίου, δεν μετράει το Peak Presure, δεν μετράει τους χρόνους καύσης της πυρίτιδας και πολλά άλλα που είναι πολύ σημαντικά για εμάς τους ερασιτέχνες για αυτό και πρέπει να παραμένουμε πάντα εντός προδιαγραφών ασφαλείας και να μην γεμίζουμε ότι μας κατεβεί και να μην κλείνουμε όπως και όπου μας δοξάσει.!!!!!
Η χρήση του ταχογράφου δεσμέυεται στην αναγνώρηση της ταχύητας και στη συγκρηση μεταξύ των φυσιγγίων μας.!!!!
Ωραια. Επειδη εχω αρκετους καλυκες βικτορυ β ποιοτητας που ειναι κατω απο 68.5 θα ηθελα να μου πεις στο μελλον καποια σεταπ με πυριτιδες που εχω για να φυγουν. Οσο για τον ταχογραφο θελω να αγορασω αλλα δεν ξερω απο που. Οσους βρηκα στο ιντερνετ ειναι γυρω στα 100 δολλαρια αλλα θελουν και 60-70 να τον στειλουν. Αυτοι που δεν εχουν εξοδα αποστολης θελουν 130-150 στερλινες. Καποτε ειδα καταλαθος στο ballistic products αλλα εψαχνε εχτες και δεν τον βρηκα. Ουτε στο σιαρμ καταφερα να βρω

Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Καλημερα ιδιογομωτες.

Φιλε απιθανε και γω δεν εχει πολλυ καιρο που ασχολουμε περιπου 3 χρονια.

Μια συμβουλη οπως ειπε και ο Ανδρεας μην βιαζεσαι πολυ. Θελει λιγο καιρο για να καταλαβαινεις ποτε κανεις κατι και γιατι το κανεις.

Οπως ειπαμε για αρχη κανε γομωσεις σε βικτορυ 69,4 και κλεινε τους 58-58.5 και ευρωπαικους 68,5 σε 57,5. Προσαρμοζε τα υλικα σου για να εχεις τη σωστη ογκομετρια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απίθανος 78
Full Member

Breda Pegaso έγραψε:Καλημερα ιδιογομωτες.

Φιλε απιθανε και γω δεν εχει πολλυ καιρο που ασχολουμε περιπου 3 χρονια.

Μια συμβουλη οπως ειπε και ο Ανδρεας μην βιαζεσαι πολυ. Θελει λιγο καιρο για να καταλαβαινεις ποτε κανεις κατι και γιατι το κανεις.

Οπως ειπαμε για αρχη κανε γομωσεις σε βικτορυ 69,4 και κλεινε τους 58-58.5 και ευρωπαικους 68,5 σε 57,5. Προσαρμοζε τα υλικα σου για να εχεις τη σωστη ογκομετρια.
Καλημερα και σε σενα. Τωρα αυτο που ειπες με συγχισες. Δηλαδη τους ευρωπαικους ειναι καλυτερα να κοβονται 68.5? Αυτους τους βικτορυ που ειναι πιο κοντοι απο 68.5 τι να τους κανω?

Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

οταν ο ευρωπαικος ειναι 68,5 εννοω. επειδη πολλοι ευρωπαικοι ειναι 68.5.

οταν ο ευρωπαικος ειναι 69-69,5 παλι 58 θα κλεισεις.

ο βικτορυ ετσι ηταν ή τους εκοψες;

Αν ειναι 67 θα βρεις ενα σετ απ για 67 και θα το κλεισεις οπως σου ειπε ο Αντρεας...

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απίθανος 78
Full Member

Οι ευροπαικοι που εχω ειναι 69.3-69.6 και οι βικτορυ επειδη ειναι β ποιοτητας εχει απολους μεσα εκτος απο 69και πανω. Παιρνω ενα ενα με καλυκοκωφτη και οσοι ειναι πανω απο 68.5 κοβονται. Οσοι ειναι κατω τους παραμεριζω για πιο κατω πχ 67. Αυτους που εχω τους ευρωπαικους θα δοκιμασω να κοψω 68.50 να δω το κενο που θα αφησει με τον bior και τον z2m. Αν ειμαι στα πλαισια θα τους κλεισω ετσι

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”