ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
-
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
Μιλας για τραπανο με βαση ομως. Θα το κοιταξω. Αν βρω κατι που αξιζει θα το κανω. Προς το παρον θα βαλω μαχαιρι χαραξης ατσαλινο στη μεκ και προχορω σιγα σιγα
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Το καλύτερο που θα κάνεις 

- LAGOS
- Full Member
LAGOS έγραψε:Παιδιά έχει κανένα που φτιάχνει φυσίγγια για πώληση? Αφού θα αγοράσουμε που θα αγοράσουμε για καμιά τζήκλα καλύτερα να πάρουμε από κάποιο συνάδελφο για να ξέρουμε τι ρίχνουμε τουλάχιστο.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Καλημέρα παίδες,
Φίλε η πώληση φυσιγγίων απο μή αδειούχα πρόσωπα, είναι παράνομη και ποινικό αδίκημα.
Σαν ιδιογωμοτές, με την άδεια κυνηγίου μας. διακιούμαστε 1000 φυσίγγια ή 1000 καψούλια και 1 κιλό μπαρούτι, αν θυμάμε και καλά βέβαια...
Με επιιπλέον ειδική άδεια, διακαιούμαστε 3000 φυσίγγια ή 3000 καψούλια και 3 κιλά μπαρούτι.!!!
Φίλε η πώληση φυσιγγίων απο μή αδειούχα πρόσωπα, είναι παράνομη και ποινικό αδίκημα.
Σαν ιδιογωμοτές, με την άδεια κυνηγίου μας. διακιούμαστε 1000 φυσίγγια ή 1000 καψούλια και 1 κιλό μπαρούτι, αν θυμάμε και καλά βέβαια...

Με επιιπλέον ειδική άδεια, διακαιούμαστε 3000 φυσίγγια ή 3000 καψούλια και 3 κιλά μπαρούτι.!!!
-
- Full Member
Σωστος ο αντρεας. Αλλα μπορεις να προμηθευτεις και περισσοτερες ποσοτητες οχι νομιμα ομως. Αλλα στα δινουν
- LAGOS
- Full Member
andreas78 έγραψε:Καλημέρα παίδες,
Σαν ιδιογωμοτές, με την άδεια κυνηγίου μας. διακιούμαστε 1000 φυσίγγια ή 1000 καψούλια και 1 κιλό μπαρούτι, αν θυμάμε και καλά βέβαια...![]()
Καλημέρα σε όλους,
Φίλε απολογούμαι, δεν ήξερα ότι απαγορεύετε.
Εντούτοις, αν ενδιαφέρετε κάποιος μπορώ να του δώσω τα 1000 φυσίγγια ή 1000 καψούλια και 1 κιλό μπαρούτι που δικαιούμαι με την άδεια μου και αν έχει την καλοσύνη να μου τα γεμίσει και να του κάνω και το τραπέζι

XAXAXAXAXXAXAXXA....
Θα έχει και αμπελοπούλια..???
Είσαι ωραίος..!

Θα έχει και αμπελοπούλια..???
Είσαι ωραίος..!
- LAGOS
- Full Member
Η σύλληψη,θανάτωση και κατανάλωση αμπελοπουλιών απαγορεύεται φίλε Αντρέα..
Κουπέπια όσα θέλεις όμως..

Κουπέπια όσα θέλεις όμως..

-
- Full Member
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji61] [emoji61] [emoji61]LAGOS έγραψε:Η σύλληψη,θανάτωση και κατανάλωση αμπελοπουλιών απαγορεύεται φίλε Αντρέα..![]()
Κουπέπια όσα θέλεις όμως..![]()
[emoji38]
-
- Full Member
Φιλε ετσι για να καταλαβεις για να κανεις αυτην την αγορα για 1000 φυσιγγια χρειαζεσαι τα εξης:LAGOS έγραψε:andreas78 έγραψε:Καλημέρα παίδες,
Σαν ιδιογωμοτές, με την άδεια κυνηγίου μας. διακιούμαστε 1000 φυσίγγια ή 1000 καψούλια και 1 κιλό μπαρούτι, αν θυμάμε και καλά βέβαια...![]()
Καλημέρα σε όλους,
Φίλε απολογούμαι, δεν ήξερα ότι απαγορεύετε.
Εντούτοις, αν ενδιαφέρετε κάποιος μπορώ να του δώσω τα 1000 φυσίγγια ή 1000 καψούλια και 1 κιλό μπαρούτι που δικαιούμαι με την άδεια μου και αν έχει την καλοσύνη να μου τα γεμίσει και να του κάνω και το τραπέζι
1000 καλυκες β ποιοτητα 40 ευρα ή α ποιοτητα 70 ευρα
Για φυσιγγια 32γρ θες 32 κιλα σκαγια απο 3 ευρο το κιλο =96 ευρα
Πιστονακια γυρω στα 17 ευρα τα χιλια
Και μπαρουτι γυρο στο εναμιση κιλο αλλα 45 ευρα.