ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

συνονοματε να σου πω την αληθκια που το δουλεμα του σκυλλου υπολογιζα οτι δεν ηταν τσιαμε που εσυρνε πετρες ο αλλος αλλα πιο κατω και ετσι ειπα να μεν αρκεψω να μουρμουρο επειδη ειχα το νου μου παστον σκυλλο!(λαθος μου οπως αποδιχτηκε)
ο κυριος εκατεβηκε γκρεμο 50 μετρα σε 3 λεπτα εμπικε μπροστα μας μεχρι να καταλαβω τη θα εγινετου επεξε τον!
αλλο το να μεν μου δοκει χερι και να τον παιξουν αλλοι και αλλο να με παρει ο σκυλλος μου τοση αποσταση και στο τελος να τον πιαει ο αχαπαρος με υπουλοτιτα!
θα ξαναπαω στην περιοχη και αν τον ευρω θα τον προειδοποιησω που το πρωι και ελπιζω να με ακουση!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Chris B725 έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΕΝΑ ΣΚΥΛΛΑΚΙ ΚΡΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ!
Καλημέρα κ. Σόλωνα...

Έχετε απόλυτο δίκαιο. Μετά την τελευταία απώλεια από φίνα :( και για το λόγο ότι κυνηγώ μόνος μου τα τελευταία χρόνια τις πλείστες εξορμήσεις (ο ξάδερφος και συγκύνηγος έφυγε για εξωτερικό) ακόμα να το πάρω απόφαση...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣ....

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ.....ΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΩ 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ 10-15 ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ?

ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ....ΟΧΙ 365.....1065 ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ......Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΔΕΝ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

andreasana210326 έγραψε:
20151125_104109.jpg
ANTROS BREDA έγραψε:Ε γιατρε πραγματικα εξεφιγε η κατασταση ο συγκεκριμενος κυνηγα οπως εμαθα μετα παντα με τον ιδιο τροπο εδω και πολλα χρονια!
Φιλε αφου τον ειδετε μπροστα σας στα 30μ σκοπιμα και εριχνε πετρες την ωρα της εντονης δικης σας μαλαη....γτ δεν του βαλατε καμια φωνη??

Τετοια περιστατικα ετυχαν και σε εμας.....ηταν ομως τυχαια και οχι σκοπιμα αφου καποιοι ερχονταν απο απεναντι κανοντας ομως την ιδια παγανια.

Σε ετσι περιπτωσεις χαμηλωνουνε ή ψηλωνουμε την παγανια. Σε περιπτωση δικης μας εντονης μαλαης μενουμε δεν φευγουμε.....και παιζουμε πρωτοι. Ετυχε να παρουν λαγο κυνηγοι που ερχονταν απο απεναντι μας τυχαια και ενω ο λαγος ειχε ηδη προβουρισει και εδωσε μεσα στις καννες τους. Εκει δεν μπορεις να πεις κατι.
Την προηγουμενη εβδομαδα 30 λεπτα μετα που κατεβηκαμε απο το αυτοκινητο, μεσα σε κατι πυκνα και σε πολυ δυσβατη περιοχη...δωσαμε πανω σε σε πολυ δυνατη μαλαη....ενω 100μετρα απο την πανω μερια αλλη παρεα με ιχνηλατες εκαναν την αντι8ετη παγανια. Ενω τα τραχου8κια εμαχουνταν οπως τα πελλα αριστερα...ειδα τον λαγο για μια στιγμη που βγηκε απο το ρασσιερο οπως τον πυραυλο απο τα δεξια μου...δεν προλαβα καν να επωμισω. O λαγος εκανε προς τα πανω και εξαφανιστηκε. 1 λεπτο αργοτερa ακουστηκε μια μπηχτη τουφεκια.
Argotera βρεθηκαμε με ενα κυνηγο....που ειδε τη φαση απο το απεναντι βουνο και μου ειπε οτι ο λαγος πηγε πανω εκρυψε για λιγο και επεταχτηκε διπλα απο τους ιχνηλατες και τον επαιξαν . 50 μετρα διπλα απο το αυτοκινητο μας. Στην επιστροφη μας, βρηκα τη φατσια του και τα αιματα του και εβαλα τους σκυλλους λιγο να μυριστουν. ΑΤΥΧΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΠΕΤΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΑΣ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥ8ΟΥΣΕ. ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΛΟΥΠΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΟ Ο ΚΟΠΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΛΟΥ ΣΑΣ.
Συμφωνω με όλα αλλα για χαρη της συζήτησης θελω να γραψω κατι για να δειξω οτι Ή στραβος ειναι ο γυιαλος ή στραβα αρμενιζουμε"
Σωστη και δικαιολογημενη η αγανακτιση του Ανδρεα για τον μαλακα , αλλα :

Ποθεν ως τα ποθεν να διωξεις καποιον απο εκει που ηρθε και συρνει πέτρες??? Ετσι ηθελε να καμει το κυνηγι του.
Παραδειγματα πολλα
1,Κυνηγω εγω περδικια πας τα γκρεμια μπαινουν στην αναθυμιαση τα σκυλια ξερω οτι ειναι εκει και θα προσηκωστουν να παν στην αλλη κουππα 5-6 πουλια και να κρυψουν να καμω τα κκεφια μου . Καμνουν τα πουλιά κατω εχει 7-8 τζικλαρηδες σφαζουν τα .
2,Παρκαρω τ αυτοκινητο σ ενα τοπο που αν ρεξει ξιφωτη μπεκατσα το πρωι σημαινει εχει πουλια η αρκατζια για να κατεβω να πιασω καμια φερμα . Οπως καθουμαι στ αυτοκινητο και πινω το τσαι μου θωρω την μπεκατσα ερχεται ΜΠΑμ ετην κατω που το τζικλαρη . Μετα απο 3 λεπτα ξανα το ιδιο
3, Κυνηγα ενας φιλος φασσα μες το ποταμο . Μπαινει ενας τζαι γυρευκει φραγκολινες . Καρτερα ουλλη μερα να ερθει μια φασσα να καμει το κεφι του . Μπαινει μια φασσα παει ραμμα πανω στο ποστο του φασσαρη ΜΠΑμ ο αλλος σαν κυνηγα φραγκολινα επηεν η φασσα.
Ποσα και ποσα παραδειγματα απολυτης ελλειψης σεβασμου στον αλλο στο θηραμα και στη εξιδεικευση. Το προβλημα ειναι η απολυτη ελλειψη κουλτουρας και κυνηγετικης παιδειας .
Παιδεια και σωστη κουλτουρα σημαινει κυνηγω αυτο που εξιδεικευουμαι και σεβομαι το χομπυ και το κεφι του αλλου
Ολα αυτα δεν πρεπει να ισχυουν μονο στο λαγο !!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Φιλε Ανθιμε συμφωνω μαζι σου.

Δεν υποβαθμισα κανενα θηραμα ειτε ειναι φτερωτο ειτε τριχωτο. Απλα σε αυτα που ειπες προσθεσε και την ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟ.

Γιατι πολλοι ετσι κανουν. Kαι συμφωνα με τα λεγομενα του Andros Breda...περιμενουν...παρατηρουν και την καταληλλη στιγμη θα βρε8ουν εκει που πρεπει να κλεψουν τους κοπους σου. Το ειδα και εγω αρκετες φορες. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΙΔΟΥΡΟΣΥΝΗ. Eξειδικευση οπως ακριβως το ειπες δεν υπαρχει σιγουρα KAI ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΙΔΕΙΑ.....εγω το πιο πανω συμβαν το λεω σιγουρα ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ , ΦΟΥΜΙΣΙΟ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕ, ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΠΕΟΥΣ, ΤΑΛΙΜΠΑΝΙΣΜΟΣ, ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ.
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Μεσα σε αυτη την συζητηση να προσθεσω το δικο μας βιωμα χτες..κυνηγουμε ενα κομματι που μας χαρησε κυνηγετικα συγκινηση(δεν αναφερω θηραμα)..
Σημαδια αρκετα και ψαχνουμε τα ιχνη που θα μας οδηγησουν στο θηραμα..βρισκουμε τα ιχνη και βαζουμε τα σκυλια στις συνθηκες ξηρασιας μηπως και τα καταφερουν..για καλη μας τυχη τα σκυλια τα καταφερνουν κ ξεκινα μια ωραια ιχνηλασια και να βλεπεις το πεισμα στην δυσκολη αυτη περιπτωση..ενα αυτοκινητο να ερχεται κ να σταματα απο πανω μας μας φοβησε (εσυραν μας την λεμε) τα σκυλια συνεχιζουν να ψηλωνουν προς το αυτοκινητο..τρεχει ο συνκυνηγος φευγει το αυτοκινητο κ βλεπει τη σκυλλα του να κρατα κατι στο στομα..παγωμα φωνες να ερτουν πισω οι σκυλλοι να προλαβουμε τα χειροτερα..κατσαμε μιση ωρα να δουμε πως τα σκυλια ειναι καλα και συνεχιζουμε..ειχαμε ομως την απορια τι εγινε εκει..το συγκεκριμενο αυτοκινητο να ξαναρχεται απο πανω μας σε ακομα ενα σημειο που οι σκυλοι βρηκαν ιχνος(τα σκυλια φερμας και ιχνηλατες ησυχοι ομως δεν λασουν οταν εντοπιζουν ιχνος μονο στο σηκωμα λασουν)..
Ξανα παγωμα τι σκατα θελουν..χανουμε το ιχνος βγαινουν δρομο φοβος φωνες ερχονται πισω κ παμε ξανα πισω να ποκαθαρισουν τα ιχνη..σαντανωμενη μαλαη παντου τα σημαδια κ ξενικα η φερμας ανεβασμα..κυνηγι καβαλα με συνεχομενες μικρες φερμες πονταρισμα και ξεκινα κατεβασμα σε αρκατζι..μπηκαν φτερα στα αρβυλα μεσα στα πευκα κ να βλεπω τη σκυλα σιγουρη στην αναθυμιαση να προσπαθα να τον κοψει..καταλαβα πως προβουρα δεν τον κοψαμε εφυγε στην ιδια πορεια με αλλες φορες..
Παμε προς τα αυτοκινητα με εννοια το σημειο που σταματησε το αυτοκινητο..πλησιαζουμε αιμα κ χτυπημαλαγου με σημαδια εντοσθιων μαλλια κ ξεκινουν ξανα τα σκυλια..λεμε μαλλον επαιξαν τον κ εφυε τους την νυχτα γιαυτο κ τα κοπελια ερχονταν πανω μας..προς εκπληξη μας τα μαλλια παρα πολλα απο κατω προς πανω οπως δουλεψαν το πρωι τα σκυλια κ τα φωναξαμε το πρωι να ερτουν πισω..τα μαλλια τοσα πολλα που αν τα πιντωσεις καμνεις ενα λαο σωστο..
Αναθεωρουμε απογοητευμενοι κ λεμε..βατουρα την νυχτα τσακωμα οι αρσενικοι..ελπιδα τουλαχιστον να παιξαν μονο εναν κ αρσενικο..
Τραγουδι της μερας...
"Της νυχτας οι αμαρτωλοι και της αυγης οι μονοι.."

Εικόνα

Εικόνα

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Στην κουβέντα εχτές έρχεται μια παρέα με επανιελ μπρετον με μπιπερ συσταρισμένοι όμορφοι στην μέση μας σαν επαίζαμε τζήκλες.....λαλει ο ένας του άλλου ρε εδωκαμε μες τους τζηκλάριες....τσακίζω το όπλο και το έβαλα πας την καρεκλού μου άμα είδα το πρώτο σκυλί και ο άνθρωπος που πίσω του....ευκαιρία για πρόγευμα λαλώ του......λαλεί μου αν πετάξουν τίποτε και καλλικώσουμεν το παίξε το....λαλώ του οι φίλε εσύ προσπάθα παίξε το και αν το χάσεις βρίσκεις το άλλη φορά.....

Που τα 13 μου μέχρι τα 26-27 μου είμουν φανατικός λαάρης....εν κρίμα τόσες αναγνωρίσεις κόποι έξοδα όνειρα να τα σκοτώνει κάποιος ξένος....οφείλει όσο καλά είναι τα σκυλιά τόσο ο σκοπευτής να είναι εξίσου προπονημένος τόσο σε σημάδι όσο και ο τρόπος που στήνει τους σκοπούς του στο βουνό.....

Τώρα είναι θέμα πως το αντιλαμβάνεται κάποιος....ο ένας θα έχει έννοια αν πεταχτεί οτιδήποτε να το παίξει και στον κόσμο του....ο δεύτερος θα είναι χαλαρός αν πεταχτεί κάτι και βολέψει και παίξει το για να είναι εντάξει να το προσφέρει στην παρέα που έχει τα σκυλιά και αναλόγως σε τι άτομα δώκει θα του αφήσουν η θα πιάσουν το θήραμα....και στην περίπτωση την δική μου τακίζει το όπλο για να μην έχει ενεργό ρόλο σαν να μην υπάρχει από σεβασμό της ξένης παρέας.....
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Ανθημε δεν ξεχωριζο θηραμα και ατομα οτι κυνηγα ο καθενας για να το καμνει σημενη αρεσκη του και τσινο απολαμβανει να καμνει ητε περτικο,τσικλα,λαο οτι θελει ο καθενας κυνηγα!

απλα ο κοπος καποιου ειναι πολλα σημαντικο δεν λεω οτι ο σκυλλος σιγουρα θα εβρισκε το λαγο και θα τον επερνα εγω σιγουρα ομως για να εχω σκυλλο και να τον ακολουθο σε οποιο μερος εβρη μαλαι σιγουρα θα επιανα τα τσιανς μου και ας μεν επιανα το λαγο αν τον εχανα και επιεννε σε αλλο θα χερομουν να τον πιασει απλα δεν μου αρεση ο δολιος τροπος που το καμνουν!

το πρωι στα χαμηλα ηβρα 3 ατομα με ποιντερ λαλουμου φιλε μου ακουσετε τιποτε για περτικους διοτη μονο τσινους κυνηγουμε??
απαντο τους κοπελια το πρωι ειδα τους λιο πιο ψηλα που δαμε δοκιμαστε και αν τους εβρετε καλος!

ο κυριος τουτος το εκαμε με πολλα φανερο τροπο επαρακολουθαμας που ωρα που ψηλα και μολης εκαταλαβε οτι ειμαστε κοντα κατεβικε γκρεμο πατημενος για να μπει μπροστα μου!

ειπα 1000 φορες να μεν νευριαζο και να χαλιουμε αλλα συγνωμη τωρα και να παει θα αλλαξω και εγω φιλε μου εχω μαλαι??? αν ερκεσε που απεναντη και πεξεις τον καλος αλλα αν βουρας που το γκρεμο κατω να με προλαβεις σου ορκιζομε οτι θα σε πιαω και θα σε καμω βαρελλακι που το γκρεμο κατω μονο να με καταλαβω οτι το καμνει για καταφτης!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

ANTROS BREDA έγραψε:Ανθημε δεν ξεχωριζο θηραμα και ατομα οτι κυνηγα ο καθενας για να το καμνει σημενη αρεσκη του και τσινο απολαμβανει να καμνει ητε περτικο,τσικλα,λαο οτι θελει ο καθενας κυνηγα!

απλα ο κοπος καποιου ειναι πολλα σημαντικο δεν λεω οτι ο σκυλλος σιγουρα θα εβρισκε το λαγο και θα τον επερνα εγω σιγουρα ομως για να εχω σκυλλο και να τον ακολουθο σε οποιο μερος εβρη μαλαι σιγουρα θα επιανα τα τσιανς μου και ας μεν επιανα το λαγο αν τον εχανα και επιεννε σε αλλο θα χερομουν να τον πιασει απλα δεν μου αρεση ο δολιος τροπος που το καμνουν!

το πρωι στα χαμηλα ηβρα 3 ατομα με ποιντερ λαλουμου φιλε μου ακουσετε τιποτε για περτικους διοτη μονο τσινους κυνηγουμε??
απαντο τους κοπελια το πρωι ειδα τους λιο πιο ψηλα που δαμε δοκιμαστε και αν τους εβρετε καλος!

ο κυριος τουτος το εκαμε με πολλα φανερο τροπο επαρακολουθαμας που ωρα που ψηλα και μολης εκαταλαβε οτι ειμαστε κοντα κατεβικε γκρεμο πατημενος για να μπει μπροστα μου!

ειπα 1000 φορες να μεν νευριαζο και να χαλιουμε αλλα συγνωμη τωρα και να παει θα αλλαξω και εγω φιλε μου εχω μαλαι??? αν ερκεσε που απεναντη και πεξεις τον καλος αλλα αν βουρας που το γκρεμο κατω να με προλαβεις σου ορκιζομε οτι θα σε πιαω και θα σε καμω βαρελλακι που το γκρεμο κατω μονο να με καταλαβω οτι το καμνει για καταφτης!
Εμένα Άντρο στην Μελίνη κυνηγούσε μια παρέα στο ίδιο βουνό και πήγαινε παράλληλα με μας σε μια φάση που του εκοντέψαμε και οι σκύλοι σιγάνεψαν στην μαλαή μας προσπέρασαν ήρταν στο ίδιο ύψος με εμάς και ξεκίνησαν να έρτουν κατα πάνω μας και επαίξαν τον λαό που ήμασταν πάνω του για 1,5 ώρα φορτωμένοι στα 50 μέτρα που τον σκοπό τον μπροστάρη μας που παρακολουθουσε μονοπάτια.....μετά ψηλώσαμε για να ξαναπιάσουμε το ίδιο βουνό να το στρέψουμε πίσω αφού βρήκαμε άλλη μαλαή και δεν είμασταν καν σίγουροι επίαν τα κοπελια βουρητά εσταθήκαν πας την πυρασφάλεια απέναντι μας φωνάζει μου έτσι κι έτσι ο σκοπός τραβώ τους σκύλλους να έρτουν κάτω να φύουμε η σκύλα όμως πεισματάρα έφκαλεν τον επίε εδωκε μες τους σκύλους τους επαίξαν μας τον και εκείνον.....

Σε συνδιασμό με τον θάνατο της σκύλας μου και με όλα οσα εγινήκαν γιατί μιλούμε για πολλές περιπτώσεις είπαμε κανεί.....λιο η φάσσα λιο η τζήκλα είμαστε εντάξει.... Αμαν ακούσω ιστορίες για λαγό γίνουμε κομμάτια γι αυτο στο πιο πάνω πόστ αναφερα πως λειτουργώ όπως λειτουργώ.....

Εμένα οκ εννα μου περάσει εκείνου του σκύλου που καταλάβει θέλει να μιλήσει αλλά επειδή δεν μιλά και νιώθεις την αδικία μέσα του με τον τρόπο που σου συμπεριφέρεται πως του εξηγάς;
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Anthimos έγραψε:
Το προβλημα ειναι η απολυτη ελλειψη κουλτουρας και κυνηγετικης παιδειας .
Παιδεια και σωστη κουλτουρα σημαινει κυνηγω αυτο που εξιδεικευουμαι και σεβομαι το χομπυ και το κεφι του αλλου
Ολα αυτα δεν πρεπει να ισχυουν μονο στο λαγο !!!
Άνθιμε εδώ εγώ θα διαφωνήσω μαζί σου και εξηγούμαι, εάν ο οποιοσδήποτε θέλει να εξειδικευτεί σε κάποιο θήραμα και να κυνηγά μόνο αυτό με κάποιο τρόπο δικαίωμα του. Αλλά από πότε αυτό έγινε κανόνας και πρέπει κάποιος να κυνηγά μόνο ένα θήραμα και να εξειδικεύεται μόνο σε κάποιο; Εγώ κυνηγώ όλα τα θηράματα άρα ότι έρτει πάνω μου ή σηκώσω εγώ θα του ρίξω. Εάν κάποια παρέα σηκώσει ένα λαγό και περάσει από 5 όπλα και δεν τον πιάσουν και έρτει πάνω μου (π.χ σαν περπατώ για περδίκια) και τον πιάσω, είμαι ανήθικος και δεν έχω κυνηγετική παιδεία;

Και δεν εννοώ να μπω στα πόδια κάποιου ούτε να τον ακολουθώ. 4 λαγούς που έπιασα τους σήκωσα όλους εγώ χωρίς σκύλο, δηλαδή αν μου έφευφαν και τους έπιανε κάποιος άλλος θα είχα την απαίτηση να μου τον δώσουν επειδή εγώ τον σήκωσα ή ότι είναι ανήθικοι; Ή αν τον έπαιζε κάποιος άλλος πάρακάτω σαν εστέκετουν στες τζίκλες θα έπρεπε να νευριάσω και να του φωνάζω;

Κάποιου το κέφι του και το χόμπυ του είναι να στέκεται ένα τόπο και να ρίχνει σε οτιδήποτε νόμιμο περνά, χωρίς να παρανομεί, χωρίς να είναι επικίνδυνος, τηρώντας το quota κτλ, με το να έχουμε πρόβλημα με αυτό σημαίνει ότι δεν τον σεβόμαστε.
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

spyrosspyrou851 έγραψε: Άνθιμε εδώ εγώ θα διαφωνήσω μαζί σου και εξηγούμαι, εάν ο οποιοσδήποτε θέλει να εξειδικευτεί σε κάποιο θήραμα και να κυνηγά μόνο αυτό με κάποιο τρόπο δικαίωμα του. Αλλά από πότε αυτό έγινε κανόνας και πρέπει κάποιος να κυνηγά μόνο ένα θήραμα και να εξειδικεύεται μόνο σε κάποιο; Εγώ κυνηγώ όλα τα θηράματα άρα ότι έρτει πάνω μου ή σηκώσω εγώ θα του ρίξω. Εάν κάποια παρέα σηκώσει ένα λαγό και περάσει από 5 όπλα και δεν τον πιάσουν και έρτει πάνω μου (π.χ σαν περπατώ για περδίκια) και τον πιάσω, είμαι ανήθικος και δεν έχω κυνηγετική παιδεία;

Και δεν εννοώ να μπω στα πόδια κάποιου ούτε να τον ακολουθώ. 4 λαγούς που έπιασα τους σήκωσα όλους εγώ χωρίς σκύλο, δηλαδή αν μου έφευφαν και τους έπιανε κάποιος άλλος θα είχα την απαίτηση να μου τον δώσουν επειδή εγώ τον σήκωσα ή ότι είναι ανήθικοι; Ή αν τον έπαιζε κάποιος άλλος πάρακάτω σαν εστέκετουν στες τζίκλες θα έπρεπε να νευριάσω και να του φωνάζω;

Κάποιου το κέφι του και το χόμπυ του είναι να στέκεται ένα τόπο και να ρίχνει σε οτιδήποτε νόμιμο περνά, χωρίς να παρανομεί, χωρίς να είναι επικίνδυνος, τηρώντας το quota κτλ, με το να έχουμε πρόβλημα με αυτό σημαίνει ότι δεν τον σεβόμαστε.
Σπυριδονα εισαι μιτσης ακομα, εχεις ακομα θηραματα να καρπωθεις και σεζον να κυνηγισεις ....
Σου ευχομαι ολοψυχα ομως να ερθει στην μνημη σου αυτο σου το ποστ οταν αποκτησεις σκυλο, Τοτε και μονο τοτε θα καταλαβεις αυτο που σου γραφει ο Ανθημος !
οπως και αν προσπαθησω να σου το εξηγησω τωρα δεν θα το καταλαβεις !
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:αφου ως τες 8 δεν κοψαμε μαλαην και ειχε γινει official πλεων πως κρεμασαμε τον πρωτο μας παπαγαλο ειπαμε με το συντροφο μιας και η θαλασσα ηταν λαντα να αλλαξουμε κυνηγι ...
Σπιτι, αλλαγη εξωπλησμου και κατα τες 10 στο νερο !!!
ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ...ΒΟΥΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΟΡΟΙ....ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ :P
Αγαπητε Σολωνα ... καποτε ενας μεγαλητερος κυνηγος απο μενα μου ειπε
"με περδικες και κοτσιφες τι εχω να χωρισω ??!!"
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”