απο τα καλυτερα παπουτσια που ειχα ποτε! 4 χρονια κυνηγι-εκαπαιδευτικα...
NORTH FACE
το θήραμα μπορεί να είναι αυτοσκοπός, «η νίκη για τη νίκη», η επιδίωξη, δηλαδή, ενός στόχου μόνο και μόνο για την ικανοποίηση της κατάκτησής του, μόνο και μόνο για τη συμμετοχή στη δράση, μόνο και μόνο για την «τιμή του παιχνιδιού».
φιλοι μου εχω καπια αρβυλα που με σφηγκουν λιγο μπροστα στα δακτυλα
υπαρχει τροπος να ανοιξουν? πχ ο σκαρπαρης εχει καμια μεθοδο?
τα αρβυλα ειναι ακριβα goretex vibram και ειναι πολυ καλα εκτος απο αυτο το μικρο προβλημα.
KINIGOSS έγραψε:φιλοι μου εχω καπια αρβυλα που με σφηγκουν λιγο μπροστα στα δακτυλα
τα αρβυλα ειναι ακριβα goretex vibram και ειναι πολυ καλα εκτος απο αυτο το μικρο προβλημα.
Ναι μπορούν
Κοίταξε αν μπορείς να βγάλεις τους εσωτερικούς πάτους να βάλεις πιο λεπτούς
KINIGOSS έγραψε:φιλοι μου εχω καπια αρβυλα που με σφηγκουν λιγο μπροστα στα δακτυλα
Ναι μπορούν
Κοίταξε αν μπορείς να βγάλεις τους εσωτερικούς πάτους να βάλεις πιο λεπτούς
Φίλε αφού είναι δέρμα υπάρχει μηχανή που ανοίγει παπούτσια τόσο στο πλάι κατά κύριο λόγο όσο και στα άκρα. Καλή μπογιά να αναπνεύσει το δέρμα, μετά υπάρχει ένα φάρμακο που βάζουν για να ανοίξουν οι πόροι και σε μερικά λεπτά είσαι έτοιμος. Μην φανταστείς ότι θα σου κάνει το 41 νούμερο για παράδειγμα 43 όμως μισό νούμερο ένα καλό δέρμα το έχει