'petros' έγραψε:φιλε Αριστε συμφωνω με αυτα που δημοσιευσες αλλα οπως ειπες δεν εχεις διαβασει προσεκτικα το νεο τροποποιημενο νομοσχεδιο προτεινω να το διαβασεις και εσυ και ολοι οι υπολοιποι συναδελφοι για το λογο οτι αυτα που προσπαθουν να περασουν στους κυνηγους δεν εχουν καμια σχεση με ολα οσα δημοσιευουν με αθρα σε εφημεριδες ολα αυτα ειναι για καλυψη πολλων αλλων.Εχει πολλα αλλα που δεν τα ειδα στη σελιδα που εβαλε ο φιλος christosth και πολυ απλα σε μια κυνηγετικη εξορμιση μπορεις να πληρωσεις προστιμο μεχρι 2000 ευρω και να χασεις και την αδεια με τους βαθμους ποινης πχ
1. Να μην φορας πορτοκαλι πανω σου 50 ευρω
2. Να μην εχεις την αδεια κυνηγιου μαζι σου 50 ευρω
3.Να μην εχεις αδεια κυνηγιου του σκυλου 85 ευρω 4.Να μην εχεις το ονομα και διευθυνση στο λαιμο του σκυλου 85 ευρω
5.Να εχεισ σκυλο μαζι σου τον οποιο δεν εχεις δηλωμενο στο διευθηντη 85 ευρω
6.Να μην εχεις πιστοποιητικο η βιβλιαριο υγειας 85 ευρω
+ πολλα αλλα
και ολα αυτα οταν σε σταματησουν πριν ακομα κατεβεις να κυνηγησεις οταν σε σταματησουν για ελεγχο σκεφτου να κατεβεις ακομα ποσα εχει...
και υποψη σας οτι με καθε ''αδικημα'' θα περνουμε προηδοποιητικους βαθμους και καθε 4 προηδοποιητικοι βαθμοι ειναι 1 κανονικος και οταν συμπληρωσεις το μαγικο νουμερο που δεν θυμαμαι περνεις στεριση της αδειας για 2 χρονια και μετα αλλο μαγικο νουμερο χανεις την αδεια για επαοριστο
Πεστε μου μετα εαν με αυτο τον τροπο θα μειωσουν τη λαθροθηρια και εαν καποιος το πιστευει αυτο να μου το εξηγησει και εμενα.
Πιστευω οτι πολλοι απο εμας σε 2-3χρονια που θα εχουμε στεριση της αδειας κυνηγιου και να δουμε ποσοι θα πηγαινουν παρανομα και οσοι διαφωνουν θα εχουμε την ευκαιρια να τα ξαναπουμε οταν αρχισουν οι αντιδρασεις απο ολους.
Συμφωνω μαζ ισας αφου τα πιο πανω εκτος αυτων που εχω επισημανει με κοκκινο , οσοι ειμαστε ''σωστοι'' τα εχουμε προ καιρου εφαρμοσει.
Για τα δυο που εχω επισημανει ομως επιτρεψετε μου να εχω τις επιφυλαξεις μου.Πινουν νερο, και για μενα ειναι δυσκολη η εφαρμογη τους πρακτικα.
Ας τα σχολιασουμε, θα ηθελα να ακουσω κα ιτην δικη σας γνωμη.