Πανικος Setter έγραψε:Σόλωνα ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί κόλλησες στο μπίπερ και στο κουδούνι και τι σχέση έχει με την όλη συζήτηση και δεν πρέπει να τα φορούν οι σκυλοι μας από την στιγμή που εξηγούμε ότι είναι στην φύση τους να εργάζονται πολλές φορες πάνω απο 100 μετρα από εμάς και πρέπει να γνωρίζουμε ακριβώς που είναι , εδώ προκτες στο τελευταίο βίντεο που έβαλες με την φραγκολινα 20 μετρα σου άνοιξε το σκυλί σου και ήταν η αιτια για να χάσεις το πουλί γιατί σου το σήκωσε χωρίς να προλάβεις να πάρεις θέση και έριξες το φταίξιμο στο στυλο
και φιλε για πια στρατηγική μας μιλάς για το κυνήγι περδικιών ? Αυτά που σου στέλνουν όταν κάθεσαι στις φάσσες ? Εσύ το είπες και αν δεν κάνω λάθος ήταν και η μοναδική φορα που αναφέρθηκες στα περδίκια
ΠΑΡΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΑΝΙΚΟ...ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΜΟΝΟ
''ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ...ΛΕΩ ΕΑΝ.....ΠΟΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ(ΠΙΠΕΡ) ...ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ''
''ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ Η ΛΟΥΣΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΟ ΕΛΕΝΧΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ''....ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΟΥΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΑ ΦΙΛΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΝΑ ΠΙΣΩ!
''ΑΛΛΑ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ''....Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΤΥΛΛΟ ΦΙΛΕ ΗΤΑΝ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΟΝΤΑΣ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.....ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 49 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΥΝΗΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΓΟΥΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΛΑΞΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΟΥ ΛΟΓΟ ΜΙΑΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΠΡΙΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ...ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ!
ΞΕΡΩ ΠΑΝΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ......ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΝΑΦΕΡΕΣ ΟΜΩΣ...ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ?...ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΗ?....ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΙΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.....ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ:roll:
και φιλε για πια στρατηγική μας μιλάς για το κυνήγι περδικιών...
Αυτά που σου στέλνουν όταν κάθεσαι στις φάσσες ?