ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
nike powder
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από nike powder »

Οι δυβασικες παντα θα αφηνουν εστο και ελαχιστα καταλοιπα στην κανη. Τωρα με τισ μονοβασικεδ οταν αφηνουν καταλοιπα αυτο εξαρτατε απο πολλουσ παραγοντεσ μπορει οι γρηγορεσ πυριτιδεσ με χαμηλησ ισχυοσ καψουλια να μην δουλευουν σωστα με αποτελεσμα να εχουμε αυτο το θεμα η μπορει πχ μια προοδευτικη πυριτιδα να την δουλεψουμε σε χαμηλα γραμμαρια και να μην καιγετε η πυριτιδα
Απίθανος 78
Full Member

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

Παιδια μπορειτε να μου κατηγοριοποιησετε τις πυριτιδες σε γρηγορες και αργες και τι εννοουμε προοδευτικες? Εγω δουλευω d20, d20v, A1, AS, CSB5, και 206SV και προσπαθω να κατασταλαξω σε 2-3 με τα μεχρι στιγμης αποτελεσματα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με d20 και d20v ενω με Α1 δεν βρισκω σταθεροτητα. Οσο για τες αλλες το παλευω
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Απίθανος 78 έγραψε:Παιδια μπορειτε να μου κατηγοριοποιησετε τις πυριτιδες σε γρηγορες και αργες και τι εννοουμε προοδευτικες? Εγω δουλευω d20, d20v, A1, AS, CSB5, και 206SV και προσπαθω να κατασταλαξω σε 2-3 με τα μεχρι στιγμης αποτελεσματα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με d20 και d20v ενω με Α1 δεν βρισκω σταθεροτητα. Οσο για τες αλλες το παλευω
Φίλε απίθανε καλημέρα, η προοδευτικότητα μιας πυρίτιδας έχει σχέση με το βάρος των σκαγιών που γεμίζεται. Π.χ η πυρίτιδα Tecna θεωρείται υπερπροοδευτική καθώς γεμίζεται σε σχετικά βαρετές γομώσεις (34γρ μέχρι Magnum). Ενώ οι συγγενικές S4 και Sipe, αν και είναι επίσης δυβασικές δεν έχουν την ίδια προοδευτικότητα και γεμίζονται σε πιο χαμηλά γραμμάρια γόμωσης.
Απίθανος 78
Full Member

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

spyrosspyrou851 έγραψε:
Απίθανος 78 έγραψε:Παιδια μπορειτε να μου κατηγοριοποιησετε τις πυριτιδες σε γρηγορες και αργες και τι εννοουμε προοδευτικες? Εγω δουλευω d20, d20v, A1, AS, CSB5, και 206SV και προσπαθω να κατασταλαξω σε 2-3 με τα μεχρι στιγμης αποτελεσματα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με d20 και d20v ενω με Α1 δεν βρισκω σταθεροτητα. Οσο για τες αλλες το παλευω
Φίλε απίθανε καλημέρα, η προοδευτικότητα μιας πυρίτιδας έχει σχέση με το βάρος των σκαγιών που γεμίζεται. Π.χ η πυρίτιδα Tecna θεωρείται υπερπροοδευτική καθώς γεμίζεται σε σχετικά βαρετές γομώσεις (34γρ μέχρι Magnum). Ενώ οι συγγενικές S4 και Sipe, αν και είναι επίσης δυβασικές δεν έχουν την ίδια προοδευτικότητα και γεμίζονται σε πιο χαμηλά γραμμάρια γόμωσης.
Οι πυριτιδες που δουλευω εγω δηλ ειναι ολες αργες σωστα?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Laurona έγραψε:Πεζει ρολο οτι ανεξαρτητως ταλεντου που ειναι τοπ ειναι οικονομικα ανςξαρτητως κ φαρμαδορος κ η ενοια του ειναι μονο να πεζει σσιπεθκιες οποταν οι ανυσηχιες του είναι μονο περι αυτου.

Φανταστηκες άνθρωποι ανιδεοι η ημημαθεις στην κυπρο να βραζουν τα φυσιγγια πριν να χαραξει πανω στην φωθκια?

Εννα κλαψουμε θυματα.

Ο σκοπευτης εχει γνωσεις πειρα κ ταλεντο κ θελει να πεζει 12 στα δεκα.

Αλιμονο να βλέπαμε έτσι λεπτομεριες εμεις στο κυνηγι μας που θεωρουμε πλεον επιτυχια τα δεκα πουλιά ως το μεσημερι.
κάποτε ηταν αριθμος ποφυσηματος τουτος.
του 20 λεπτου.

Απλά τοποθετουμε έτσι γιατι δεν πολοαρκουν ορισμενοι να αρκεψουν να βραζουν χαρτουτσιες.
οχι απο απαξιωση στον πολυ μεγαλο αυτον σκοπευτη.

Για να μην παρεξηγηθώ.
καλα ρε κοπελια εσεις εν βραζετε τις χαρτουτσιες σας δηλαδη?εννα μας πελλανετε τωρα?
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

NAI ρε εννα σε πελλανουμε :lol:
:lol:

Τωρα που να δεις τον μιτση να βραζει φουσιεκια μεστο μπρικι, πε του να βαλει τζιε λαδολεμονο :lol: :lol:
Βουτηρο και μια σκελιδα σκορδο.

Να πεφτουν μαειρεμενες :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Απίθανος 78 έγραψε:
Οι πυριτιδες που δουλευω εγω δηλ ειναι ολες αργες σωστα?
Φίλε απίθανε, δεν είμαι σίγουρος για τη σημασία της "αργής πυρίτιδας", πιθανόν να σημαίνει πιο αργή καύση ή πιο αργή βολή. Δεν το γνωρίζω με βεβαιότητα.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Απίθανος 78 έγραψε:
Παιδια μπορειτε να μου κατηγοριοποιησετε τις πυριτιδες σε γρηγορες και αργες και τι εννοουμε προοδευτικες? Εγω δουλευω d20, d20v, A1, AS, CSB5, και 206SV και προσπαθω να κατασταλαξω σε 2-3 με τα μεχρι στιγμης αποτελεσματα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με d20 και d20v ενω με Α1 δεν βρισκω σταθεροτητα. Οσο για τες αλλες το παλευω

Οχι φιλε....ολες ειναι γρηγορες εκτος απο την D20 και A1 που ειναι καπως πιο αργης καυσης!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Laurona έγραψε:NAI ρε εννα σε πελλανουμε :lol:
:lol:

Τωρα που να δεις τον μιτση να βραζει φουσιεκια μεστο μπρικι, πε του να βαλει τζιε λαδολεμονο :lol: :lol:
Βουτηρο και μια σκελιδα σκορδο.

Να πεφτουν μαειρεμενες :lol:
.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

ο ουτοπος λαλει οτι ο κ@λ@σ θελει παντα λαδι παντως, μηπως εννοει και φυσιγγια;
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”