Καλως σας βρηκα. Παρεπιπτοντως το ονομα μου ειναι ΧαρηςSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Αυτο θα πει βοηθεια απο συναδελφους....καλωσορισες στη κυνηγοπαρεα μας Απιθανε 78 και καλα γεμισματα!!!
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
-
- Full Member
Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
-
- Full Member
Ο χατζιημπεης ειπε μου εν d20Breda Pegaso έγραψε:το combak ειναι με csb5......Απίθανος 78 έγραψε:Λες να καταδικαστω οπως εσεις? Χαχα. Σιγουρα θα μειναι για παντα. Αλλα τα 24 τα ηθελα για τζιηκλα και τρασιηλα και οχι για σκοπευτηριο. Θα το ξαναγεμισω αυτη τη φορα σωστα ομως και θα δειξει. Ενα σετ απ που εβαλε ενας φιλος εδω ειναι με d20 1.30×24 και παραξενευτικα οπως και το combac της βικτορυ d20 1.40 ×24. Το d20 προωριζεται για 30-32 λογικα. Ειναι σωστα αυτα τα σετ απ? Αποδιδουν καλα στο κυνηγι τζιηκλας και τρασιηλας?
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Breda Pegaso
μεχρι πριν 2 μηνες και για πολλα χρονια ηταν με csb5 σιγουρα.............
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Πριν 2 εβδομαδες ειπε μου d20 οπως και το chalenger 28 το γκριζο d20 1.50Breda Pegaso έγραψε:μεχρι πριν 2 μηνες και για πολλα χρονια ηταν με csb5 σιγουρα.............
- Breda Pegaso
δεν νομιζω αλλα οκ....δεν ξερω γιατι ειπε ετσι, εκτος και αν αλλαξε τωρα...
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Δεν ξερω φιλε. Δεν εχω για να την ανοιξω. Στεινετε ομως αιτο που ειπα? D20 1.30 ×24 οπως ειπε και καποιος αλλος?Breda Pegaso έγραψε:δεν νομιζω αλλα οκ....δεν ξερω γιατι ειπε ετσι, εκτος και αν αλλαξε τωρα...
- Breda Pegaso
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ
δεν εχει προβλημα...αλλα σχετικα ειναι αργο φυσιγγιογια σκοπευτηριο. το γεμισα και γω παλια. Τωρα θα το εκανα 1.40-1.45 -1.50 αναλογως.
Για κυνηγι μπορει να ειναι οκ θα δεις και αν καιγεται...
για χειμωνα θα ειναι λιγο το 1.30.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Breda Pegaso την 11 Δεκ 2015, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
-
- Full Member
Οκ. Θα τελειωσω πρωτα το αλλο και βλεπουμεBreda Pegaso έγραψε:δεν εχει προβλημα...αλλα σχετικα ειναι αργο φυσιγγιο. το γεμισα και γω παλια. Τωρα θα το εκανα 1.40-1.45 -1.50 αναλογως.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Απίθανος 78 έγραψε:Επισης μερικα αλλα ερωτηματα. Το T1 T2 T3 T4 ειναι το υψος του μεταλου του καλυκα ή κατι αλλο?
Οταν λεμε κλεινουμαι στα 11χλ ειναι καθαρα χωρις πατημα ή στα 10χλ καθαρα και με πατημα 1-2 κιλα στατικης πιεσης να πηγαινει στα 11 και να επιστρεφει στα 10 οταν το αφησουμε?
Τον απολυτο καλυκοκοφτη ποιος τον φερνει στην κυπρο?
Υπαρχουν καποια αλλα σταδια μεταλλικα για να μοντιφαριστει η mec τα οποια στειχιζουν γυρω στα 75 ευρω το ενα. Αξιζει να τα αλλαξω ή ειναι πεταμενα λεφτα? Θα κερδισω κατι?
Χαρη καλυκοκοφτη κατασκευαζει ο Κυλιλης στη Λευκωσια οπως και πολλα αλλα πραγματα σε σχεση με την ιδιογομωση....εγω απο εκει τον πηρα...εαν θες τηλ σου το δεινω!
Εγω εκανα μια αλλαγη στο κατω μερος με τη βιδα....του ειπα και μου το εφτιαξε λιγο διαφορετικο!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
Ευχαριστω φιλε. Εχω το τηλ του. Η αλλαγη που εκανες ειναι για να κεντραρει καλυτερα?SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Απίθανος 78 έγραψε:Επισης μερικα αλλα ερωτηματα. Το T1 T2 T3 T4 ειναι το υψος του μεταλου του καλυκα ή κατι αλλο?
Οταν λεμε κλεινουμαι στα 11χλ ειναι καθαρα χωρις πατημα ή στα 10χλ καθαρα και με πατημα 1-2 κιλα στατικης πιεσης να πηγαινει στα 11 και να επιστρεφει στα 10 οταν το αφησουμε?
Τον απολυτο καλυκοκοφτη ποιος τον φερνει στην κυπρο?
Υπαρχουν καποια αλλα σταδια μεταλλικα για να μοντιφαριστει η mec τα οποια στειχιζουν γυρω στα 75 ευρω το ενα. Αξιζει να τα αλλαξω ή ειναι πεταμενα λεφτα? Θα κερδισω κατι?
Χαρη καλυκοκοφτη κατασκευαζει ο Κυλιλης στη Λευκωσια οπως και πολλα αλλα πραγματα σε σχεση με την ιδιογομωση....εγω απο εκει τον πηρα...εαν θες τηλ σου το δεινω!
Εγω εκανα μια αλλαγη στο κατω μερος με τη βιδα....του ειπα και μου το εφτιαξε λιγο διαφορετικο!