ΟΜΩΣ

ΦοβερόDimitris έγραψε:Όταν δύο χαρισματικοί άνθρωποι συναντιούνται, αφήνουν το αποτύπωμα τους στην ιστορία μοναχά με δύο κουβέντες.
Όταν λοιπόν, γνωρίστηκαν για πρώτη φορά ο Άλμπερτ Άινσταιν και ο Τσάρλι Τσάπλιν, αυτός ήταν ο αξέχαστος διάλογος που είχαν:
Άινσταιν:
Αυτό που θαυμάζω περισσότερο σε αυτό που κάνεις, είναι ότι δεν λες λέξη, αλλά όλος ο κόσμος σε θαυμάζει.
Και τότε ο Τσάρλι Τσάπλιν απαντάει:
Είναι αλήθεια, αλλά το δικό σου μεγαλείο είναι ακόμη πιο αξιοθαύμαστο. Εσένα σε θαυμάζει ολόκληρος ο κόσμος, ενώ δεν καταλαβαίνει λέξη από αυτά που λες!
Δεν είναι καθόλου η μόνη. Πάρα πολλές 25χρονές είναι "ερωτευμένες" με κάτι "τεκνά" 75-80-90 χρονών (πάντα πλούσιοι, επιχειρηματίες, τυχαίο; Δεν νομίζω) . Π.χ αυτές με αυτόν του Playboy, π.χ η Anna Nicole Smith 25 τότε παντρεύτηκε 90χρονοDimitris έγραψε:
ΟΜΩΣ
![]()
![]()
Λένε τρίχα από τραβά καράβιMARIOSE έγραψε:Σπύρο μου άβυσσος η ψυχή της γυναίκας...
Εν φκαίννεις πουμέσα φίλε μου...το μόνο σίουρο είναι τα MONEYYYYYY!!!! Εν όπως τα ταίσματα της φάσσας, παθαίνουν όπως τες παλαβές...
Tούτες είμαι σίουρος ένα από αυτά τα ringtones έχουν:MARIOSE έγραψε:Σπύρο μου άβυσσος η ψυχή της γυναίκας...
Εν φκαίννεις πουμέσα φίλε μου...το μόνο σίουρο είναι τα MONEYYYYYY!!!! Εν όπως τα ταίσματα της φάσσας, παθαίνουν όπως τες παλαβές...
Ακόμα κάμνουν κοιλιακούς, αυριο έχει κάμψεις και στο τέλος... πασαρέλλαΓιατρός έγραψε:Ποιος κέρδισε στον διαγωνισμό mr Cyprus?
Θυμούμαι όταν έκανα προπόνηση για μίστερ ορτύκι έκανε κάμψεις στηριζόμενος στο ένα αρ€&@ιDimitris έγραψε:Ακόμα κάμνουν κοιλιακούς, αυριο έχει κάμψεις και στο τέλος... πασαρέλλαΓιατρός έγραψε:Ποιος κέρδισε στον διαγωνισμό mr Cyprus?