ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΘΑ ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙberetta682 έγραψε:thanos1981k έγραψε:σημερα αγορασα το ij 43 baikal
Με γεια φίλε μου. Καλό κυνηγι. Αλλά τον πρώτο πέρτικο που εν να παίξεις εν να μου τον αφιερώσεις![]()
![]()
BAIKAL IJ 43
- thanos1981k
- Full Member
Re: BAIKAL IJ 43

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
- thanos1981k
- Full Member
beretta682 έγραψε:thanos1981k έγραψε:σημερα αγορασα το ij 43 baikal
Με γεια φίλε μου. Καλό κυνηγι. Αλλά τον πρώτο πέρτικο που εν να παίξεις εν να μου τον αφιερώσεις![]()
![]()

αφιερωμενο με ιδιο οπλο σκοτωθηκε απο εμενα

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
- thanos1981k
- Full Member
beretta682 έγραψε:thanos1981k έγραψε:σημερα αγορασα το ij 43 baikal
![]()

αφιερωμενο

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
- chrysanthos
- Full Member
Το ειδα φιλε Θανο προχθες στην διεθνη εκθεση οπλων στη Μοσχα το συγκεκριμενο μοντελλο. Παρολο που γνωριζω το οπλο αυτο πολυ καλα γιατι ο αδερφος του πατερα μου εδω και 15 χρονια κυνηγα με ενα πιο παλιο της σειρας αυτης ομως μου φανηκε λιγο πιο τελικατο το νεο αυτο μοντελο. Νομιζω αξιζει τα λεφτα του και με τις λιγες αλλαγες που του εγιναν εγινε πιο βολικο και πολυχρηστο... Εγω ομως αγορασα ενα νεο μοντελλο της οικογενειας της Baikal, το μοντελλο super pose ΜΡ-233ΕΑ sporting, ανοιπομονω να γυρισω στη Κυπρο για να το δοκιμασω...thanos1981k έγραψε:ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥ ΕΛΑΦΡΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΕΝΤΕΛΟΣ ΑΠΛΟ ΔΙΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΡΑΙΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΟΡΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΡΩ.ΤΟ ΣΥΝΗΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΑΥΛΟ 18,4.ΜΕ 33 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ - 34ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΣΟΥchrysanthos έγραψε:Πες μας θανο πως σου φαινεται κατασκευαστικα αυτο το οπλο, το εχεις καθολου δοκιμασει?
Αντε καλες επιτυχιες να εχουμε
- thanos1981k
- Full Member
καλοριζικο και καλεσ ντουφεκιες να εχεισ ειναι παρα πολη καλο για σπορτινγ φυσιγγια το δικο σου δοκιμασε lambro sporting kai saga sportingchrysanthos έγραψε:Το ειδα φιλε Θανο προχθες στην διεθνη εκθεση οπλων στη Μοσχα το συγκεκριμενο μοντελλο. Παρολο που γνωριζω το οπλο αυτο πολυ καλα γιατι ο αδερφος του πατερα μου εδω και 15 χρονια κυνηγα με ενα πιο παλιο της σειρας αυτης ομως μου φανηκε λιγο πιο τελικατο το νεο αυτο μοντελο. Νομιζω αξιζει τα λεφτα του και με τις λιγες αλλαγες που του εγιναν εγινε πιο βολικο και πολυχρηστο... Εγω ομως αγορασα ενα νεο μοντελλο της οικογενειας της Baikal, το μοντελλο super pose ΜΡ-233ΕΑ sporting, ανοιπομονω να γυρισω στη Κυπρο για να το δοκιμασω...thanos1981k έγραψε:ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΟΥ ΕΛΑΦΡΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΕΝΤΕΛΟΣ ΑΠΛΟ ΔΙΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΡΑΙΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΣΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΟΡΑΙΟ ΖΥΓΙΣΜΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΡΩ.ΤΟ ΣΥΝΗΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΑΥΛΟ 18,4.ΜΕ 33 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ - 34ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΣΟΥchrysanthos έγραψε:Πες μας θανο πως σου φαινεται κατασκευαστικα αυτο το οπλο, το εχεις καθολου δοκιμασει?
Αντε καλες επιτυχιες να εχουμε

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
- thanos1981k
- Full Member
με 30 γραμμαρια σκαγια κατεβαζει κορακοειδη στο θεο με νουμερο 10

ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
- beretta682
- Full Member
- thanos1981k
- Full Member
- thanos1981k