ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Απάντηση
andreas78

Re: ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση από andreas78 »

Φίλε,
Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά την ερώτηση σου, αλλάζοντας την γόμωση των σκαγιών σε μια πυρίτιδα που έχει αυτό το εύρος γόμωσης, αναγκαστικά αλλάξει και το ύψος του βύσματος και τις πλείστες φορές(αναλόγως πυρίτιδας) αλλάζει και η γόμωση της.
Το τί προσφέρει η κάθε γόμωση σκαγιών εξαρτάται εξ ολοκλήρο απο τις ανάγκες του κυνηγού/ σκοπευτή. Απο την σύσφηξη του όπλου του, το θήραμα που κυνηγά, το πώς αντιλαμβάνεται την ανάκρουση και άλλα πολλά.
Και οι 3 γομώσεις, σκοτώνουν.!
KATOS MK 10
Full Member

Δημοσίευση από KATOS MK 10 »

andreas78 έγραψε:Φίλε,
Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά την ερώτηση σου, αλλάζοντας την γόμωση των σκαγιών σε μια πυρίτιδα που έχει αυτό το εύρος γόμωσης, αναγκαστικά αλλάξει και το ύψος του βύσματος και τις πλείστες φορές(αναλόγως πυρίτιδας) αλλάζει και η γόμωση της.
Το τί προσφέρει η κάθε γόμωση σκαγιών εξαρτάται εξ ολοκλήρο απο τις ανάγκες του κυνηγού/ σκοπευτή. Απο την σύσφηξη του όπλου του, το θήραμα που κυνηγά, το πώς αντιλαμβάνεται την ανάκρουση και άλλα πολλά.
Και οι 3 γομώσεις, σκοτώνουν.!
Φίλε Αντρέα πρώτο ευχαριστώ για την απάντηση.
Αυτό πού δεν κατάλαβενω είναι, χρησιμοποιώ 2 φυσιγγια, τορτο 28 και τορτο 32 olimpia.
Ίδια τοποθεσία το 32 πολύ ωραίο γλυκιά την επόμενη πολύ σκληρό τρουπουνιαζει και το ίδιο με το 28. Από τα λίγα που γνωρίζω αυτά τα 2φυσιγγια έχουν ίδια υλικά κατασκευής. Μπορείς σε παρακαλώ να μου το εξηγήσεις αυτό. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
"τα μάτια στο στόχο και το μάγουλο στο κοντάκι".
andreas78

Δημοσίευση από andreas78 »

Φίλε δεν ξέρω,
Τι να σου πω. Δοκίμασε τα ξανά, ίσως να έτυχε.
Άβαταρ μέλους
ΑΝΔΡΕΑΣ Τ
Full Member

Δημοσίευση από ΑΝΔΡΕΑΣ Τ »

Εικόνα

Εικόνα

Τώρα μένουν οι τσίχλες... :D Καλά κυνήγια
σετ απ: Victory cx2000 68.5-57,7 1,30 d20v x 24g no11
predator
Full Member

Δημοσίευση από predator »

Για τους φίλους ιδιογομοτές μπορείτε να μου πείτε τι μπαρούτια είναι αυτά?

Είναι από Iliona Cruise 32gr φετινό και περσινό stock.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Πάντως εμένα μου μοιάζουν με D20, υπάρχει κάποια διαφορά στο χρώμα μεταξύ τους, πιθανόν να έγινε αλλαγή από το εργοστάσιο.
predator
Full Member

spyrosspyrou851 έγραψε:Πάντως εμένα μου μοιάζουν με D20, υπάρχει κάποια διαφορά στο χρώμα μεταξύ τους, πιθανόν να έγινε αλλαγή από το εργοστάσιο.

Spyro διαφέρουν και στο μέγεθος. Άνοιξα και μια Οlympia ultra tordo 32gr και έχει το ίδιο μπαρούτι και αυτή με τη φετινή cruise.

Τι μπαρούτι είναι?
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

TORDO 28GR- με πυρίτιδα CSB5 , τάπα πλαστική τύπου BIOR και κλείσιμο 6 πτυχών. V2,5=400m/s
TORDO 32GR- με πυρίτιδα CSB3 , τάπα πλαστική τύπου BIOR και κλείσιμο 6 πτυχών. V2,5=395m/s
Εκανα δοκιμες τα πιο πανω φυσίγγια , θα δημοσιευθουν πρωτα στο περιοδικό στο τευχος Δεκεμβριου και μετα θα τα βαλω στο site .
predator
Full Member

ευχαριστώ φίλε Λεύκιε
KATOS MK 10
Full Member

Δημοσίευση από KATOS MK 10 »

LEFKIOS έγραψε:TORDO 28GR- με πυρίτιδα CSB5 , τάπα πλαστική τύπου BIOR και κλείσιμο 6 πτυχών. V2,5=400m/s
TORDO 32GR- με πυρίτιδα CSB3 , τάπα πλαστική τύπου BIOR και κλείσιμο 6 πτυχών. V2,5=395m/s
Εκανα δοκιμες τα πιο πανω φυσίγγια , θα δημοσιευθουν πρωτα στο περιοδικό στο τευχος Δεκεμβριου και μετα θα τα βαλω στο site .
Κ. Λευκιος είναι τάπα η μισό τάπα? Σε προηγούμενη συζήτηση λεκτικε ότι είναι μισό τάπα αν δεν κάνω λάθος.
"τα μάτια στο στόχο και το μάγουλο στο κοντάκι".
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”