sotiris!129 έγραψε:2 καραμπινες φιλος ,περπατημα !
οπως ειπα ουτε μας ειχε πουλια και δεν βλεπω να βαζει συντομπα !!!
απορω με τον τροπο σκεψης μερικων ομως ... σημερα κατα τες 8 περασα απο Κυπροβασα (ηταν δρομος μου δεν περασα για να ελενξω) και ειδα μετρημενα 22 αυτοκινητα εξω απο τες ελιες του παπα απο την μερια τον καμενων και αλλα τοσα απο την αλλη μερια πρως φρακτη Λευκαρων !
Δηλαδη ρε κοπελια ΑΝ ειχε καποιο απο εσας ζιαμε ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΚΑΜΕΤΕ ΖΙΑΜΕ ???
οκ εμεις να πουμε δεν ειχε πουλια , εκαμαμε αναγνωρησεις επειαμε σε απομονωμενους τοπους μακρια απο τα βλεμματα και τους ηχους τον "συναδερφων" οκ δεν ειχε επειαμε παρακατω παλε μονοι μας εκαμαμε τον περιπατο μας επειαμε 20 πουλια !
εσεις ζιαμε στην Κυπροβασα σε 10 σκαλες ελιες 80 οπλα minimum 40 μηχανουθκια στο χαμο του κοσμου ΤΙ ΕΚΑΡΤΕΡΟΥΣΑΤΕ να καμετε ???
5 πουλιά από εμένα εχτές και όλα το τελευταίο 20λεπτο στο τσιήταστρο. Το πρωί δεν άκουσα τσιτ. Ηντα κακόν εν τούτο; Μα αφού εσσιόνισε στην Καραμανιά...
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Dimitris έγραψε:5 πουλιά από εμένα εχτές και όλα το τελευταίο 20λεπτο στο τσιήταστρο. Το πρωί δεν άκουσα τσιτ. Ηντα κακόν εν τούτο; Μα αφού εσσιόνισε στην Καραμανιά...
Φίλε απο ότι γνωρίζω ακόμα δεν εχιόνισε στην Καραμανιά. .
Dimitris έγραψε:5 πουλιά από εμένα εχτές και όλα το τελευταίο 20λεπτο στο τσιήταστρο. Το πρωί δεν άκουσα τσιτ. Ηντα κακόν εν τούτο; Μα αφού εσσιόνισε στην Καραμανιά...
Φίλε απο ότι γνωρίζω ακόμα δεν εχιόνισε στην Καραμανιά. .
A ακόμα; Αρα υπάρχουν ελπίδες
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»