Dimitris έγραψε:Γιατρέ αληθεύει αυτό με τα 650 ευρώ;
325€ χρεώνω για απλή κωλονοσκόπιση
Αρα 2 κωλονοσκοπήσεις τη μέρα έτα 650! Ενόμιζα ότι στην εικόνα εβαλαν τον μηνιαίο μισθό. Ενιωσα πλούσιος για κάποιες ώρες μέχρι που μου άνοιξες τα μάτια. Θενκς ντοκ!
Έχει άτομα που μου παίρνει 24 ώρες να βγω έξω αναλόγως τι θα βρω
Tζίνος Γιατρέ σχετικά φένεται, έχει κάποιους άλλους που χώνουνται σαν τους ελεύθερους σκοπευτές τζιαι αν δεν είσαι 20μ που κοντά τους δεν τους βλέπεις. Ένας σήμερα σαν επερπάτουν είπε μου να φκάλω την φανέλλα και το καπελλί να μεν με θωρούν τα περτίτζια. Λαλώ του παρά να φάω καμμιά αδέσποτη καλλύττερα να με θωρούν τα περτίτζια.
spyrosspyrou851 έγραψε:Tζίνος Γιατρέ σχετικά φένεται, έχει κάποιους άλλους που χώνουνται σαν τους ελεύθερους σκοπευτές τζιαι αν δεν είσαι 20μ που κοντά τους δεν τους βλέπεις. Ένας σήμερα σαν επερπάτουν είπε μου να φκάλω την φανέλλα και το καπελλί να μεν με θωρούν τα περτίτζια. Λαλώ του παρά να φάω καμμιά αδέσποτη καλλύττερα να με θωρούν τα περτίτζια.
Εμένα σήμερα μου είπαν να βγάλω το καμπανελίν από τον λαιμό μου διότι ταράσουν οι λαγοί
spyrosspyrou851 έγραψε:Tζίνος Γιατρέ σχετικά φένεται, έχει κάποιους άλλους που χώνουνται σαν τους ελεύθερους σκοπευτές τζιαι αν δεν είσαι 20μ που κοντά τους δεν τους βλέπεις. Ένας σήμερα σαν επερπάτουν είπε μου να φκάλω την φανέλλα και το καπελλί να μεν με θωρούν τα περτίτζια. Λαλώ του παρά να φάω καμμιά αδέσποτη καλλύττερα να με θωρούν τα περτίτζια.
WTF?
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
WTF?
Eξαναείβρα τον και πέρσι τούτον, είβραμε τον και με τον Σάββα φέτος, εξαναείβρα τον και σήμερα. Τούτος έρκεται κατά τες 10-11 τζιαι κάθεται σε μια ποταμοσιά τζιαι καρτερά τα περτίτζια να δώκουν που την απαγορευμένη κάτω για φαΐ. Δεν φορεί ποττέ πορτοκαλί τζιαι όποιος κοντέψει λαλεί του να φκάλει τα πορτοκαλί να μεν φένεται για να δώκουν τα περτίτζια κάτω.
Εμένα σήμερα μου είπαν να βγάλω το καμπανελίν από τον λαιμό μου διότι ταράσουν οι λαγοί