Εξόρμηση στο συνηθισμένο μου τοπούδι, μέχρι τις 9:30 περίπου που εμίλησα με το Σάββα δεν τον είχα καπνίσει, είδα κάποια πουλιά το πρωί αλλά εκτός βολής. Ξεκίνησα το περπατητό μου, αν και είχε κάποια πουλιά δεν κατάφερα να ρίξω ούτε μια σιηπεθκιά, αρκετά πουλιά εψηλοπετούσαν, είχε και αρκετό αέρα και δυσκόλευε τα πράματα ακόμα παραπάνω. Σε κοντινή περιοχή ο Σέργιος ανύπαρκτα τα πουλιά όταν μιλήσαμε. Φάσσες το ίδιο, καμμιά κουλιασμένη
Κάμνω το διάλειμμά μου τζιαι πάω στην τελευταία ποταμοσιά, λαλώ θα μπώ μέσα να έχω τουλάχιστον ευκαιρία βολής αν πετακτούν κάποια πουλιά στα δεξιά μου καθώς έτσι εμοίραζα την απόσταση από την άλλη μεριά της ποταμοσιάς. Δεν επρόλαβα να κατεβώ κάτω, 1-2 λεπτά μετά πετάσσεται η πρώτη μαυρότζικλα σε πολύ κοντινή απόσταση, μπαμ κάτω. Περνώ σιγά σιγά απέναντι και την πιάνω και ξαναπερνώ στο σημείο που επερπατούσα. Τουλάχιστον λαλώ επιάσαμε την μαυρότζικλα μας. Δεν επρόλαβα να κάμω την σκέψη ακούω ένα ΦΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ, έπαθα καρδιακή, θωρώ έναν αρκοπέρτικο περνά παράλληλα μου μέσα στην ποταμοσιά. Χωρίς υπερβολή πρέπει να έσπασε τα φτερά του που το ΦΡΡΡΡΡΡΡΡ. Εν το μεταξύ το όπλο επήε στον ώμο σχεδόν

Συνεχίζω την πορεία μου, φτάνω σε ένα σημείο που έχει ένα δεντρό περίπου κέντρο λίγο στα δεξιά, βλέπω μια μαύρη φιγούρα να φεύγει, "κλειδώνω" τον στόχο

Προχωρώ λίγο και την βλέπω να φέφκει χαμηλά, γλυφτά σχεδόν που το έδαφος, σημαθκιάζω μπαμ κάτω και εκείνη. Εκάμαμεν τες 3 σε λίγα λεπτά. Εν το μεταξύ στην φάση που επροσπάθουν να φκώ του ποταμού επόνησα το γόνατο μου (παλιός τραυματισμός) και είπα να περπατήσω πιο αργά και πιο λίγο. Συνέχισα και έφτασα σε σημείο που τελειώνει η ποταμοσιά και οι δύο άκρες συναντιούνται, στέκουμαι, είδα κάποια φυσίγγια που πρέπει να είναι 20-25 χρόνια τζιαμέ, κάτι Concorde και Starlight που είχαν το παλιό σχέδιο. Σκέφτηκα που μέσα μου εν που τότε που είμαστεν αμπάλατοι και ξιμαρίζαμεν παντού. Στάθηκα λίγο τζιαμέ, εκατσιάρισα αλλά τίποτε. Ακούω δύο αυτοκίνητα και βλέπω δύο κυνηγούς να κατεβαίνουν από το μικρό βουνό απέναντι και τα δύο αυτοκίνητα να περνούν από μπροστά μου και να φεύγουν, επαρακολουθούσα τους κυνηγούς, ακούω τσικ και βλέπω τον έναν να επωμίζει και να ρίχνει χαμηλά. Ακούω ένα δεύτερο τσίκ και μπαίνω σε επιφυλακή και βλέπω δύο πουλιά να έρχονται κατά πάνω μου λίγο ψηλά από το βουνό απέναντι, το ένα κλώνει και πάει χαμηλά μέσα στην ποταμοσιά και το άλλο συνεχίζει έρκεται πάνω μου, καθώς ήταν λίγο ψηλά εγύρισα το στο *2 και της έριξα θωρώ την άρκεψε να διά γυρούς και να πέφτει μέσα στα χωράφκια, πάω και την πιάνω και επιστρέφω στο ίδιο σημείο που ήμουν.
Τελειώνω την ποταμοσιά και πάω στο σημείο της φάρμας και μετά πιάνω το δρόμο προς το αυτοκίνητο. Ακούω τσικ τσικ κοντά σε κάτι τερατσιές, και βλέπω ένα αυτοκίνητο και έρχεται από το δρόμο προς εμένα, ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι τα πουλιά μόλις κοντέψει το αυτοκίνητο θα πετακτούν και περνώ που τον δρόμο δεξιά στο χωράφι και περιμένω το αυτοκίνητο να κοντέψει. Κοντέφκει το αυτοκίνητο, ακούω το τσικ και βλέπω δύο τζίκλες να πετάσσουνται και να περνούν από μπροστά μου προς τα δεξιά μου, σύρνω της πρώτης και την πιάνω, δεν έριξα την δεύτερη καθώς το δεύτερο πουλί επέρασεν πάνω από τη φάρμα. Σταματά το αυτοκίνητο που με είδε να την πιάνω την τζίκλα τζιαι λαλεί μου ένας που εκείνους που ήταν μέσα, έκαμες τες ματσούαν, εννά τες κάμεις στα κάρβουνα ή με το λάι το καλό;

Βλέπω τα δύο αυτοκίνητα σταματημένα στην άκρη της επιτρεπόμενης και παρακολουθώ, κάποιοι ήταν στο αυτοκίνητο, ένας μέσα στην απαγορευμένη και έφκαλλε παγανιά κανονικότατα σαν να μεν εσυνέμβαινε τίποτε. Έμεινα κανένα δεκάλεπτο και τον εθώρουν, μπήω και μια παουρκά όταν εκόντεψε λίγο "εν μέστην απαγορευμένη που είσαι ρε". Θωρώ τον ότι με άκουσε και εγύρισε την κκελλέ του πάνω προς την κατεύθυνση μου, άμαν με είδε εσταμάτησε και εξεκίνησε να φκαίνει έξω προς τους παρέες τους. Αν και τον είδα χαβά του ο γάρος, μόλις εκόντεψε να φκεί θωρώ τον επωμίζει και ρίχνει δύο σιηπεθκιές, βλέπω 4 τζίκλες, οι δύο από την απαγορευμένη να παέννουν πιο βαθιά μέσα στην απαγορευμένη (υπολογίζω τζίνους έσυρε), και δύο τζίκλες να έρχονται πάνω μου από αριστερά μου. Η μια επήε και έκατσε και η άλλη εχαμήλωσε και έπιασε πορεία αριστερά μου και προς τις ποταμοσιές λίγο μακρυά μου, εγύρισα το πάλε στο *2 και της έσυρα, θωρώ την επιάστηκε και μια μάτσα φτερά να φέφκουν, παρακολουθώ την να παέννει χαμηλά μέσα στα χωράφκια αργά και πιασμένη, άντεξε καμμιά 30-40αριά μέτρα και έγυρε. Καθαροτόπι, είβρα την και τζίνη.

Πάμε στην τελευταία.

Λαλώ άτε κανεί για σήμερα, εποσταθήκαμε καλά, πάμε προς το αυτοκίνητο και μετά για σπίτι. Αλλά λαλώ να κάμω την ποταμοσιά την οποία άφηκα πίσω το πρωί καθώς είδα κάποια πουλιά να κινούνται αλλού και εξεχάστηκα να την κάμω.

Επιστροφή στο αυτοκίνητο και αποχώρηση. Την Τετάρτη, μίλησα με το Σαββή, θα πάμε περιοδεία και την Κυριακή πιθανόν για φάσσες με το Σέργιο

Για ακόμα μια φορά τα Lambro εθέριζαν σήμερα, ιδιαίτερα αυτές με D20.

Οι δύο μαυρότζικλες με Lambro Direct 32-9.5, 2 τζίκλες με Lambro Mezzo 30gr #9 και 3 τζίκλες με Lambro Feels Right 32-9.
Aυτά για σήμερα από εμένα.

http://s19.postimg.org/e5cwqe4zn/IMG_0164.jpg