ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Δημοσίευση από LAGOS »

Πέρασε ακόμα μια κυνηγετική εξόρμηση. Έτσι όπως πάμε εννά ανοίξουμε pet shop.
Το θετικό είναι οτι στην περιοχή που πήγαμε δεν είχε κόσμο και βρήκαμε 2-3 μαλαές. . Αν βοηθήσει λίγο ο καιρός μπορεί να βρούμε κανένα στις επόμενες εξορμήσεις. .
Πολύ θετικά μηνύματα για τους λάτρεις τις μπεκάτσας. Αρκετές συναντήσεις εχτές. Μετά απο μια ωραία φέρμα απο μια μικρή σκυλίτσα επαρασύρθηκα και εσήκωσα το όπλο. Όταν είδα πως έγινε το πουλί μετά την τουφεκιά ειλικρινά μετάνιωσα που σήκωσα το όπλο.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΟΥ ΧΘΕΣ....ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ!

ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ....ΤΟΠΟΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΣΕ ΠΟΤΑΜΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚΑΝΑ ΕΝΤΡΙΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΙΑ :shock:

ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 2 ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΑΚΙΔΙΟ + 1 ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ Η ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ....ΤΗΝ ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΒΟΥΝΟ ΟΠΟΥ ΚΑΘΗΣΕ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ....ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΗΜΝΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΦΑΝΗΚΑΝ ΛΙΓΑ ΠΟΥΛΙΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!

ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ
:P

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

καλημερα και καλη εβδομαδα!

εμεισ χτες λογο υποχρεωσεον τον υπολοιπον της παρεεας πηγαμε 2 ατομα 1 σκυλλο σε περιοχη που ηξερα 90% οτι κρατα λαγο. ξεκινουμε το πρωι με καλη μαλαι και οσον προχορουμε να γινετε πιο εντονι γυρο στης 8,30 αρχιζει εντονη μαλαι και καταλαβω οτι ειμαστε κοντα ξαφνικα εμφανιζετε 1 κοπελλι απο το πουθενα και ξεκινα να συρνει πετρες σε ολες της παλλουρες που ειναι 30 μετρα μπροστα μας σε 5 λεπτα επεταχτηκε επεξε τον και εγινε καπνος! η ωρα 10 εμαζεψαμε τα ολα και απευθιας σπιτι και καληνυκτα εκαμα τα νευρα που εν εκαμα ποττε μου!

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΝΑ ΚΑΜΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΛΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ!
Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕ ΚΟΦΤΕΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΞΕΙΣ ΛΑΟ ΠΙΕΝΝΕ ΓΟΡΑΣΕ ΣΚΥΛΛΟ Η ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΝ ΚΑΛΛΙΚΟΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΞΕ ΤΟΝ ΜΕΝ ΜΠΕΝΕΙΣ ΜΕΣ ΤΑ Α@@@@@@ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΜΑΛΑΙ!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

ANTROS BREDA έγραψε:καλημερα και καλη εβδομαδα!

εμεισ χτες λογο υποχρεωσεον τον υπολοιπον της παρεεας πηγαμε 2 ατομα 1 σκυλλο σε περιοχη που ηξερα 90% οτι κρατα λαγο. ξεκινουμε το πρωι με καλη μαλαι και οσον προχορουμε να γινετε πιο εντονι γυρο στης 8,30 αρχιζει εντονη μαλαι και καταλαβω οτι ειμαστε κοντα ξαφνικα εμφανιζετε 1 κοπελλι απο το πουθενα και ξεκινα να συρνει πετρες σε ολες της παλλουρες που ειναι 30 μετρα μπροστα μας σε 5 λεπτα επεταχτηκε επεξε τον και εγινε καπνος! η ωρα 10 εμαζεψαμε τα ολα και απευθιας σπιτι και καληνυκτα εκαμα τα νευρα που εν εκαμα ποττε μου!

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΝΑ ΚΑΜΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΛΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ!
Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕ ΚΟΦΤΕΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΞΕΙΣ ΛΑΟ ΠΙΕΝΝΕ ΓΟΡΑΣΕ ΣΚΥΛΛΟ Η ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΝ ΚΑΛΛΙΚΟΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΞΕ ΤΟΝ ΜΕΝ ΜΠΕΝΕΙΣ ΜΕΣ ΤΑ Α@@@@@@ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΜΑΛΑΙ!
Η ιστορία της ζωής τόσων πολλών λαγοκυνηγών
Λυπηρό αλλά Κυπριακό
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Ε γιατρε πραγματικα εξεφιγε η κατασταση ο συγκεκριμενος κυνηγα οπως εμαθα μετα παντα με τον ιδιο τροπο εδω και πολλα χρονια!
Άβαταρ μέλους
stavros p
Full Member

Δημοσίευση από stavros p »

ANTROS BREDA έγραψε:Ε γιατρε πραγματικα εξεφιγε η κατασταση ο συγκεκριμενος κυνηγα οπως εμαθα μετα παντα με τον ιδιο τροπο εδω και πολλα χρονια!
Κυνηγα με τον ιδιο τροπο γιατι εν τες εφαε ακομα φιλε Αντρο
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

ANTROS BREDA έγραψε:καλημερα και καλη εβδομαδα!

Φίλε αν και δεν μου έτυχε καμιά φορά και ελπίζω να μεν μου τύχει έτσι πράμα καταλαβαίνω σε απόλυτα.
Σε έτσι περίπτωση πας ολόισια στο αυτοκίνητο, ξηλώνεις το όπλο και παέις και παρκάρεις δίπλα του. Περιμένεις τον να βάλει κ εκείνος το όπλο στο αυτοκίνητο και κατεβένεις κάτω και κάμνεις τον σαπούνι. Μόνο έτσι εννά βάλει νου. Δυστηχώς εκατάντησε αηδία η κατάσταση. Απο την άλλη σκεύτεσαι ας τα έβρει που αλλού και γυρίζεις και πας σπίτι και στην οικογένεια σου.
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

η μαλακια ειναι οτι αν του δοκης και καμια εννα φακα τουμπες 2 μερες!
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΕΝΑ ΣΚΥΛΛΑΚΙ ΚΡΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ!
Καλημέρα κ. Σόλωνα...

Έχετε απόλυτο δίκαιο. Μετά την τελευταία απώλεια από φίνα :( και για το λόγο ότι κυνηγώ μόνος μου τα τελευταία χρόνια τις πλείστες εξορμήσεις (ο ξάδερφος και συγκύνηγος έφυγε για εξωτερικό) ακόμα να το πάρω απόφαση...
I`d rather be hunting !!!
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

20151125_104109.jpg
ANTROS BREDA έγραψε:Ε γιατρε πραγματικα εξεφιγε η κατασταση ο συγκεκριμενος κυνηγα οπως εμαθα μετα παντα με τον ιδιο τροπο εδω και πολλα χρονια!
Φιλε αφου τον ειδετε μπροστα σας στα 30μ σκοπιμα και εριχνε πετρες την ωρα της εντονης δικης σας μαλαη....γτ δεν του βαλατε καμια φωνη??

Τετοια περιστατικα ετυχαν και σε εμας.....ηταν ομως τυχαια και οχι σκοπιμα αφου καποιοι ερχονταν απο απεναντι κανοντας ομως την ιδια παγανια.

Σε ετσι περιπτωσεις χαμηλωνουνε ή ψηλωνουμε την παγανια. Σε περιπτωση δικης μας εντονης μαλαης μενουμε δεν φευγουμε.....και παιζουμε πρωτοι. Ετυχε να παρουν λαγο κυνηγοι που ερχονταν απο απεναντι μας τυχαια και ενω ο λαγος ειχε ηδη προβουρισει και εδωσε μεσα στις καννες τους. Εκει δεν μπορεις να πεις κατι.
Την προηγουμενη εβδομαδα 30 λεπτα μετα που κατεβηκαμε απο το αυτοκινητο, μεσα σε κατι πυκνα και σε πολυ δυσβατη περιοχη...δωσαμε πανω σε σε πολυ δυνατη μαλαη....ενω 100μετρα απο την πανω μερια αλλη παρεα με ιχνηλατες εκαναν την αντι8ετη παγανια. Ενω τα τραχου8κια εμαχουνταν οπως τα πελλα αριστερα...ειδα τον λαγο για μια στιγμη που βγηκε απο το ρασσιερο οπως τον πυραυλο απο τα δεξια μου...δεν προλαβα καν να επωμισω. O λαγος εκανε προς τα πανω και εξαφανιστηκε. 1 λεπτο αργοτερa ακουστηκε μια μπηχτη τουφεκια.
Argotera βρεθηκαμε με ενα κυνηγο....που ειδε τη φαση απο το απεναντι βουνο και μου ειπε οτι ο λαγος πηγε πανω εκρυψε για λιγο και επεταχτηκε διπλα απο τους ιχνηλατες και τον επαιξαν . 50 μετρα διπλα απο το αυτοκινητο μας. Στην επιστροφη μας, βρηκα τη φατσια του και τα αιματα του και εβαλα τους σκυλλους λιγο να μυριστουν. ΑΤΥΧΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΠΕΤΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΑΣ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥ8ΟΥΣΕ. ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΛΟΥΠΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΟ Ο ΚΟΠΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΥΛΛΟΥ ΣΑΣ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”