ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Απίθανος 78 έγραψε:Επειδη πολλη συναδερφοι αναφερουν στα σετ απ τους"πατημα 1-2 χλ" και μετα "βαθος ρελιου 2 χλ" γιαυτο ρωτησα. Οσο για τα αλλα που ειπες ετσι τα κανω. Επειδη ομως δεν εχω την δυνατοτητα για δοκιμες με κανονακι και ταχογραφο ειμαι στο περιπου. Με το ματι δηλαδη να προσεξω μονο την μεταβολη του πιστονιου. Ετσι στο περιπου για ενα πιστονι γκουαλαντι ποση ειναι περιπου η μεταβολη του? Εγω φυσικα τωρα θα αρχισω τα συγκεκριμενα μιας και εβαζα μονο βικτορυ που ειναι και πιο σκληρα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οντως...με τα πολυ σκληρα μπορει να την παθεις...θελουν αρκετη πιεση για να δειξουν οτι πατηθηκαν...το gualanti ειναι παρα πολυ καλο για να δεις το πατημα σου και γενικα αυτα που δεν ειναι σκληρα!

GUALANDI, B&P,CHEDDITE
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απίθανος 78
Full Member

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

Σολων εσυ τι πυριτιδα χρησημοποιεις σε ετσι καιρους? Γιατι στις αρχες της σεζον Νοεβρη μεχρι τελος Δεκεμβρη αρχες Γενναρη ημουν παρα πολυ ευχαριστημενος με Α1 d20 και d20v. Τελευταια δεν εχω καθολου καλα αποτελεσματα ειδικα σε μεσαιου προς μακρινες βολες. Α1 1.60 ×32 cx2000 και 686 και 1.65×33.
D20 1.55 ×32 cx2000 και 1.45×32 cx2000
D20v 1.35×28 cx2000
Csb5 1.45×28 cx2000.
Με τη csb5 ακομα παλευκω το.
Να πω οτι τα φυσιγγια ειναι τα ιδια που επαιζα στην αρχη. Απλα εκανα αρκετα και ειχα ως τωρα. Εχεις κατι να προτινεις δαν διορθωση και καμια αλλη πυριτιδα που ξερεις?

Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Απίθανος 78 έγραψε:Σολων εσυ τι πυριτιδα χρησημοποιεις σε ετσι καιρους? Γιατι στις αρχες της σεζον Νοεβρη μεχρι τελος Δεκεμβρη αρχες Γενναρη ημουν παρα πολυ ευχαριστημενος με Α1 d20 και d20v. Τελευταια δεν εχω καθολου καλα αποτελεσματα ειδικα σε μεσαιου προς μακρινες βολες. Α1 1.60 ×32 cx2000 και 686 και 1.65×33.
D20 1.55 ×32 cx2000 και 1.45×32 cx2000
D20v 1.35×28 cx2000
Csb5 1.45×28 cx2000.
Με τη csb5 ακομα παλευκω το.
Να πω οτι τα φυσιγγια ειναι τα ιδια που επαιζα στην αρχη. Απλα εκανα αρκετα και ειχα ως τωρα. Εχεις κατι να προτινεις δαν διορθωση και καμια αλλη πυριτιδα που ξερεις?

Μην πλεχτεις με πολλες πυριτιδες και πολλα σεταπ...θα χασεις τον μπουσουλα.... μην κανεις τα ευκολα δυσκολα οπως κανουν πολλοι.....αυτες που εχεις μια χαρα ειναι ;)

Εγω πρωτοαρχισα με PSB2 και με αυτη θα μεινω....οταν μου δινει τα αποτελεσματα που θελω και χειμωνα και καλοκαιρι τι να ψαξω αλλο....πρεπει να εχω στο σπιτι δηλαδη 5 πυριτιδες διαφορετικες :roll:

Φετος πηρα και την CSB5 για χαμηλα γραμμαρια για τις δοκιμες που εκανα με τα ''αργα'' και ''γρηγορα'' οπως και για κανενα φυσιγγι τσικλας!

Εαν μπορουσα να φτιαξω με την PSB2 και χαμηλα γραμμαρια την CSB5 δεν θα την επαιρνα ποτε μου ;)

Το σεταπ σου με CSB5 1.45 μια χαρα ειναι αλλα μεχρι εκει μην πας πιο πανω....ακομα και με 1.35-1.40 τη δουλεια σου θα την κανεις μια χαρα!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απίθανος 78
Full Member

Εγω μονο για τζιηκλα καμνω προς το παρων. Και προσπαθω να βρω κατι σε 2-3 πυριτιδες μονο. Αλλα απο τη στιγμη που δεν μου δινουν οτι και πριν 1 μηνα αρχισα να αναρωτιεμαι.

Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

Απίθανος 78 έγραψε:Εγω μονο για τζιηκλα καμνω προς το παρων. Και προσπαθω να βρω κατι σε 2-3 πυριτιδες μονο. Αλλα απο τη στιγμη που δεν μου δινουν οτι και πριν 1 μηνα αρχισα να αναρωτιεμαι.

Τι δεν σου δίνουν φίλε δηλαδή?
Απίθανος 78
Full Member

Φιλε μετα τις πρωτες 3 εξορμησεις του λαγου αρχισα να κυνηγω τζιηκλες. Τα σετ απ που προαναφερα σε d20 d20v και a1 εκανα απιστευτες βολες σε οτι αποσταση φανταστεις. Τωρα τις τελευταιες 4-5 εξορμησεις δεν βρισκω φυσιγγι να δουλευει σωστα μετα το ξημερωμα. Σε αποστασεις μεχρι τα 15 μετρα ειναι καλες προς μετριες. Απο εκει και περα ειναι λες και τα σκαγια πηγαινουν οπου θελουν εκτος της βολης και οταν χτυπηθει το πουλι ειναι σαν να και σπαζει το σκαγι πανω του χωρις να το διαπερασει

Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Απίθανος 78 έγραψε:Φιλε μετα τις πρωτες 3 εξορμησεις του λαγου αρχισα να κυνηγω τζιηκλες. Τα σετ απ που προαναφερα σε d20 d20v και a1 εκανα απιστευτες βολες σε οτι αποσταση φανταστεις. Τωρα τις τελευταιες 4-5 εξορμησεις δεν βρισκω φυσιγγι να δουλευει σωστα μετα το ξημερωμα. Σε αποστασεις μεχρι τα 15 μετρα ειναι καλες προς μετριες. Απο εκει και περα ειναι λες και τα σκαγια πηγαινουν οπου θελουν εκτος της βολης και οταν χτυπηθει το πουλι ειναι σαν να και σπαζει το σκαγι πανω του χωρις να το διαπερασει

Φιλε χωρις να σου λεω οτι ειναι αυτος ο λογος για το τι μπορει να συμβαινει, ισως να εχεις αλλαξει κατι πανω σου "αθελα" σου.Εννοω οτι μεχρι πριν ενα μηνα σχεδον ολοι πηγαιναμε κυνηγι με μια φανελουα μονο ενω τον τελευταιο μηνα ντυνομαστε σχεδον οπως τους εσκιμωους.Αν βαλεις κανενα τζακετ χοντρο μπορει να σε ριχνει εκτος στην επωμιση σου.Απλα τροφη για σκεψη
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

Απίθανος 78 έγραψε:Εγω μονο για τζιηκλα καμνω προς το παρων. Και προσπαθω να βρω κατι σε 2-3 πυριτιδες μονο. Αλλα απο τη στιγμη που δεν μου δινουν οτι και πριν 1 μηνα αρχισα να αναρωτιεμαι.

Φίλε μου τα υλικα σου εν τα ίδια?
Αλλαξες παρτιδα πυριτιδας? Πειραξες τπτ ρυθμισεις της μηχανης?
Για τζικλα εγω τετοια εποχη επαιζα μονο d20 σε ταππα με 1.50χ26/cx2000 πρωινο και 1.50χ28/cx2000 πιστονι οταν ξημερωνε.

Σε τι καλυκα κλεινεις?
Απίθανος 78
Full Member

Ειπα και πριν οτι τα φυσιγγια ειναι ολα γεμισμενα απο την πρωτη φαση που εκανα φετος με μερικες εξαιρεσεις αλλα εχω και απο τα πρωτα και απο τα επομενα γεμισματα με τα ιδια αποτελεσματα και ετσι δεν αλλαξε κατι. Το θεμα με την επωμηση δεν τιθεται γιατι γνωριζω παρα πολυ καλα ποτε ειμαι πανω και ποτε οχι. Χωρις να παρεξηγηθω. Και οταν καλλικωσω ενα πουλι ειμαι απο εκεινους που το παραδεχονται. Το θεμα ομως ειναι οτι τα πουλια χτυπιουνται.

Απίθανος 78
Full Member

Φιλε prestige δεν εισαι λιγο ψηλα στη ν πυριτιδα σε σχεση με το βαρος? Και για d20 26 γρ? Υποτιθεται οτι ειναι για 30-32. Παντος με την d20v 1.35×28 μετα το ξημερωμα ηταν απιστευτες η αποστασεις. Τωρα τιποτε

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”