ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

kyriakos #27 έγραψε:καλησπερα απο μενα !! επιαμε και σημερα κυνηγι αν και ειχεν πολλυ αερα εκαταφεραμε και εφκαλαμε τον μεζε . (εκαλλικωσαμε τζιαι μια μπεκατσα η οποια μας εκαμε πππαα τζιαι εφυεν )

Εικόνα

Εικόνα
ΩΡΑΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟ...ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΚΥΝΗΓΟΠΑΡΕΑ ΜΑΣ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
kyriakos #27
Full Member

Δημοσίευση από kyriakos #27 »

ευχαριστω σολωνα . ειμαι ο kyriakos valmet αλλα δεν ξερω πως αλλαξε το ονομα ??

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
shipettis
Full Member

Δημοσίευση από shipettis »

Καλησπερα σας. Επιτελους σημερα ηταν μια μερα με αρκετες τζικλες εποσκολιστικαμε καμποσο. Εγω και ο γερος μ μεχρι τις 10:30 19 τζικλες και μετα εγω για απογευματινο 3:30 -5:00 12 τζικλες. Η τορτο 28 της ολυμπια εν ελαλεν οι σημερα
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Aποτελέσματα από το Σέργιο για πρωινό και δειλινό, παίζει 3-2 και πολλά πουλιά τα οποία είναι κοντά του τα καταστρέφει (α ρε FAIR γιατί να είσαι τόσο κανόνι :lol: :lol: ). Του είπα να ανοίξει λίγο τα chokes του διότι είναι κρίμα. :)

Εικόνα

Εικόνα

Οι κρεπαρισμένες-αποφεφαλισμένες

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

Καλησπέρα συνάδελφοι !!!

Ξεκίνημα σήμερα και πάλι για καμιά πανιά μήπως και συναντήσουμε κανένα περδίκι ;) Η ''καλή'' μέρα από το πρωί φαίνεται...

Πρώτη συνάντηση μπαμ και κάτω με μια βολή στα 20-25μ. βλέπω το να πέφτει σε κάτι πυκνά !! Πάω φτερά παντού ο πέρτικος άφαντος... :? :? Γύρεψε γύρεψε... Τίποτε... :( Το πρώτο μας κουτσόφτερο εχάθηκε ή έκρυψε... Στάθηκε αδύνατο να το βρω, παίρνω το απόφαση ότι ετάισα αλλο ένα αλουπό :x και προχωρώ !!

Δεύτερη συνάντηση της μέρας, φφρρρ απο σχετικά πιό μακρινή απόσταση γύρω στα 30μ, μπαμ... βλέπω το να πέφτει και να χτυπά πάνω σε ένα ελιαρί !! Βάλω σημάδι να πάω να το πιάσω... ξαφνικά θωρώ το να βουρά :o :? :o Εσχεξιξι σήμερα... Σύρνω του μιά τζιαμέ που το είδα θωρώ το βουρά και τρυπώνει σε μια σχοινιά... Ωσπου να πάω εχάθηκε/εξαφανίστηκε και τούτο... Τι να κατσιαρίζω τι πέτρες να πετάσω μες την σχοινιά... Τιποτε... :(

Εν ξέρω τι επείε λάθος σήμερα, λιο το σημάδι μας λιο η ατυχία εμείναμε έτσι... και στεναχωρκούμε να αφήνω θήραμα παιγμένο στο βουνό :( ...

Μετά που τούτα ούλλα εσπάστηκα και έφια για αλλαγή τοποθεσίας και για καμιά τζικλούα... Κατάφερα να καρπωθώ 4 θα έπρεπε να είχα πάρει ακόμα 2-3 αλλα λίγο η κούραση λίγο ο εκνευρισμός δεν με αφήκαν !!!

Υγεία και Τετάρτη πάλι να είμαστε πιό τυχεροί !!! :D :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
I`d rather be hunting !!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Chris B725 έγραψε:Καλησπέρα συνάδελφοι !!!

Ξεκίνημα σήμερα και πάλι για καμιά πανιά μήπως και συναντήσουμε κανένα περδίκι ;) Η ''καλή'' μέρα από το πρωί φαίνεται...

Πρώτη συνάντηση μπαμ και κάτω με μια βολή στα 20-25μ. βλέπω το να πέφτει σε κάτι πυκνά !! Πάω φτερά παντού ο πέρτικος άφαντος... :? :? Γύρεψε γύρεψε... Τίποτε... :( Το πρώτο μας κουτσόφτερο εχάθηκε ή έκρυψε... Στάθηκε αδύνατο να το βρω, παίρνω το απόφαση ότι ετάισα αλλο ένα αλουπό :x και προχωρώ !!

Δεύτερη συνάντηση της μέρας, φφρρρ απο σχετικά πιό μακρινή απόσταση γύρω στα 30μ, μπαμ... βλέπω το να πέφτει και να χτυπά πάνω σε ένα ελιαρί !! Βάλω σημάδι να πάω να το πιάσω... ξαφνικά θωρώ το να βουρά :o :? :o Εσχεξιξι σήμερα... Σύρνω του μιά τζιαμέ που το είδα θωρώ το βουρά και τρυπώνει σε μια σχοινιά... Ωσπου να πάω εχάθηκε/εξαφανίστηκε και τούτο... Τι να κατσιαρίζω τι πέτρες να πετάσω μες την σχοινιά... Τιποτε... :(

Εν ξέρω τι επείε λάθος σήμερα, λιο το σημάδι μας λιο η ατυχία εμείναμε έτσι... και στεναχωρκούμε να αφήνω θήραμα παιγμένο στο βουνό :( ...

Μετά που τούτα ούλλα εσπάστηκα και έφια για αλλαγή τοποθεσίας και για καμιά τζικλούα... Κατάφερα να καρπωθώ 4 θα έπρεπε να είχα πάρει ακόμα 2-3 αλλα λίγο η κούραση λίγο ο εκνευρισμός δεν με αφήκαν !!!

Υγεία και Τετάρτη πάλι να είμαστε πιό τυχεροί !!! :D :D
ΕΝΑ ΣΚΥΛΛΑΚΙ ΚΡΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Εγω εχτες ρε φίλε ενομιζα ειμουν παραλιακή.
Τα μονοπάτια της φύσης γεματα κόσμο.

Οι φασαριες θα κάνετε καλη δουλεια παιδες.
πολλα πουλια χτες κ αφοιτσιαστα.

Και αρκετα πέρδικια φαντασματα.
Δεν εστεκαν με τιποτε.

Αφησα κλειστά τα μπιπερ.
τιποτε.
μαλαη λαγου ουτε για δειγμα.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
canastas
Full Member

Δημοσίευση από canastas »

Δόξα σοι ο Θεός επεράσαμε και εχτές.. Πήγαμε για φάσσες και μας βρήκε να περπάταμε πάνω στα βουνά πάλι αφού ο κυρίες είναι ΑΦΑΝΤΕΣ....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
THE BEST THERE IS
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Πανικος Setter έγραψε:χθες καταστράφηκε μια ολόκληρη εξόρμηση γιατί οι περιοχες που κυνηγω την μπεκάτσα μετατράπηκα σε παιδικές χαρες , σε κάποιες περιπτώσεις νομίζεις πέρασε τσουνάμι από το δασος και να επιμένουν ακόμα ότι θα βρούν και μανιτάρια , σαν κυνηγάς να ακούεις μωρά να παίζουν και διπλα τους οι γονείς με τρεις σικλες ο καθένας . σίγουρα το δασος δεν είναι κτήμα του κάθε κυνηγού αλλα από την άλλη πως γίνετε εμείς να πληρώνουμε 80 ευρω για να μπορούμε να μπούμε σε αυτό το χώρο και να είμαστε υποχρεωμένη διά νομου και πολύ σωστά να φοράμε το διακριτικό πορτοκαλι ενώ ο οποιοσδήποτε άλλος να έχει ελεύθερη πρόσβαση ειδικά σε κυνηγετική μέρα χωρίς κανένα μετρο ασφαλειας
ίσος είναι καιρός να υπαρξει και για αυτούς ένα τέλος για την χρήση που κάνουν στα δασος με υποχρέωση να φοράνε τουλάχιστο ένα καπέλο πορτοκαλι
Αν συμβεί κάποιο ατύχημα ποιος θα φέρει την ευθύνη ?

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΠΑΝΙΚΟ....ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΜΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΙΛΕ.....ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ..ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ!

ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΟΥ!
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

ετσαπήσαν τα δάση , ας φυτέψουν τσε τίποτε
Προσέχουμε...για να έχουμε
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”