ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Απάντηση
mikros

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Δημοσίευση από mikros »

KINIGOSS έγραψε:
+1000
το πιο κατω βιντεο διχνει κυνηγους παλιους που κυνηγουν περτικους στην αρχη απλα κουντουν τα πουλια και στο τελος ερχονται τα οραια
https://www.youtube.com/watch?v=6oKIuPWMvwQ

Tι σχέση έχει τώρα το κυνήγι της πετροπέρδικας στα αλπικά λιβάδεια και στα γκρέμια με το δικό μας κυνήγι?
Εχτός και αν κάποιος απο εσάς κυνηγάει πετροπέρδικες στη Κύπρο σε τέτοιες περιοχές και σε υψόμετρα 2000+ μέτρων...
Δεν έχει καμιά σχέση αυτό το κυνήγι με το δικό μας, ούτε τα πουλιά, ούτε οι περιοχές ούτε οι θερμοκρασίες...
Ακόμα, απο ένα σημείο και μετά νιώθεις λές και ο αέρας σου λιγοστεύει σε αυτό το υψόμετρο μετά απο πολύωρο περπάτημα και κούραση...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

:D λεβεντη μου ενα παραδειγμα πως κυνηγα μια ομαδα τον περτικο .δεν ειπαμε ειναι ολα τα ιδια.
βαλε υποψη να δεις πως με νεψηματα οι κυνηγοι συνενοουντε για το ποτε περπατανε και το πως θα κυνηθουν δες λιγο τα σκυλια πως δουλεβουν και πως στην αρχη τα πουλια δεν δινουν χερι αλλα μετα δεχονται και φερμες
σορρυ αν κανω λαθος αλλα εμενα τετιες φασεις στην κυπρο συμβαινουν μου καθε εξορμιση δεν ξερω αν κυνηγω σε καπια αλλη χωρα και δεν το καταλαβα :D
παντα φιλικα
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Το κυνηγι της περδικας μπορει ειναι διαφορετικο απο τοπο σε τοπο. Αλλα οντως το πιο ωραιο ειναι οταν ξεκινησεις ενα τοπο και σηκωσεις τα πουλια πρωι πρωι μια φορα και αν καταφερεις να παρεις κανενα πουλι καλως. Μετα ξεκινα το δευτερο , τριτο σηκωμα και το σπασιμο των πουλιων. Οταν σπασουν και δεν μπουν σε απαγορευμενη ´η σε γκρεμο αρχιζει το action. Απο απροσιτα πουλια στεκονται και καλοστεκονται και εκει χρειαζονται οσο ποτε τα σκυλια με ωραιες φερμες και επαναφορες.

Γενικα ειναι κουμαρι μπορει να περπατας ολη μερα και να παρεις το κοντα σε 5-10 λεπτα μπορει και να μην πιασεις κανενα πουλι ομως. Γι αυτο ειναι τοσο συναρπαστικο το κυνηγι.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

KINIGOSS έγραψε:
ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΤΤΟΦΗ έγραψε:Το κυνήγι του αγριου περδικιού θέλει στρατηγική, επιμονή και ιδιαιτερη αντοχή. Συμφωνώ πάντα προσηκώνονται απο το μιλι. Στην τριτη φορά σηκώματος αρχιζουν και τα ιδια να κουράζονται. Σε κάποιο κόψιμο με σύμμαχο το βουνό, εκει θα τους γελάσεις. Εξαρτάτε πόσο αντέχει ο καθένας. Είναι πραγματικό αθλημα με δύσκολο αντίπαλο, και αυτό του δίνει ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Μου σύστησαν τοπους που τάχα δεν μπορουσαν να ''παιχτουν'' τα περδίκια. Ο ιδιος τρόπος που κυνηγώ πάντα. Μέχρι την τελευταία εξόρμηση πιάννω το κότα. Πάντα. Συνεπώς έχουν κι αυτά τον τρόπο τους εννε? Πάρα πολυ περπάτημα απο πρωι εως νύκτα σε κάθε εξόρμηση, επιμονή, στρατηγική, και θα πιάσεις. Θέλει όμως πααααρα πολυ ορεξη και πόδια σιδερενια!!!
+1000
το πιο κατω βιντεο διχνει κυνηγους παλιους που κυνηγουν περτικους στην αρχη απλα κουντουν τα πουλια και στο τελος ερχονται τα οραια
https://www.youtube.com/watch?v=6oKIuPWMvwQ

ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΦΙΛΕ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΤΤΟΦΗ
Full Member

Δημοσίευση από ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΤΤΟΦΗ »

Dimitris έγραψε:
ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΤΤΟΦΗ έγραψε:Το κυνήγι του αγριου περδικιού θέλει στρατηγική, επιμονή και ιδιαιτερη αντοχή. Συμφωνώ πάντα προσηκώνονται απο το μιλι. Στην τριτη φορά σηκώματος αρχιζουν και τα ιδια να κουράζονται. Σε κάποιο κόψιμο με σύμμαχο το βουνό, εκει θα τους γελάσεις. Εξαρτάτε πόσο αντέχει ο καθένας. Είναι πραγματικό αθλημα με δύσκολο αντίπαλο, και αυτό του δίνει ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Μου σύστησαν τοπους που τάχα δεν μπορουσαν να ''παιχτουν'' τα περδίκια. Ο ιδιος τρόπος που κυνηγώ πάντα. Μέχρι την τελευταία εξόρμηση πιάννω το κότα. Πάντα. Συνεπώς έχουν κι αυτά τον τρόπο τους εννε? Πάρα πολυ περπάτημα απο πρωι εως νύκτα σε κάθε εξόρμηση, επιμονή, στρατηγική, και θα πιάσεις. Θέλει όμως πααααρα πολυ ορεξη και πόδια σιδερενια!!!
Φίλε Ηλια, φαντάζομαι ότι για να πιάνεις το quota σε κάθε εξόρμηση, δεν κυνηγάς μόνος σου αλλά με παρέα, κάμνετε πανιά μαζί. Επίσης τα βουνά που κυνηγάς έχουν πολλά κοψίματα και δεν υπάρχει απαγορευμένη κοντά όπου με την πρώτη ευκαιρία τα πανέξυπνα περδίκια διούν μέσα.

Επειδή είμαι φανατικός του συγκεκριμένου θηράματος, πραγματικά θα συμφωνήσω ότι είναι 1 παιχνίδι στρατηγικής με γερά νεύρα και γερά πνευμόνια.
Φίλε μου πάντα πηγαίνω κυνήγι με ακόμη ενα φίλο, ο οποίος δυστηχώς δεν ακολουθεί την πανιά, αλλά παραμένει γυρω και κοντά στο αυτοκίνητο. Ναι συμφωνώ θάταν πολυ πιο ευκολο αν με ακολουθούσε και συνεννοούμασταν αλλά δεν αντέχει τόσο περπάτημα και επιμονή. Συνεπώς αναγκάζομαι να κάνω ολες τις πανιες μόνος μου. Ναι πάντοτε μόνος μου. Κόφκουνται οι περτιτζοι. Απλά είναι κάτι σαν κουμάρι οπως είπε και ένας αλλος. Οι περιοχές πρέπει ναχουν πολλά βουνά ναι και κοψίματα. Στο πρώτο και δευτερο σήκωμα τα περδίκια σηκώνουνται απο το μίλι γιατι δεν βρίσκονται σε αυτά. Μετα όμως και απο την πίεση εστω και μόνο ενος κυνηγού, μπαίνουν στα ''κοψίματα'' με αποτέλεσμα να τους κοντέψεις... Θέλει δουλειά για να πιάσεις αυτά τα πουλιά. Εστω και μόνος σου, η συνεχής επιμονη σου προσπάθεια και τρεξιμο, δεν μπορει, οσο εξυπνα και να είναι στο τέλος την παθαίνουν. Θέλει δουλειά, αστραπιαία πεξιματα, μα το κυριότερο για μένα είναι η επιμονή. Εστω και 3 - 4 ευκαιρίες την ημέρα να βρίσκω σε απόσταση βολής με εκείνο το φρρρρ του αγριου περδικιού και με ωραίες βολές είναι πραγματικά συναρπαστικό και το προτιμώ απο 20 βολές σε τζιήκλες. Εχει την χάρη του!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Kαλημερα φιλε μου

Εχεις τις ιδεες σου και την φιλοσοφια σου και ειναι πολυ καλο αυτο.

Απλα νομιζω επρεπε να το χτυπησεις μονο και μονο για τα σκυλια και την προσπαθεια.

Ειναι αδυνατον να ειναι ολα φερμα...(και ειδικα στην Κυπρο). Σιγουρα και γω το απολαμβανω πιο πολυ οταν ειναι φερμαριστο και οχι οταν σηκωνετε στο ασχετο αλλα ειναι καλο να επιβραβευεται η προσπαθεια και η δικη μας αλλα και των σκυλιων.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Πανίκο φκάλλω σου το καπέλο, ΣΕΒΑΜΟΣ!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ..ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΕΦΑΝΕ!!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!

ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ''ΛΟΓΙΚΗ'' ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ...ΤΟ ΕΧΑΣΑ... ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ....ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΑΣΣΕΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΣΙΚΛΕΣ...ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΜΑΣ....ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΜΟΙΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 17 ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ(ΚΑΠΟΙΑ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ) ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΝ?

ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΥΡΩΘΕΙ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ....ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΣΤΩΜΑ ΤΟΥΣ....ΑΥΤΑ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ,ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΠΛΟ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ 2-3-5 ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ Η Κ@@@Α....ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΑ!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΚΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΟΤΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΙΠΕΡ....ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ ΤΩΡΑ...ΤΑΥΤΙΣΑΜΕ ΤΟ ΠΙΠΕΡ ΜΕ ΤΙ ΦΕΡΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ?

ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΗ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ "ΣΚΕΠΤΩΜΕΝΟΙ"...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ......ΕΑΝ ΠΑΡΩ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΠΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ....ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ?....ΤΙΠΟΤΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ....ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ...ΛΕΩ ΕΑΝ.....ΠΟΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ...ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ!

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΗΣ ΛΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΗΣ(ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ) ΝΑ ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ 1 ΠΟΥΛΙ ΡΕ ΦΙΛΕ...ΜΟΝΟ...ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!!!
ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΤΤΟΦΗ
Full Member

Δημοσίευση από ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΤΤΟΦΗ »

Πανικος Setter έγραψε:Σόλωνα ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί κόλλησες στο μπίπερ και στο κουδούνι και τι σχέση έχει με την όλη συζήτηση και δεν πρέπει να τα φορούν οι σκυλοι μας από την στιγμή που εξηγούμε ότι είναι στην φύση τους να εργάζονται πολλές φορες πάνω απο 100 μετρα από εμάς και πρέπει να γνωρίζουμε ακριβώς που είναι , εδώ προκτες στο τελευταίο βίντεο που έβαλες με την φραγκολινα 20 μετρα σου άνοιξε το σκυλί σου και ήταν η αιτια για να χάσεις το πουλί γιατί σου το σήκωσε χωρίς να προλάβεις να πάρεις θέση και έριξες το φταίξιμο στο στυλο
και φιλε για πια στρατηγική μας μιλάς για το κυνήγι περδικιών ? Αυτά που σου στέλνουν όταν κάθεσαι στις φάσσες ? Εσύ το είπες και αν δεν κάνω λάθος ήταν και η μοναδική φορα που αναφέρθηκες στα περδίκια
Εαν κυνηγάς αποκλειστικά τα άγρια περδίκια, πρώτον ο σκύλλος σου πρέπει ναναι τρομερά πειθαρχημένος και να μην ανοιγει περαν των 30 μετρων απο σένα, και δεύτερον τα κουδουνια κλπ μονο αποτυχία σου προσφέρουν, αφου συμβαλλουν πάρα πολύ στο λαομα των περδικιών. Ειναι που ειναι ξιπασμένα τα περδίκια, ακουνε και πάρα πολυ τις κινήσεις μας μες τα ρασια κλπ, αν βάλεις και τα κουδούνια ταγκα ταγκα πας τον σκύλλο, τι κυνήγι θα κάμεις? Δεν προκειτε να σου κοντέψει ενας. Για αλλα κυνηγια ναι αλλά για το αγριο περδίκι απλα το κουδουνι τους ειδοποιά να φυγουν ακομη πιο μακρια. Δεν γινετε. Συνεπώς εξαρτάτε το τι θέλει να κυνηγησει ο καθένας, αλλου βοηθα το κουδούνι αλλου κανει ζημιά.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Πανικος Setter έγραψε:Σόλωνα ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί κόλλησες στο μπίπερ και στο κουδούνι και τι σχέση έχει με την όλη συζήτηση και δεν πρέπει να τα φορούν οι σκυλοι μας από την στιγμή που εξηγούμε ότι είναι στην φύση τους να εργάζονται πολλές φορες πάνω απο 100 μετρα από εμάς και πρέπει να γνωρίζουμε ακριβώς που είναι , εδώ προκτες στο τελευταίο βίντεο που έβαλες με την φραγκολινα 20 μετρα σου άνοιξε το σκυλί σου και ήταν η αιτια για να χάσεις το πουλί γιατί σου το σήκωσε χωρίς να προλάβεις να πάρεις θέση και έριξες το φταίξιμο στο στυλο
και φιλε για πια στρατηγική μας μιλάς για το κυνήγι περδικιών ? Αυτά που σου στέλνουν όταν κάθεσαι στις φάσσες ? Εσύ το είπες και αν δεν κάνω λάθος ήταν και η μοναδική φορα που αναφέρθηκες στα περδίκια
ΠΑΡΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΑΝΙΚΟ...ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΜΟΝΟ :roll:

''ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ...ΛΕΩ ΕΑΝ.....ΠΟΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ(ΠΙΠΕΡ) ...ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ''

''ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ Η ΛΟΥΣΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΟ ΕΛΕΝΧΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ''....ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΟΥΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ ΦΙΛΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΝΑ ΠΙΣΩ!

''ΑΛΛΑ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ''....Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΤΥΛΛΟ ΦΙΛΕ ΗΤΑΝ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΟΝΤΑΣ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΟΥ ;)

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.....ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 49 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΥΝΗΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΓΟΥΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΛΑΞΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΟΥ ΛΟΓΟ ΜΙΑΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΠΡΙΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ...ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ!
ΞΕΡΩ ΠΑΝΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ......ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΝΑΦΕΡΕΣ ΟΜΩΣ...ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ?...ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΗ?....ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΙΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.....ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ:roll: :roll: :roll:

και φιλε για πια στρατηγική μας μιλάς για το κυνήγι περδικιών...
Αυτά που σου στέλνουν όταν κάθεσαι στις φάσσες ?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”