Βασικα εγω γι'αυτο το εκανα αλλα αυτος που το επινοηθηκε το εφτιαξε ετσι για να μην γδερνει η βιδα το καψυλι!Απίθανος 78 έγραψε:Ευχαριστω φιλε. Εχω το τηλ του. Η αλλαγη που εκανες ειναι για να κεντραρει καλυτερα?SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Απίθανος 78 έγραψε:Επισης μερικα αλλα ερωτηματα. Το T1 T2 T3 T4 ειναι το υψος του μεταλου του καλυκα ή κατι αλλο?
Οταν λεμε κλεινουμαι στα 11χλ ειναι καθαρα χωρις πατημα ή στα 10χλ καθαρα και με πατημα 1-2 κιλα στατικης πιεσης να πηγαινει στα 11 και να επιστρεφει στα 10 οταν το αφησουμε?
Τον απολυτο καλυκοκοφτη ποιος τον φερνει στην κυπρο?
Υπαρχουν καποια αλλα σταδια μεταλλικα για να μοντιφαριστει η mec τα οποια στειχιζουν γυρω στα 75 ευρω το ενα. Αξιζει να τα αλλαξω ή ειναι πεταμενα λεφτα? Θα κερδισω κατι?
Χαρη καλυκοκοφτη κατασκευαζει ο Κυλιλης στη Λευκωσια οπως και πολλα αλλα πραγματα σε σχεση με την ιδιογομωση....εγω απο εκει τον πηρα...εαν θες τηλ σου το δεινω!
Εγω εκανα μια αλλαγη στο κατω μερος με τη βιδα....του ειπα και μου το εφτιαξε λιγο διαφορετικο!
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
Καλυτερα δεν γινοταν. Νασαι καλα
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Laurona
Στεφανε μου ειναι εξαιρετικα σπανιο να αφησω καλυκα στο βουνο.Breda Pegaso έγραψε:Χρυσανθε εγω εχει καιρο που σταματησα την αναγομωση... κανενας αλλος αν ενδιαφερεται...Laurona έγραψε:Παιδες δεν ξερω εαν λεω βλακεια αλλα εαν χρησιμοποιειτε ξανα τους καλικες εχω παααρα πολλούς σε κατασταση καινουργιο από φυσίγγια που εριχνα στην τζικλα τα τελευταία χρονια.
στην πλειοψηφια τους ειναι ολυμπια κ βικτορυ.
Εαν καποιος τους χρησιμοποιει πιλυ ευχαρίστως να του τους στεθλω με ταξι κ να πληρωσει μονο τα μεταφορικα.
Τους φυλαξα γιαυτο το σκοπο εαν τους χρειαζετε κάποιος κ ολο ξεχνουσα να ρωτήσω.
Πανω σε τουτο να πουμε οτι ειναι μεγαλη ηλιθιοτητα να πεταμε στη φυςη τους καλυκες μας το 2015!
ολοι έρχονται σπιτι.
εαν τους χρειαζετε καποιος τοτε ευχαρίστως.
Αλλιως να τους πεταξω
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- andreasana210326
Καλημερα,
Εβλεπα που γραφεται για μαχαιρακι χαραξης.....και λεω και εγω τι μαχαιρι ειναι αυτο?? κατσε να το καμω search να το δω. Και βλεπω κατι στρογγυλα οπως αυτα που βαζουμε στις βιδες για να αλλαξουμε το λαστιχο του αυτοκινητου
Δεν εχω ιδεα τι γραφεται και τι λετε
Αν ειναι καποιος απο εσας αν δεν βαριεται να βαλει φωτος με το καθε ενα απο τα εργαλεια ξεχωριστα που χρησιμοποιειται για την ιδιογομωση και την ονομασια τους....οπως και καποιους απλους ορους που χρησιμοποιειται....απλα για να καταλαμβαινουμε τι λετε
πχ μαχαιρακι χαραξης...εγω περιμενα να δω κανενα μαχαιρακι μικρο σε στυλ κατσαβιδι

Εβλεπα που γραφεται για μαχαιρακι χαραξης.....και λεω και εγω τι μαχαιρι ειναι αυτο?? κατσε να το καμω search να το δω. Και βλεπω κατι στρογγυλα οπως αυτα που βαζουμε στις βιδες για να αλλαξουμε το λαστιχο του αυτοκινητου

Δεν εχω ιδεα τι γραφεται και τι λετε

Αν ειναι καποιος απο εσας αν δεν βαριεται να βαλει φωτος με το καθε ενα απο τα εργαλεια ξεχωριστα που χρησιμοποιειται για την ιδιογομωση και την ονομασια τους....οπως και καποιους απλους ορους που χρησιμοποιειται....απλα για να καταλαμβαινουμε τι λετε

πχ μαχαιρακι χαραξης...εγω περιμενα να δω κανενα μαχαιρακι μικρο σε στυλ κατσαβιδι

- andreasana210326
Αν αρχισω να καμνω ερωτησεις δεν θα σταματω

O κυριος εδω εκανε 2 ειδων φυσιγγια 20cal kai 12cal.
Την ιδιογομωση με το χαρτακι στο τελος το ηξερα. Το αλλο που βαζει τον φελλο οχι. Τα δυο αυτα φυσιγγια αποσκοπουν για πιο ανοικτες κατανομες και κοντινες αποστασεις. ??? προσεξα ομως οτι χρησιμοποια πιστονακι(βυσμα??) συγκεντρωτηρα. gualandi
To αστεροειδες κλεισιμο εχει διαφορες στην κατανομη απο τα αλλα 2 που εκανε??
Η πιεση που εξασκει με το ξυλινο εργαλειο πως μετριεται?? εχει σημασια στα bar του τελικου φυσιγγιου??
-
- Full Member
Αντρεα δες το βιντεο πιο κατω και θα καταλαβειςandreasana210326 έγραψε:Καλημερα,
Εβλεπα που γραφεται για μαχαιρακι χαραξης.....και λεω και εγω τι μαχαιρι ειναι αυτο?? κατσε να το καμω search να το δω. Και βλεπω κατι στρογγυλα οπως αυτα που βαζουμε στις βιδες για να αλλαξουμε το λαστιχο του αυτοκινητου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν εχω ιδεα τι γραφεται και τι λετε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν ειναι καποιος απο εσας αν δεν βαριεται να βαλει φωτος με το καθε ενα απο τα εργαλεια ξεχωριστα που χρησιμοποιειται για την ιδιογομωση και την ονομασια τους....οπως και καποιους απλους ορους που χρησιμοποιειται....απλα για να καταλαμβαινουμε τι λετε![]()
![]()
πχ μαχαιρακι χαραξης...εγω περιμενα να δω κανενα μαχαιρακι μικρο σε στυλ κατσαβιδι![]()
- Breda Pegaso
φιλε Αντρεα σε αυτο το site θα δεις τα εργαλεια μαχαιρακια κλπ...andreasana210326 έγραψε:Καλημερα,
Εβλεπα που γραφεται για μαχαιρακι χαραξης.....και λεω και εγω τι μαχαιρι ειναι αυτο?? κατσε να το καμω search να το δω. Και βλεπω κατι στρογγυλα οπως αυτα που βαζουμε στις βιδες για να αλλαξουμε το λαστιχο του αυτοκινητου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν εχω ιδεα τι γραφεται και τι λετε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν ειναι καποιος απο εσας αν δεν βαριεται να βαλει φωτος με το καθε ενα απο τα εργαλεια ξεχωριστα που χρησιμοποιειται για την ιδιογομωση και την ονομασια τους....οπως και καποιους απλους ορους που χρησιμοποιειται....απλα για να καταλαμβαινουμε τι λετε![]()
![]()
πχ μαχαιρακι χαραξης...εγω περιμενα να δω κανενα μαχαιρακι μικρο σε στυλ κατσαβιδι![]()
http://www.cortiniepezzotti.it/eng/pages/crimper.php
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
- ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
- Full Member
Κάλυκας Victory 69.10 κομμένος cx2000 58.3χιλ
206 sv 1.25 x 24γ νο11
Βυσμα B&P 27αρι

206 sv 1.25 x 24γ νο11
Βυσμα B&P 27αρι

-
- Full Member
Αντρεα για το σκοπευτηριο τις εκανες ή για κυνηγι? Γιατι εκανα τες ιδιες και δεν μου αρεσαν για κυνηγιΑΝΔΡΕΑΣ Τ έγραψε:Κάλυκας Victory 69.10 κομμένος cx2000 58.3χιλ
206 sv 1.25 x 24γ νο11
Βυσμα B&P 27αρι
- LAGOS
- Full Member
Παιδιά έχει κανένα που φτιάχνει φυσίγγια για πώληση? Αφού θα αγοράσουμε που θα αγοράσουμε για καμιά τζήκλα καλύτερα να πάρουμε από κάποιο συνάδελφο για να ξέρουμε τι ρίχνουμε τουλάχιστο.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..