Αγραφοι κανονες για το κυνηγι

Απάντηση
sotiris!129

Αγραφοι κανονες για το κυνηγι

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Με αφορμη μια αλλη κουβεντα που ειχαμε με καποια αλλα μελη του φορουμ σε ασχετο ποστ ανηγω αφτο το θεμα ετσι οστε να μπορειτε να βρειτε και να πειτε και εσεις την αποψη σας...
το θεμα που συζιτουσαμε ειναι το ΑΝ θα χτυπουσαμε λαγο που εβγαλαν αλλοι...
Εγω προσοπικα θα τον χτυπουσα ΑΝ ο λαγος δεν ηταν διεκδικησιμος απο τον κυνηγο που τον εβγαλε...
αν ο κυνηγος ηταν στο οπτικο μου πεδιο και τον εβλεπα τοτε εγω σαν ατομο και οχι κατα κανονα θα εκοβα τον λαγο στην μεση και θα τον μιραζομουν μαζι του...με την λογικη πως αυτος τον εβγαλε ΔΕν καταφερε να τον καρποθει ομως και αφου ο λαγος θεοριτο χαμενος πλεον για εκινον τον χτυπησα εγω...το θεορω δικαιο και σοστω να του δοσο τον μισο λαγο για συμετοχη του και περνω εγω τον αλλο μισο για την δικια μου συμετοχη.
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: Αγραφοι κανονες για το κυνηγι

Δημοσίευση από Anthimos »

sotiris!129 έγραψε:Με αφορμη μια αλλη κουβεντα που ειχαμε με καποια αλλα μελη του φορουμ σε ασχετο ποστ ανηγω αφτο το θεμα ετσι οστε να μπορειτε να βρειτε και να πειτε και εσεις την αποψη σας...
το θεμα που συζιτουσαμε ειναι το ΑΝ θα χτυπουσαμε λαγο που εβγαλαν αλλοι...
Εγω προσοπικα θα τον χτυπουσα ΑΝ ο λαγος δεν ηταν διεκδικησιμος απο τον κυνηγο που τον εβγαλε...
αν ο κυνηγος ηταν στο οπτικο μου πεδιο και τον εβλεπα τοτε εγω σαν ατομο και οχι κατα κανονα θα εκοβα τον λαγο στην μεση και θα τον μιραζομουν μαζι του...με την λογικη πως αυτος τον εβγαλε ΔΕν καταφερε να τον καρποθει ομως και αφου ο λαγος θεοριτο χαμενος πλεον για εκινον τον χτυπησα εγω...το θεορω δικαιο και σοστω να του δοσο τον μισο λαγο για συμετοχη του και περνω εγω τον αλλο μισο για την δικια μου συμετοχη.
Φιλε Σωτηρη, ανοιξες ωραιο αλλα και δυσκολο θέμα.
Λαγος που εφκαλαν αλλοι....Δηλαδη λαος μουνταριστος και καλλικωμενος, λαος που εφυεν κρυφα, επροσηκωστηκε απο μια παρεα τζαι φκηκε πανω σου, λαος καλλικωμενος απο 6 οπλα και φκηκεν πανω σου .....εν τεραστιο θεμα !!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

η κουβεντα του σωτηρη εν καλη.

Εγω δεν ξερω πως θα αντιδρουσα...εξαρταται και απο τον αλλο κυνηγο. Αν ηταν νηστικος θα του τον εδιουν ολοκληρο. Με το νηστικος εννοω να φωναζει κ.τ.λ. δεν θα ασχολουμουν. Τωρα αν ηταν λογικος ανθρωπος και εξαρταται πως τον εβγαλε. Εβγαλαν τον οι σκυλοι? αν ναι θα του εδιουν ή το μισό ή ολόκληρο. Επισης αν ειναι λογικος ανθρωπος μπορει να σου πει: "πιαστον κουμπαρε εσύ τον επαιξες εγω εκαλλικωσα τον" και παλε μπορουμε να τον μοιρασουμε.

Τωρα αν ενας κυνηγος χωρις σκυλλους πατησει ενα λαο και σηκωσει τον και καλλικωσει τον ε τζιαμε νομιζω αν τον παιξω μετα εν δικός μου!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Επισης ΔΕΝ βρισκω λογικο καποιος επειδη κρατουν μαλαη οι σκυλοι του και ο λαγος επροσηκωστηκε 30 μετρα μπροστα τους και ηρτε πανω μου και επαιξα τον, να μου πει "αφηστον λαο χαμε εν δικός μου"!!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

εγω νομιζω οτι αμαν μια παγανια με σκυλους βγαλει τον λαγο και οσοι απο την παρεα τον δουν πυροβολησουν τον και καλλικοσουν τον αφου παει σε αλλο κυνηγο και τον κτυπησει ειναι δικος του πλεον ουτε λογοσ για μισον τζε πελλαρες.αν δεν βρισκετε αλλος κυνηγος να τον πυροβοληση η παγανια θα τον ξαναεβρει?
παλι αν βλεπεις μια παγανια και ερχετε προς το μερος σου δεν παμε εσκεμμενα να μπουμε μπροστα για να κτυπησουμε λαγο που θα σηκωσουν αυτοι,εδω ειναι λαθος . :?:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Τωρα θα σας βαλω ενα πολλα πιο δυσκολο ερωτημα!

Εισαι κυνηγι πανω σε μια μουτη και βλεπεις απεναντι σου στο αλλο βουνο αποσταση 100-150 μετρα ενα αλλο κυνηγο να περπατα και απο πανω του στα 30 μετρα να ερχεται ενας λαός χαλουπα χαλουπα και να καθεται μεσα σε μια παλλουρα χωρις να τον αντιληφθει ο κυνηγός.

Τι κανεις;;;;;

A. Φωναζεις του: "μαστρε εσιει λαο που πανω σου τζιαι καθεται" ???

Β. Αφηνεις τον να συνεχίσει τζιαι μετα παεις εσυ τζιαι σηκωνεις τον λαο????

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
AU-79
Full Member

Δημοσίευση από AU-79 »

Breda Pegaso έγραψε:Τωρα θα σας βαλω ενα πολλα πιο δυσκολο ερωτημα!

Εισαι κυνηγι πανω σε μια μουτη και βλεπεις απεναντι σου στο αλλο βουνο αποσταση 100-150 μετρα ενα αλλο κυνηγο να περπατα και απο πανω του στα 30 μετρα να ερχεται ενας λαός χαλουπα χαλουπα και να καθεται μεσα σε μια παλλουρα χωρις να τον αντιληφθει ο κυνηγός.

Τι κανεις;;;;;

Ασυζητητη το 2ο απο που και ως που να του φωναξεις στη συγκεκριμενη φαση που εγραψες. Τωρα φιλε αν το εθετες αλλιως δλδ Εισαι κυνηγι πανω σε μια μουτη και βλεπεις απεναντι σου στο αλλο βουνο αποσταση 100-150 μετρα ενα αλλο κυνηγο να περπατα και απο πανω του στα 30 μετρα να ερχεται ενας λαός χαλουπα χαλουπα 10 μετρα διπλα του χωρις να τον αντιληφθει αλλα ο λαγος συνεχιζει την πορεια του χωρις να υπαρχουν πιθανοτητες που τες κινησεις του λαγου να κατσει εκει κοντα μα ουτε να ερτει πανω σου τοτε θα του φωναζα.
n3ktar
Full Member

Δημοσίευση από n3ktar »

AU-79 έγραψε:

Τι κανεις;;;;;

Ασυζητητη το 2ο απο που και ως που να του φωναξεις στη συγκεκριμενη φαση που εγραψες. Τωρα φιλε αν το εθετες αλλιως δλδ Εισαι κυνηγι πανω σε μια μουτη και βλεπεις απεναντι σου στο αλλο βουνο αποσταση 100-150 μετρα ενα αλλο κυνηγο να περπατα και απο πανω του στα 30 μετρα να ερχεται ενας λαός χαλουπα χαλουπα 10 μετρα διπλα του χωρις να τον αντιληφθει αλλα ο λαγος συνεχιζει την πορεια του χωρις να υπαρχουν πιθανοτητες που τες κινησεις του λαγου να κατσει εκει κοντα μα ουτε να ερτει πανω σου τοτε θα του φωναζα.
Σωστα! Εξαλλου η μαγεια ειναι να δεις (φκαλεις) το θηραμα εσυ και να το κυνηγησεις!
Αν μας το εδειχναν αλλοι δεν θα ειχε νοημα!
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Τι κανεις;;;;;

Το Α καρφωτα, εν αγραφος νομος του κυνηγιου , εν ο νομος του .." πανω σου" :lol:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

κιτα εμενα λογο επαγκελματος στο τελος της μερας με ενδιαφερει να φκαλω μιαν ορεα φωτογραφια...που να αντιπροσοπεβι ομως την δικια μου καρποση η της παρεας γενικα...
με ενδιαφερει και ο τροπος που θα καρποθω κατι αλλα η φωτογραφια ειναι το παν γιατι μετα που 3-4-20 χρονια δεν θα 8υμασε τον τροπο αν δεν εχεις την φωτοφραφια να την δεις ζε να τρεξη η μνιμη σου στο περιστατικο εκεινο...
σιγουρα το να τον φκαλει ο σκυλος μου και εγω να τον καλικοσω η' να μην ειμαι πουπανω που τον σκυλο και να τον παιξω τοτε δεν φτει ο αλλος κυνηγος που τον επαιξε και ουτε θα διεκδικισω τον λαγο...ειναι στο χερι του αλλου που τον επαιξε να μου δοσει εστο τον μισο... οχι σε μενα στον σκυλο που τον εβγαλε γιατι αξιζει του που τον εβγαλε, εμενα ως μαστου δεν μου αξιζει γιατι εκαλικοσα τον η δεν ειμουν σοστα τοποθετιμενος ετσι οστε να χτυπησω το θυραμα που μου εβγαλε ο σκυλος μου!
ομως το να κατσω να φοναζω να με ακουει ουλο το βουνο να ξυτιμαζω να κατεβαζω θεους ζε δαιμονες θεορω ασεβεια προς το θηραμα που μολις εχασε την ζωη του για να καμουμε εμεις την καβλα μας ζε μικροτιτα ως αθρωπο που διχνει που μπορει να φτασει για 2kg κρεας!

μια φορα πρην 7-8 χρονια μπορει και παραπανω ηταν η πρωτη κηριακη επια με τον πατερα μου κυνηγι σκυλο δεν ειχαμε εκαμα τον βουρκατορα ειμουν 16-17 κατεβενουμε που το αυτοκυνητο και ξεκινουμε σκοτινα σκοτινα μες να περπατουμε μες το χωματοδρομο εγω ζε ο παπας μου, μια φαση κλονουμε μια κουρβουα ζε παιζει ο ζιρις μου μια τουφετσια "επαιξα τον λαλει" θορω ζιαμε που επαιξε 10-15 μετρα πουπανω που τον χωματοδρομο εκατραζιλουσαν πετρες που εσπαρταραν το χτινο...φκενουμε πανω να τον πιαμε χασιμιος!!! ρε γαμοτω αφου δαμε τον επαιξα λαλι μου ο ζιρις μου πανω κατω δε3ια αριστερα χασιμιος ο παρεας!!!
αρκεπσα του εγω "χαχαχαχα ζε καλικοσες τον χαχαχαχαχα ζε εν καμεις για τιποτε δοσμου το οπλο εμενα ζε χαχαχα ζε χαχαχαχα" εκοφταρεν ο ζιρις μου εν εφεφκε που ζιαμε οργοσε τον τοπο (επιαμε ζε με ενα παρεα του ζιρου μου που ειχεν ενα κοπροσκυλο που εφκενε εξω μονο την προτη κυριακη του κυνηγιου 355 μερες το χρονο μες το κλουβι ο σκυλος) στην πολλι την ωρα ερκετε ζινος ζιαμε λαλει του ο ζιρις μου την κουβεντα, περνα αλλο κανενα 30λεπτο ζιαμε εμιλουσαμε, εσπασαν τα νευρα μου εμενα γιατι δεν εκυνηγισαμε για τον μανολαο, μια φασι ακουεις μιαν παουρκα 5 μετρα πιο κατω που μας βλεπουμε τον κοπροσηιλο εκραταν τον μες το στομα του ολοζωντανο τον λαο :lol: :lol: :lol: χαραν εγω μεν δεις!!!! ζε ζιαμε που εγω εκρατουν τον λαο ζε επεξεργαζουμουν τον ακουω τον ζιρι μου να λαλει του παρεα του "ατε ρε κουμπαρε κρεμαστον ζε εν ο σκυλος σου που τον ειβρε!!!"
ο παρεας του "οι ρε τασο πιας τον εσυ που τον επαιξες"
στο τελος εν τον επιανε κανενας ΕΛΕΟΣ λαλω που μεσα μου...
ετελειοσαμε το κυνηγι επιαμε σπιτι εκαμεν η μανα μου τον καφε ζε σικονετε ο παρεας να φειι χαλουπα χαλουπα...
ΟΟΟΟΠ λαλει του ο ζιρις μου!!! που παεις??? τον λαο σου εν τον επιαες!!!εγω ζε ο Σωτηρης εγιρεφκαμεν τον 1 ωρα ζε εν τον ηβραμε, αν δεν ηταν ο σκυλος σου ο λαος ηταν να πας το βουνο ακομα να τον φαν οι κοραζινοι! γιαυτο αφου εν πιανεις ουλο τον λαο πιας τον μισο τουλαχιστο... πιανει την παλαν ο ζιρις μου τραβα του μιαν εκαμεν τον 2 κομαθκια!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ / ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ / ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ”