ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Εχει βγει και Νεα εκδοση απο αυτην
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SOLON-FAIR ΤΕΑΜ την 19 Ιαν 2016, 20:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Εχει βγει και Νεα εκδοση απο αυτην!
Μεχρι τωρα στο κρυο ημουν με το σκεπτικο να ριχνω διβασικες...και δουλευα τεκνα και sipe...μετα από αυτό που εβαλες Σολωνα αυριο το πρωι τα πρωτα μου φυσίγγια θα είναι Psb2 και ΑΟ(victory πρασινες-ασπρες)...μονο οι δοκιμες θα μας πουν τι ακριβως δουλευει...

Νασαι καλα Σολωνα και παλι
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Απίθανος 78
Full Member

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

nike powder έγραψε:Η παλια η challenger γριζα που μπορει να μην πουληθηκε αλλη χαρτουτσια πιο πολλα τησ στο παζαρι ηταν με ας στο1,45 με 28 παντα με cx2000
Επαιζα την πολλα. Τωρα ειναι d20 1.40
Απίθανος 78
Full Member

spyrosspyrou851 έγραψε:
nike powder έγραψε:Η παλια η challenger γριζα που μπορει να μην πουληθηκε αλλη χαρτουτσια πιο πολλα τησ στο παζαρι ηταν με ας στο1,45 με 28 παντα με cx2000
Τωρά είναι με D20 αν δεν κάνω λάθος. Η Europa 30gr τι δοσολογία έχει αν γνωρίζει κάποιος; Είναι ένα πολύ καλό φυσίγγι με AS.
D20 ειναι
Απίθανος 78
Full Member

Την κυριακη επαιξα 4 πουλια με d20 1.55 cx2000 και ηταν ακαριαια τα χτυπηματα. Ουτε σταγονα αιμα
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Παιδια να ρωτησω κατι που μου εκανε εντυπωση στα φυσίγγια της victory τα πρασινα...

Ως γνωστο στο παζαρι φετος υπηρχαν και πρασινα με b&p πιστονια τα οποια ηταν φονικότατα...με τα παλια δεν καταφερα ακομα να καρπωθω πουλι...στα λιγα που εριξα...καμμια 10αρια...

Την Κυριακη στο ποστο επιασα στα χερια μου ένα φυσιγγι με το παλιο πιστονι....προσεξα ότι το πιστονι της δεν ηταν ενωμενο σε ολες τις ενωσεις...υπηρχε ενωση που ηταν κομμενη...λεω απλα το φυσιγγι θα είναι...πηρα ακομα ένα το ιδιο...ειδα όλα οσα ειχα πανω μου και ΟΛΑ ειχαν ενωση που δεν ηταν κολλημενη...

Όταν ηρθα σπιτι ειδα και τα 6 φυσίγγια που μου εμειναν με το καινουργιο πιστονι...δεν υπηρχε πιστονι που να εχει ενωση που να μην ηταν κολλημενη...

Αυτό επηρεαζει την αποδοση???
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Απίθανος 78
Full Member

BAIKAL TEAM έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι που μου εκανε εντυπωση στα φυσίγγια της victory τα πρασινα...

Ως γνωστο στο παζαρι φετος υπηρχαν και πρασινα με b&p πιστονια τα οποια ηταν φονικότατα...με τα παλια δεν καταφερα ακομα να καρπωθω πουλι...στα λιγα που εριξα...καμμια 10αρια...

Την Κυριακη στο ποστο επιασα στα χερια μου ένα φυσιγγι με το παλιο πιστονι....προσεξα ότι το πιστονι της δεν ηταν ενωμενο σε ολες τις ενωσεις...υπηρχε ενωση που ηταν κομμενη...λεω απλα το φυσιγγι θα είναι...πηρα ακομα ένα το ιδιο...ειδα όλα οσα ειχα πανω μου και ΟΛΑ ειχαν ενωση που δεν ηταν κολλημενη...

Όταν ηρθα σπιτι ειδα και τα 6 φυσίγγια που μου εμειναν με το καινουργιο πιστονι...δεν υπηρχε πιστονι που να εχει ενωση που να μην ηταν κολλημενη...

Οταν ειναι ολες οι ενωσεις κομμενες δινει καλυτερα αποτελεσματα γιατι ανοιγει το πιστονι ομοιομορφα ενω στην αντιθετη περ μπορει καποια ενωση να μην ανοιξει και να χαλασει η κατανωμη
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Απίθανος 78 έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι που μου εκανε εντυπωση στα φυσίγγια της victory τα πρασινα...

Οταν ειναι ολες οι ενωσεις κομμενες δινει καλυτερα αποτελεσματα γιατι ανοιγει το πιστονι ομοιομορφα ενω στην αντιθετη περ μπορει καποια ενωση να μην ανοιξει και να χαλασει η κατανωμη

Οκ ευχαριστω φιλε...
sanguine tuo...
Απίθανος 78
Full Member

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Εχει βγει και Νεα εκδοση απο αυτην!
Που το βρισκουμε αυτο το βιβλιο?
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

Τελευταια φορα που ανοιξα challenger γριζα πριν 2-3 χρονια ηταν με πσβ5 στο 1,40, η europa kokkini ειναι με ασ στο 1,60 με30γρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”