ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Sergios έγραψε:
Laurona έγραψε:Εμεις Σπυρακο εκανονισαμε πριν να βαλουμε κουλουρα το θεμα γυναίκα κ κυνηγι.
Εγω τουλαχιστον δεν εχω προβλημα.
ουτε ειδα να χει ο Αλέξης η ο Μαριος.

τωρα να σε δω εσενα παλικαρουι μου που να ρτει ωρα σου.
το κολλαρο του ρευματου ηντα ξερω εν πας το λαιμουι σου που να σου το βάλει

Τζιε να μάθεις τον καρσιλαμά μονοφατσι.
ουτε δοκιμες ουτε τιποτε.
Έτσι έτσι πε του τα.....εννα μεν τον παντρέψουμε που εννα παει....χαχα
Τωρά που το λαλείς, πρέπει να περάσω που κοντά σου τούτες τες μέρες να σου ευχηθώ τζιαι που κοντά, αφήνει σε η Κατιάνα να σε δω οξά; :D

Προς τους παντρεμένους που μου επιτίθενται, δεν είναι καλό να δίνεις τον κωδικό του λοαρκασμού σας για την ιστοσελίδα στις συζύγους σας, μπαίνουν τζιαι γράφουν ότι θέλουν. :lol:

Νομίζω να κάμουμε ένα θέμα στα ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ, να μπαίνετε να λέτε το πόνο σας. Προβλέπω θα είναι το πιο ενεργό θέμα του φόρουμ. 8-) :lol:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Laurona έγραψε:Εμεις Σπυρακο εκανονισαμε πριν να βαλουμε κουλουρα το θεμα γυναίκα κ κυνηγι.
Εγω τουλαχιστον δεν εχω προβλημα.
ουτε ειδα να χει ο Αλέξης η ο Μαριος.

τωρα να σε δω εσενα παλικαρουι μου που να ρτει ωρα σου.
το κολλαρο του ρευματου ηντα ξερω εν πας το λαιμουι σου που να σου το βάλει

Τζιε να μάθεις τον καρσιλαμά μονοφατσι.
ουτε δοκιμες ουτε τιποτε.
Πς του τα ρε Χρυσανθε πε του τα γιατι εν λαλει να βαλει νου.Σιηλος που λασει λαλουν εν ακκανει.Αφηστε τον να τον δουμε αυριο με το καλο που να βαλει το " Δακτυλιδι της Φωτιας" τις μαγκιες του.Συγκοφκω τον η μονη σχεση που θα εχει με το κυνηγι θα ειναι μονο μεσα που το φορουμ
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Ρε μανία ούλλοι να με παντρέψετε ρε κουμπάρε, να μεν δείτε ένα άνθρωπο happy, ατού να τον κρεμμάσετε :lol:
mikros

Δημοσίευση από mikros »

spyrosspyrou851 έγραψε:Ρε μανία ούλλοι να με παντρέψετε ρε κουμπάρε, να μεν δείτε ένα άνθρωπο happy, ατού να τον κρεμμάσετε :lol:
Σπύρο - ζούμε,
γαμπρό για να σε δούμε... :roll:
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
Sergios

Δημοσίευση από Sergios »

Σπύρο δεν έχει πρόβλημα τηλέφωνα μου απλώς....να σου πω και στα δικά σου
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

Σπυριδων, οπως λεει ο σοφος λαος "Ό,τι περιπαιζεις λουννεσαι τα" κι εσυ παεις για μεγαλα μπανια!!! :lol: :D
Υ.Γ. βρηκα 3 πακεττα εξαρουες στη λευκωσια και τα πηρα ;) !
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

spyrosspyrou851 έγραψε:Ρε μανία ούλλοι να με παντρέψετε ρε κουμπάρε, να μεν δείτε ένα άνθρωπο happy, ατού να τον κρεμμάσετε :lol:

Πε τους τα ρε Σπύρο
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

καλημερα και απο εμενα

πραγματικα εχτες εκερδισε με κατα κρατος το μονο που λυπηθηκα ηταν το σκυλλο ιχνιλασια απο η ωρα 6,30 μεχρι της 11 και λαος καπουτ! υγεια πανο απο ολα!
απογευματινο σε αλλο τοπο πολυ καλη ιχνιλασια αλλα και παλη βγηκαμε χαμενη επειδη καποιοι γνωστη για το παθος στο κυνηγη αλεπους με βιντεο και στο διαδυκτιο τον επαιξαν 100 μετρα απο εμας και ακουσαμε τους γνωστους διαλογους επεξατον το πεζε@@@@ τον γαο@@@@ :lol: :lol: :lol: !

περαστικα στον ανθιμο!

και σπυρο απον απεξο του χωρου πολλα τραουδκια ξερη αλλα αμαν σε κρεμασουν εννα καταλαβης!
εγω εν εχο προβλημα ηταν μες τα χαρκια που εκαμαμεν :lol: :lol:
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Περπατας και εσυ τταππο φιλε Πανικκο βλεπω :D Η αληθεια ειναι οτι τα περδικια γενικα δεν στεκονται για καμια κοντινη φερμα και πετουν πριν κοντεψουμε για καμια βολη εντος ακτινας του οπλου και ειναι πολυ καχυποπτα. Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω στις περιοχες που κυνηγουμε. Πιστευω ομως οτι και λογω ζεστης δεν κρυφουν για να μας δωσουν καμια ευκαρια. Περδικια ειδα πολλα....αλλα κανενα σχεδον δεν μενει για να δεκτει κοντινη φερμα.

Το βιντεο σου μου 8υμισε περσυ κατι παγανιες μεσα σε κατι κακοτοπους στο Κελλακι.....οταν η DONA η μακαριτισσα επιεννε τριφτη για 100+ μετρα σπαζοντας τη φερμα της καμια δεκαρια φορες και δεν την εφτανα για να παω κοντα της και τελικα τα περδικια εφευγαν πριν κοντεψω. Αυτο εγινε 5-6 φορες...και πραγματικα λυπομουν την προσπαθεια της σκυλλας που δεν την ειχα ανταμειψει ουτε με 1 περδικι. ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΑΝΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑ ΑΛΑ ΓΙΟΥΣΕΙΝ ΜΠΟΛΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΟΝΤΑ....ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ.....EKAMA TO ΚΑΛΛΙΤΖΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Νομιζω φιλε Σπυρο σε λιγο καιρο.. θα σε βλεπουμε να γραφεις μεσα σε αυτο το τοπικ http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 5&start=30 :D :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”