ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

οντως εχει αλλαξει... μοιαζει με Α1 αλλα ροζε...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Eυχαριστώ παιδιά, όταν άνοιξα την 36 της Victory τζιαι είδα το μπαρούτι τζιαι δεν το αναγνώρισα ως psb2 άρκεψα που μέσα μου να σκέφτουμαι πάλε αλλάξαν το μπαρούτι, να δούμε τι εβάλαν πάλε μέσα λαλώ, ήμουν και έτοιμος να γράψω σε άλλο θέμα για τα φυσίγγια Victory μόλις επιβεβαίωνε κάποιος το τι μπαρούτι είναι. :D
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Παιδιά καλησπέρα, ανοίγωντας κάποια φυσίγγια επρόσεξα ότι αυτά με TECNA το πιστονάκι έχει αλλοιωμένο χρώμα προς το κίτρινο, ποιος ο λόγος που γίνεται αυτό αν γνωρίζετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

spyrosspyrou851 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα, ανοίγωντας κάποια φυσίγγια επρόσεξα ότι αυτά με TECNA το πιστονάκι έχει αλλοιωμένο χρώμα προς το κίτρινο, ποιος ο λόγος που γίνεται αυτό αν γνωρίζετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)
Σπυρο δεν υπαρχει θεμα.... τα αρκετα ποσοστα νιτροκλυκερινης και χημικη συσταση εκαναν την δουλεια!

Χρονολογειται το φυσιγγι?
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα, ανοίγωντας κάποια φυσίγγια επρόσεξα ότι αυτά με TECNA το πιστονάκι έχει αλλοιωμένο χρώμα προς το κίτρινο, ποιος ο λόγος που γίνεται αυτό αν γνωρίζετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)
Σπυρο δεν υπαρχει θεμα.... τα αρκετα ποσοστα νιτροκλυκερινης και χημικη συσταση εκαναν την δουλεια!

Χρονολογειται το φυσιγγι?
Ευχαριστώ Σόλωνα μου, να σαι καλά, δεν γνωρίζω τι χρονολογίας είναι, αλλά σίγουρα πρόσεξα ότι πιο καινούργια φυσίγγια πάλι το έχουν αλλά σε πολύ πιο μειωμένο βαθμό. Όταν έριξα και φυσίγγια πάλι με Tecna 5-6 χρονών το πρόσεξα σε έντονο βαθμό, αυτό που άνοιξα σήμερα πάλι το είχε σε έντονο βαθμό. Παλιά που άνοιξα καινούργιο σχετικά φυσίγγι (διαφορετικό είδος) ήταν σε πολύ πιο μικρό βαθμό.
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

Opws eipe kai Solon den uparxei provlima Spuro. Se divasikes puritides parousiazetai to sugkekrimeno fenomeno logo ti upsilis periektikotitas se nitroglukerini. An einai palio to fusigio tha paratiruses kai tin puritida oti einai sugkolimeni.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Prestige 8 έγραψε:Opws eipe kai Solon den uparxei provlima Spuro. Se divasikes puritides parousiazetai to sugkekrimeno fenomeno logo ti upsilis periektikotitas se nitroglukerini. An einai palio to fusigio tha paratiruses kai tin puritida oti einai sugkolimeni.

Αυτό με τη συγκολλημένη πυρίτιδα το γνώριζα, και αυτό με την πυρίτιδα που κιτρινίζει το πιστονάκι το πρόσεξα παλιά σε φωτογραφίες από φυσίγγια που ανοίκτηκαν από άλλους, σήμερα που άνοιξα και εγώ ένα με TECNA το είδα πάλι, και βρήκα και ένα πιστονάκι πάλι απο TECNA που έριξα στο κυνήγι και ήταν έτσι πάλι και είπα να ρωτήσω να μου φύγει η απορία. Ευχαριστώ. :D
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Να είσαι καλά φίλε.
Το ίδιο θα παρατnρήσεις αν ανοίξεις καί s4 ή SIPE

Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Prestige 8 έγραψε:Να είσαι καλά φίλε.
Το ίδιο θα παρατnρήσεις αν ανοίξεις καί s4 ή SIPE

Άνοιξα και μια με SIPE αλλά δεν πρόσεξα το ίδιο φαινόμενο με το κίτρινο πιστονάκι, και η πυρίτιδα δεν ήταν συμπαγής μάζα σε μεγάλο βαθμό, άρα το πιο πιθανό θα είναι νέας χρονολογίας.
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Ναί μάλλον θα ήταν νέα παρτίδα σχετικά Σπύρο.

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”