ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
Απίθανος 78
Full Member

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από Απίθανος 78 »

Απίθανος 78 έγραψε:Και csb5 1.45×28 καλυκας victory a βυσμα briorΕικόνα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απολογουμαι καλυκας β

andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Πολύ καλή προσπάθεια φίλε.
Απο θέμα απόδοσης δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη και άποψη, διότι απο την στιγμή που μπορούν και σε ικανοποιούν βλητικά τοτε εμάς δεν μας πέφτει λόγος.
Τώρα απο θέμα αισθητικής, θα πρέπει να κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές για να φέρεις στα φυσίγγια σου μια εικόνα η οποία θα σε ικανοποιά πολύ περισσότερο.
Προσωπικά δεν έδωσα την απαιτούμενη σημασία στις αρχικές σου παραθέσεις και θα έπρεπε να σου αναφέρω ότι οι MEC ως εχουν, δλδ εργοστασιακές, ειναι μηχανές αναγομωσης ριγμενου κάλυκα. Στην περίπτωση που θελουμε να γεμίσουμε καινούργιο κάλυκα, θα πρέπει να αφαιρέσουμε το πλαστικό μαχαιράκι και να τοποθετήσουμε μεταλλικό, η πιο φτηνή επιλογή που έχεις ειναι το αλουμινένιο μαχαιράκι απο τον Μέλιο στην Λεμεσό, περίπου στα €20-€25 ευρώ.
Μόνο με αυτή την αλλαγή θα έχεις τεράστια διαφορά και αλλαγή προς την απαιτούμενη αισθητική εικόνα του φυσιγγίου σου.
Ενα ακόμα σημείο που θα πρέπει να προσέξεις ειναι να προσπαθείς να είσαι κατω απο 2χιλ., βάθος ρελιού και σε συνδυασμό με την σωστή ρύθμιση του τελικού σου σταδίου, να μην σου δημιουργητε σκαλάκι εξωτερικά απο το στεφάνι σου.

Να έχεις παντα υπόψην σου, ότι κανένας απο εμάς δεν ξεκίνησε ιδιογομωση και τα γνώριζε ολα ή απο την πρώτη κατάφερε να κατασκευάσει άριστα φυσίγγια..!!!!. Ολοι μας δεχθήκαμε βοήθεια και απο τις φωτό σου βλέπω τον εαυτό μου πριν απο μερικά χρονια.
Ακόμα και σημερα ειναι αρκετές οι φορές που προσωπικά θα χρειαστώ βοήθεια η δεν θα γνωρίζω κάτι.
Απίθανος 78
Full Member

andreas78 έγραψε:Πολύ καλή προσπάθεια φίλε.
Απο θέμα απόδοσης δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη και άποψη, διότι απο την στιγμή που μπορούν και σε ικανοποιούν βλητικά τοτε εμάς δεν μας πέφτει λόγος.
Τώρα απο θέμα αισθητικής, θα πρέπει να κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές για να φέρεις στα φυσίγγια σου μια εικόνα η οποία θα σε ικανοποιά πολύ περισσότερο.
Προσωπικά δεν έδωσα την απαιτούμενη σημασία στις αρχικές σου παραθέσεις και θα έπρεπε να σου αναφέρω ότι οι MEC ως εχουν, δλδ εργοστασιακές, ειναι μηχανές αναγομωσης ριγμενου κάλυκα. Στην περίπτωση που θελουμε να γεμίσουμε καινούργιο κάλυκα, θα πρέπει να αφαιρέσουμε το πλαστικό μαχαιράκι και να τοποθετήσουμε μεταλλικό, η πιο φτηνή επιλογή που έχεις ειναι το αλουμινένιο μαχαιράκι απο τον Μέλιο στην Λεμεσό, περίπου στα €20-€25 ευρώ.
Μόνο με αυτή την αλλαγή θα έχεις τεράστια διαφορά και αλλαγή προς την απαιτούμενη αισθητική εικόνα του φυσιγγίου σου.
Ενα ακόμα σημείο που θα πρέπει να προσέξεις ειναι να προσπαθείς να είσαι κατω απο 2χιλ., βάθος ρελιού και σε συνδυασμό με την σωστή ρύθμιση του τελικού σου σταδίου, να μην σου δημιουργητε σκαλάκι εξωτερικά απο το στεφάνι σου.

Να έχεις παντα υπόψην σου, ότι κανένας απο εμάς δεν ξεκίνησε ιδιογομωση και τα γνώριζε ολα ή απο την πρώτη κατάφερε να κατασκευάσει άριστα φυσίγγια..!!!!. Ολοι μας δεχθήκαμε βοήθεια και απο τις φωτό σου βλέπω τον εαυτό μου πριν απο μερικά χρονια.
Ακόμα και σημερα ειναι αρκετές οι φορές που προσωπικά θα χρειαστώ βοήθεια η δεν θα γνωρίζω κάτι.
Ευχαριστω αντρεα. Το ξερω οτι η mec ειναι για ριγμενους καλυκες. Εχω υποψη μου να αλλαξω το μαχαιρακι χαραξης και μου ειπε ο πανικκος στα λατσια για ενα stainlesteel στα 75 ευρω αλλα δεν ημουν σιγουρος αν αξιζει. Οσο αφορα τις επιδωσεις των φυσιγγιων μου πρεπει να πω οτι μεχρι και εγω μενω με το στομα ανοιχτο με τις βολες που κανω. Απιστευτες. Ομως παντα θα ψαχνω το καλυτερο. Και επειδη διαβασα μεχρι και την 100στη σελιδα εδω θελω να πω σε καποιους που ρωτουσαν για την ιδιογωμοση οτι δεν υπαρχει μεγαλυτερη απολαυση απο το να ριχνεις ενα πουλι με το δικο σου φυσιγγι.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Φιλε αξιζει το μαχαιρακι το πιο ακριβο.

Ειναι πιο ποιοτικο και μενει για παντα.
Ετσι μετα αν προχωρησεις σε αλλη μηχανη ή αλλο τροπο κλεισιματος (που οπως σε βλεπω εισαι καταδικασμενος :) ) θα το εχεις.

Και με τα αρελιαστα μια χαρα περνας για κυνηγι και σκοπευτηριο, αλλα οσο ψαχνεσαι γινεσαι πιο απαιτητικος απο θεμα εμφανησης και σταθεροτητας.

Το 206sv 1.25 x 24 εγω το κανω με το B&P T2 για σκοπευτηριο με 7,5 η 8 νουμερο και ειναι παρα πολυ καλο και μαλακο! το κλεινω 58 ρελιασμενο.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Οπως σου είπε και ο Στεφανος, ειναι πολύ καλύτερο το μαχαιράκι μιας αξιόλογης εταιρείας, προσφέρει πιο σωστές κλήσεις, που καθαρό κόψιμο, μεγαλητερη αντοχή κ.α., που εχουν ως αποτέλεσμα την καλύτερη γενικα ποιότητα.
Με οποίο τροπο ή μηχανή, αποφασίσεις να δουλέψεις είσαι σε θέση να κατασκευάσεις ενα πολύ αξιόλογο φυσιγγιο, η ουσία και ο σκοπός ειναι να ειναι κατασκευασμένο αρμονικά και με μεράκι. Κάποια μικρό εξαρτήματα στο εγγύς μέλλον, είσαι αναγκασμένος να τα αγοράσεις διότι όπως λεει και ο Στεφανος, στην πορεία θα γίνεσαι όλο και πιο απαιτητικός.!!!
Καλή συνέχεια και ότι χρειαστείς είμαστε στη διάθεση σου και μην δισταζεις να ρωτάς.. ;) ;)
Απίθανος 78
Full Member

Λες να καταδικαστω οπως εσεις? Χαχα. Σιγουρα θα μειναι για παντα. Αλλα τα 24 τα ηθελα για τζιηκλα και τρασιηλα και οχι για σκοπευτηριο. Θα το ξαναγεμισω αυτη τη φορα σωστα ομως και θα δειξει. Ενα σετ απ που εβαλε ενας φιλος εδω ειναι με d20 1.30×24 και παραξενευτικα οπως και το combac της βικτορυ d20 1.40 ×24. Το d20 προωριζεται για 30-32 λογικα. Ειναι σωστα αυτα τα σετ απ? Αποδιδουν καλα στο κυνηγι τζιηκλας και τρασιηλας?

Απίθανος 78
Full Member

Οταν αλλαξω το μαχαιρακι θα μπορω να γεμιζω πεγμενους καλυκες ή θα πρεπει να το αλλαζω? Ευχαριστω και παλι

Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Laurona έγραψε:Παιδες δεν ξερω εαν λεω βλακεια αλλα εαν χρησιμοποιειτε ξανα τους καλικες εχω παααρα πολλούς σε κατασταση καινουργιο από φυσίγγια που εριχνα στην τζικλα τα τελευταία χρονια.
στην πλειοψηφια τους ειναι ολυμπια κ βικτορυ.

Εαν καποιος τους χρησιμοποιει πιλυ ευχαρίστως να του τους στεθλω με ταξι κ να πληρωσει μονο τα μεταφορικα.

Τους φυλαξα γιαυτο το σκοπο εαν τους χρειαζετε κάποιος κ ολο ξεχνουσα να ρωτήσω.
Χρυσανθε εγω εχει καιρο που σταματησα την αναγομωση... κανενας αλλος αν ενδιαφερεται...

Πανω σε τουτο να πουμε οτι ειναι μεγαλη ηλιθιοτητα να πεταμε στη φυςη τους καλυκες μας το 2015!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Απίθανος 78 έγραψε:Λες να καταδικαστω οπως εσεις? Χαχα. Σιγουρα θα μειναι για παντα. Αλλα τα 24 τα ηθελα για τζιηκλα και τρασιηλα και οχι για σκοπευτηριο. Θα το ξαναγεμισω αυτη τη φορα σωστα ομως και θα δειξει. Ενα σετ απ που εβαλε ενας φιλος εδω ειναι με d20 1.30×24 και παραξενευτικα οπως και το combac της βικτορυ d20 1.40 ×24. Το d20 προωριζεται για 30-32 λογικα. Ειναι σωστα αυτα τα σετ απ? Αποδιδουν καλα στο κυνηγι τζιηκλας και τρασιηλας?

το combak ειναι με csb5......

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Αυτο θα πει βοηθεια απο συναδελφους....καλωσορισες στη κυνηγοπαρεα μας Απιθανε 78 και καλα γεμισματα!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”