ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

Καλημέρα και από εμένα μια από τα ίδια για εμάς ιχνηλασία πολύ έντονη μαλαι λαγός γιοκ αρκεψα και πιστευκο ότι περιπεζουμας η σκύλοι για να τους περνούμε κυνηγη! :lol: :lol: Περάσαμε ωραία και συνεχίζουμε που Έννα πάει Έννα μεν σπάσει η κατάρα κάποιος μας τη έσυρε μετά την πρώτη τέταρτη! Ευτυχώς έκοψα το παπαγάλο η ώρα 4 με 1 περτικο που το φουρρρ που έκαμε παραλίγο να μου φύει το όπλο γαουροπερτικος με 2 κότσια!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
Alfa33s16v
Full Member

Δημοσίευση από Alfa33s16v »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

ΠΡΩΙΝΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΦΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΙΣ ΤΣΙΚΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ EKAΡΠΩΘΗΚΑ 6. ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΙΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ DOUBLE ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΑΖΙΝΟΥΣ.
ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. [emoji3]

Εικόνα
20151202_131908_resized.jpg
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
If They don't hunt in heaven, Then I'm not going!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΛΗ.....ΤΟ ΚΟΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΟ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΒΟΛΗ....+ 2 ΟΡΤΥΚΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΟΧΙ ΚΑΛΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΘΑΛΑΣΣΑ :D

ΠΑΓΩΝΕΙ Η ΛΟΥΣΗ ΜΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 2Μ ΣΕ ΜΑΡΑΘΑ 2Χ2 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....ΣΠΑΕΙ ΤΗ ΦΕΡΜΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ ΡΥΘΜΟ(ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ) ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΑΡΑΘΑ 35Μ ΑΠΟ ΜΕΝΑ......ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ....ΤΟ ΣΥΝΗΘΗΖΕΙ ΑΛΛΟΣΤΕ....ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΟΡΤΥΚΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΗΣΤΩΣΕΤΕ.....ΚΑΘΗΣΤΕΡΕΙ.....ΤΗΝ ΚΑΛΩ ΜΕ ΤΟ ΣΦΥΡΙ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ.....ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ.....

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΩ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΡΑΘΑ ΣΤΑ 35Μ......ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΡΑΒΕΡΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΕΙΝΑΙ 4-5Μ.....ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΘΟΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ......

ΜΠΕΝΕΙ.....ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ 2-3 ΦΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.....Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ :P

ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΑ 3ΩΡΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΕ ΧΑΡΑΔΡΕΣ ΓΙΑ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ....ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΝ ΓΙΑ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ'' ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΔΕΝ ΕΣΤΗΣΑ....ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ :?

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΛΙ...ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ

ΒΑΛΤΕ 720p

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
ΠΑΓΩΝΕΙ Η ΛΟΥΣΗ ΜΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 2Μ ΣΕ ΜΑΡΑΘΑ 2Χ2 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....ΣΠΑΕΙ ΤΗ ΦΕΡΜΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ ΡΥΘΜΟ(ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ) ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΑΡΑΘΑ 35Μ ΑΠΟ ΜΕΝΑ......ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ....ΤΟ ΣΥΝΗΘΗΖΕΙ ΑΛΛΟΣΤΕ....ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΟΡΤΥΚΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΗΣΤΩΣΕΤΕ.....ΚΑΘΗΣΤΕΡΕΙ.....ΤΗΝ ΚΑΛΩ ΜΕ ΤΟ ΣΦΥΡΙ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ.....ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ.....

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΑΚΟΥΩ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΡΑΘΑ ΣΤΑ 35Μ......ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΡΑΒΕΡΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΕΙΝΑΙ 4-5Μ.....ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΘΟΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ......

Ωραίος κ. Σόλωνα !! Να χαίρεσαι την Λούση σου !!

Επερίμενα το βίντεο με τον φραγκόλινο τελικά εμείναμε με το ορτύκι :lol: :lol: :lol:
I`d rather be hunting !!!
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

α ξεχασα να σας πω κοπελια αν ειστε μονη στο κυνηγη και βαρκεστε και δεν εχετε ιχνιλατη βαλτε στο τηλεφωνο σας ηχο καποιου ιχνιλατη που κλεει στην μαλαι και απευθειας εχετε παρεα τους κυνηγους της γυρο περιοχης να ενδιαφερονται να δουν αν εισαι καλα αν εκαμες τιποτε ακομα και τσιαρο μπορει να σου κερασουν ορισμενη! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

ANTROS BREDA έγραψε:α ξεχασα να σας πω κοπελια αν ειστε μονη στο κυνηγη και βαρκεστε και δεν εχετε ιχνιλατη βαλτε στο τηλεφωνο σας ηχο καποιου ιχνιλατη που κλεει στην μαλαι και απευθειας εχετε παρεα τους κυνηγους της γυρο περιοχης να ενδιαφερονται να δουν αν εισαι καλα αν εκαμες τιποτε ακομα και τσιαρο μπορει να σου κερασουν ορισμενη! :lol: :lol:
Εγώ θα πάρω καμπανελούι και θα το σούζω
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημητρη εν πιαννι το κολπο με το καμπανελλι εχω εμπειρια μεγαλη αν κλαψει ο σκυλλος ειναι διπλα σου σε δευτερολεπτα και μιλου σου σανα και εισαι πολλα χρονια φιλος τους!
για να εξηγουμε εν εχω προβλημα να κοψο κουβεντα με αλλο κυνηγο μες το βουνο αντιθετα χερουμε απλα αν το δω στα 200 μετρα και μολης κλαψει ο σκυλλος να ειναι 10 μετρα διπλα μου εν γινετε!
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Chris B725 έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:

Ωραίος κ. Σόλωνα !! Να χαίρεσαι την Λούση σου !!

Επερίμενα το βίντεο με τον φραγκόλινο τελικά εμείναμε με το ορτύκι :lol: :lol: :lol:

Το βιντεο με τον Φραγκολινο δεσμευτηκε μεχρι να εχουμε προσβαση σε υπολογιστη και να δουμε το βιντεο καλυτερ. Εκ πρωτης φαινοταν οτι η φαση εγινε διπλα απο μεμονωμενη κατοικια.
Ξανα ποσταριστηκε μετα απο συνεννοηση με τον Σολων
Enjoy!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Costas686
Full Member

Δημοσίευση από Costas686 »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Δημοσίευση από Γιατρός »

ANTROS BREDA έγραψε:α ξεχασα να σας πω κοπελια αν ειστε μονη στο κυνηγη και βαρκεστε και δεν εχετε ιχνιλατη βαλτε στο τηλεφωνο σας ηχο καποιου ιχνιλατη που κλεει στην μαλαι και απευθειας εχετε παρεα τους κυνηγους της γυρο περιοχης να ενδιαφερονται να δουν αν εισαι καλα αν εκαμες τιποτε ακομα και τσιαρο μπορει να σου κερασουν ορισμενη! :lol: :lol:
Αν σε φιλά ο άλλος κυνηγός πάστον λαιμό σε κάποια φάση έννεν λαγό που θέλει
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”