ANTROS BREDA έγραψε:εμεις κοπελια το πρωι εκοψαμε εχτος παρτυ για 1 κμ !
επερασαν 4 που πανω μου εκρεμασα τες ουλλες, το αποκορυφομα ηταν σε περιοχη που παμε συνεχια τες τελευταιες εξορμησης δεν ειδα ποττε φασσα ουτε που μακρια και εχτες η ωρα 8 εκαμαν μου 2 μετοπικη επιθεση με αποτελεσμα να χασουν την ζωη τους με 1 ωραιο τουμπλε η ωρα 10,30 εδιπλοσαμεντα και κανει ξεκουραση διοτι ειμουν πτωμα που το σαβατο!
που τα παραξενα της υποθεσης ηρτε και η θυρα και εκαμε μας ελεγχο, πολλα ευγενικα ατομα και δεν ειχε θεμα που του ειπα οτι την εχω στο κινιτο την αδεια ειδε την και ολα μια χαρα!
Έπιασες τζιαί το ζευκαρούι σου, μια χαρά Άντρο!!
ΥΓ: Φίλε πρέπει το ζευγαράκι να ήταν καθοδόν για απόμερη τοποθεσία ελέω γιορτής του Αγ. Βαλεντίνου αλλά κάτι θα επήεν λάθος στη διαδρομή τζιαί εδώκαν πάνω σου
Μαριε ηλικρινα μολις της επεξα εσκευτικασε που μου ειπες οτι εν εσιρες εσυ πριν 2 ευδομαδες και λαλω εκαμα μαλακια αλλα και παλε οπως εχαμιλοσαν εν νομιζο η πισω να τους την εχαριζαν!
παντως σιδερενιες ειναι αλλα το 9αρουι εκαμετες πιττα αλοπος εννα πιεννο και τον αυγουστο με 9αρκα
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
πανικος έγραψε:καλημερα σε ολους.εμεισ χθες στο ιδιο ποστο με την τεταρτη οπου ειχε πολλα πουλια.χθες πολυ πιο λιγα.18 τζικλουες και μια σιδερενη συν μια σιδερενη χαμενη.το πρωι πολυ λιγα πουλια ποφυσημα.ειδα παραπανω φασσες απο τζικλες στον ιδιο ποταμο που τις βλεπω παντα που ειναι αρκετα δυσβατος.πηρα την αποφαση περπατησα και βρηκα σημειο προσβασης στο κατω μερος που αρχιζει ο ποταμος οπου υπαρχουν δυο πευκα σε ενα ξεφωτο οπου λειτουργουν σαν μαγνητης για τις φασσες.μεχρι να βρω το ποστο τουλαχιστο 5 φασσες περασαν στα 10-15 μετρα διπλα μου αλλα παντα πισω απο περνιες πευκα χωρις να μπορω να πυροβολησω,εκατσα περιμενα και πραγματι 2-3 φορες τα πουλια προσπαθησαν να ερθουν αλλα οι κυνηγοι πιο κατω εσυρναν καμια τουφεκια στις τζικλες και δεν ησυχαζαν τα φασσονια.μια μου εδωσε χερι οπου την κτυπησα και κατα την καθοδο επεσε στην αλλη πλευρα τοθ ποταμου οπου χαθηκε δυστυχως.μετα περπατητο και εκαμα ακομα μια βολη με 32 ολυμπια 9 σκαι σε ακομα μια που σηκωθηκε περιπου στα 25 μετρα και γυρισε κατω στον ποταμο οπου τραβησε χειροφρενο και επεσε στην ριζα μιας ελιας ευτηχως την βρηκα.ειναι η τριτη φασσα με 9ρακι σε 2 εξορμησεις τεταρτη αν δεν εχει τζικλες νομιζω θα ντυθω πεζοναυτης και θα κατσω στο καρτερι για φασσα.
σπυρο αρχισα να σου κολλω ασχημα στην περιγραφη δεν περιγραφω αλλο
Τα πευκα που λεει ο Πανικκος λειτουργουσαν καπως ετσι..!αν επιανα θεση λιο πιο νωρις ισως ειχα ευκαρια για καποιες βολες..
Τρίωρο περίπατο χθες για το γνωστό περπατητό μου κυνήγι. Πιο λίγα τα πουλιά χθές και πολλής κόσμος να περπατά με αποτέλεσμα τα πουλιά να είναι καχύποπτα και να προσηκώνονται... Άλλαξα 2-3 τοποθεσίες μέχρι να βρώ ησυχία... Καρπώθηκα 8 πουλιά και δυστυχώς έχασα και 3 στα πυκνά
Τετάρτη πάλι με το καλό Λιγοστεύουν οι μέρες και ήδη άρχισε και βαρυφαίνεται μας
και ένα φιλμάκι με 3-4 βολές Βάρτε 1080p
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
περισσοτερο πηγα σημερα για να δω κατι γκρεμους για τις φασες...εκει που ημουν αρκοσιηρο να παιξεις δεν τον βρίσκεις...κατά μεγαλη μου τυχη καταφερα να βρω 5 πουλια από τα 8 που επεξα...αν και ειχε πολλα πουλια ημουν απελπιστικα μονος και σε πολύ δυσβατο τοπο με αποτέλεσμα τα πουλια να καθουνται και εγω απλα να τις ακουω...ασε που θελεις και ελικοπτερο για να επιστρεψεις πισω στο αυτοκινητο...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
BAIKAL TEAM έγραψε:περισσοτερο πηγα σημερα για να δω κατι γκρεμους για τις φασες...εκει που ημουν αρκοσιηρο να παιξεις δεν τον βρίσκεις...κατά μεγαλη μου τυχη καταφερα να βρω 5 πουλια από τα 8 που επεξα...αν και ειχε πολλα πουλια ημουν απελπιστικα μονος και σε πολύ δυσβατο τοπο με αποτέλεσμα τα πουλια να καθουνται και εγω απλα να τις ακουω...ασε που θελεις και ελικοπτερο για να επιστρεψεις πισω στο αυτοκινητο...
Πρωινο στο ποστο καταφερα να παρω 5 πουλακια αν και επρεπε να πιασω ακομα 3-4. Στην συνεχεια με το που αρχισα το περπατιμα το ιδιο. Μια επεφτε μια εκαλικονα την. Εσπασαν τα νευρα μου επρεπε να βαστω 30 πουλια. Το αποκοριφομα στο τζιταστρο 5-6 φασουλες περιποιιμενες στα 25 μετρα βασιλικη βολη 2 ξηφυερισματα στην μια, καμνει και ενα κυκλο πανω που την κελε μου και χαιρεταμε σαντανωμενη.
Ειχα και το bonus μου σημερα με ενα μωρο που εκαμνε ηλιοθεραπεια.
20160217_190126_resized.jpg
20160217_102829_resized.jpg
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
If They don't hunt in heaven, Then I'm not going!!
BAIKAL TEAM έγραψε:περισσοτερο πηγα σημερα για να δω κατι γκρεμους για τις φασες...εκει που ημουν αρκοσιηρο να παιξεις δεν τον βρίσκεις...κατά μεγαλη μου τυχη καταφερα να βρω 5 πουλια από τα 8 που επεξα...αν και ειχε πολλα πουλια ημουν απελπιστικα μονος και σε πολύ δυσβατο τοπο με αποτέλεσμα τα πουλια να καθουνται και εγω απλα να τις ακουω...ασε που θελεις και ελικοπτερο για να επιστρεψεις πισω στο αυτοκινητο...
Καλά τα πήγες φίλε μου..
Φασσουες εν παιζουν?
Μαριε μου εσιει...αλλα ακομα εν επιεσα να κατεβω ολο τον γκρεμο...επειδή επια 2 φορες μονος μου...δεν ρισκαρα ρε φιλε γιατι αν γινει κανενας χατας δεν σε φκαλουν ουτε με απατσι...θα τον δουλεψω τον τοπο μαλλον και στις αναγνωρίσεις το καλοκαιρι που ισως περνουν καποια πουλια πιο ψηλα στο βουτημα για το νερο...ότι πιανει πουλια είναι δεδομενο...το θεμα είναι αν παιξεις και κανενα να μπορεις να παεις να το πιασεις...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...