Τιμές Φυσιγγίων ΕΔΩ
-
- Full Member
Re: Τιμές Φυσιγγίων ΕΔΩ
ευχαριστώ .
- LAGOS
- Full Member
Σπύρο εν έκλεισε το κατάστημα ο Πέτρος; Που τον βρίσκουμε; Ο Κωνσταντίνος αν ξέρεις έχει mezzo?spyrosspyrou851 έγραψε:Φίλε Άρη, όπως είπα και αλλού εγώ πάω στον αντιπρόσωπο που είναι στη Λάρνακα καθώς τον γνωρίζω προσωπικά. Με την κάσια δεν γνωρίζω πόσα τα δίνει ο κ. Πέτρος. Όσον αφορά τη τιμή αν θυμάμαι καλά είναι γύρω στα 7 ευρώ, με την κάσια λογικά θα γλιτώνεις κάτι στο πακέτο. Αν τύχει να έρτεις Λάρνακα στείλε μου ένα π.μ να βρεθούμε και να σε πάρω.ΑΡΗΣ_ΛΕΜΕΣΟΣ έγραψε:Μα 9 ευρώ για τζίκλα ρε παιδκια;; μα εντιποτε πέρτικος;
σπύρο πόσα τα πιάνεις και απο που αν γίνεται; παμεν περιπατο και πιανουμε 1 κασια.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- spyrosspyrou851
Kαι ο Κωνσταντίνος έχει τις Mezzo, o κ. Πέτρος έχει μεταφερθεί κοντά στη Δροσιά, απέναντι από τον Κρητικό.LAGOS έγραψε:Σπύρο εν έκλεισε το κατάστημα ο Πέτρος; Που τον βρίσκουμε; Ο Κωνσταντίνος αν ξέρεις έχει mezzo?spyrosspyrou851 έγραψε:Φίλε Άρη, όπως είπα και αλλού εγώ πάω στον αντιπρόσωπο που είναι στη Λάρνακα καθώς τον γνωρίζω προσωπικά. Με την κάσια δεν γνωρίζω πόσα τα δίνει ο κ. Πέτρος. Όσον αφορά τη τιμή αν θυμάμαι καλά είναι γύρω στα 7 ευρώ, με την κάσια λογικά θα γλιτώνεις κάτι στο πακέτο. Αν τύχει να έρτεις Λάρνακα στείλε μου ένα π.μ να βρεθούμε και να σε πάρω.ΑΡΗΣ_ΛΕΜΕΣΟΣ έγραψε:Μα 9 ευρώ για τζίκλα ρε παιδκια;; μα εντιποτε πέρτικος;
σπύρο πόσα τα πιάνεις και απο που αν γίνεται; παμεν περιπατο και πιανουμε 1 κασια.
- LAGOS
- Full Member
Ευχαριστώ φίλε.. Ξέρεις τι ώρες εν ανοικτός;
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- spyrosspyrou851
Δεν είμαι σίγουρος καθώς κάποτε φεύγει εάν έχει να πάρει φυσίγγια σε διάφορους τόπους, να σου δώσω το τηλέφωνο του και πάρτον όταν σκοπεύεις να πάεις.LAGOS έγραψε:Ευχαριστώ φίλε.. Ξέρεις τι ώρες εν ανοικτός;

99695067
-
- Full Member
Δοκιμάστε της BABY 25gr 5euro το κουτί. 45 το κιβώτιο. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με 9. 10. 12 νο μπορείς να κάνεις πολλά.
"τα μάτια στο στόχο και το μάγουλο στο κοντάκι".
-
- Full Member
Baby της victory η της ολυμπια?
- SilverPigeonS
Mezzo σε δύο καταστήματα Λεμεσό 7.50.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
“There is a passion for hunting something deeply implanted in the human breast.”
-
- Full Member
shipettis έγραψε:Baby της victory η της ολυμπια?
Ολύμπια φίλε.
"τα μάτια στο στόχο και το μάγουλο στο κοντάκι".
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Κοπελια εξηγατε μου κατι για να μεν πελλανω!!!!
Γιατι την A1 SPECIAL της lambro πουλουν την 15 ευρω το 6 νουμερο και στο 7 πουλουν την 8,50??από το 6 και κατω βαλουν χρυσα σκαγια μεσα???μαλλον το θεμα είναι του κατασκευαστη και όχι του αντιπροσωπου αλλα παλι δεν το καταλαβω
Γιατι την A1 SPECIAL της lambro πουλουν την 15 ευρω το 6 νουμερο και στο 7 πουλουν την 8,50??από το 6 και κατω βαλουν χρυσα σκαγια μεσα???μαλλον το θεμα είναι του κατασκευαστη και όχι του αντιπροσωπου αλλα παλι δεν το καταλαβω
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...