Μπιγκλ μυθοι και αναξιοπιστιες...

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
christy2000
Full Member

Re: Μπιγκλ μυθοι και αναξιοπιστιες...

Δημοσίευση από christy2000 »

admin έγραψε:Ρε Βαλεντίνο έκαμες τουλάχιστο 100 πόστ για να κατηγορήσεις και να μειώσεις την φυλή των beagle και μιλάς για αδυναμίες κάποιον άλλων . Απλά και όμορφα όταν κάποιος ακούει να λές ανυπόστατα πράγματα είναι φυσικό να αντιδρά, Εν σου έκατσε ρε φύλε, εν τα κατάφερες να εκπαιδεύσης ένα σκύλο beagle οκ χώνεψε το, εν σου έκατσε η φυλή όπως μάλλον και οι υπολοιπες φυλές ιχνηλατών που πο΄λησες ή πουλάς . Τι προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο ότι πετά η σχήνα, όποιος έζησε ένα καλά εκπαιδευμένο beagle ότι και να γράψεις και για περιπτεράες και για μπούκιες και για μπακάληες δέν αλλάζει άποψη. Δέν γίνετε να έχεις σκαρτάρει μέχρι τώρα 8-10 σκυλιά ιχνηλάτες και να γράφεις ότι η καλύτερη φυλή είναι τα brack που ιχνηλατούν. Υπάρχει και μια άλλη παροιμία που λέει ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Και επειδή θέλεις και αποδείξεις πέραν απο τα dvd που υπάρχουν στο site μπορείς να μελετήσεις και αυτές τις φώτο!
Παντος αν τουτα τα μπιγκλ εν για πουλημα γοραζω τα :lol:
ΔΡΑΣΕ 'Η ΣΚΑΣΕ...!!!
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

:o :o :o :o :o

Τουτη η ρατσα ιχνηλατα?
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
istriano ®

Δημοσίευση από istriano ® »

VALENTINOS έγραψε:Γεγονος ......19 μπιγκλ καταπιαστηκαν με τον ντορο ενος λαγου αλλα τελικα τον ξεφωλιασε γνωστος περιπτερας........
Εν για πουλημα ο περιπτερας;;;;;
Άβαταρ μέλους
pai
Full Member

Δημοσίευση από pai »

VALENTINOS έγραψε:Μα ρε ηντα πιανεστε αμεσως. Εχει κ αλλη λαικη ρηση που λαλει απου εσιει μουγιαν μουγιαζεται. Αμα θα φτασεε στο επιπεδο να εχετε σκυλους που σας ευχαριστουν τοτε εν θα μπαινετε στο κοπο να μου απαντατε καν. Αλλα διακρινω α δ υ ν α μ ι ε ς................
ρε φιλε βαλεντινο επιδη βλεπω σε εισαι πολλα εναντιων(αλωπος διουν σου ριαλια για να δυσφημηζης τη φυλη ηηη μαχεσαι να αλλαξης χρωμα! :lol: :lol: )να παμε κανενα περιπατο ρε φιλε να δουμε τα ιστριας τιιιιι λενε!!
παντα φιλικα
ανδρεας!!
Άβαταρ μέλους
Yiannis-007
Full Member

Δημοσίευση από Yiannis-007 »

Δλδ ο καταλληλος σκυλος για τον Valentino εν τζινος που κλεει του ντορου, γρηγορος, φερμαρη τζε αμα μεινεις που παταρια τραβα σε :lol: :lol:
VALENTINOS
Full Member

Δημοσίευση από VALENTINOS »

Ηντα λεβεντες ειστε ρε κοπελια α......ετο περιπαιζω σας να περνα η ωρα μου και ως τωρα επηρα σας στο ποταμο και εφερα σας 450 φορες που ποσταρα. :P ι :o 8-) :?
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

VALENTINOS έγραψε:Ηντα λεβεντες ειστε ρε κοπελια α......ετο περιπαιζω σας να περνα η ωρα μου και ως τωρα επηρα σας στο ποταμο και εφερα σας 450 φορες που ποσταρα. :P ι :o 8-) :?
φιλε εισαι Τελειος :) ευτυχως εγω φορουσα μπρατσακια !!!
LOUIIII πελατης !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
VALENTINOS
Full Member

Εχει 50.000 κυνηγους . Οι 1000 εν δαμεσα. Τσεινοι που ενεν δαμεσα αλοπως εν κατεχουν ρε γμτ τπτ που κυνηγι. Μονον η κλικα του Hunt and shoot κατεχει. τελος. Φιλε εγω λαλω την γνωμη και την αποψη μου. Οποιου εν του αρεσκει ας μεν τα δκιεβαζει και ας μεν απαντα ή ας με διαγραψει.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
VALENTINOS
Full Member

istriano έγραψε:
VALENTINOS έγραψε:Γεγονος ......19 μπιγκλ καταπιαστηκαν με τον ντορο ενος λαγου αλλα τελικα τον ξεφωλιασε γνωστος περιπτερας........
Εν για πουλημα ο περιπτερας;;;;;
Εγορασεν το ηδη τσεινος που εχει τα 19 μπικολ για να πατα κανενα λαο να τρεχουν μετα τα μπικολουθκια.
VALENTINOS
Full Member

Φιλε αριστε φιλικοτατα δλδ εν θελει και πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι απλα αστειευκα τον αλεκο για τα μπρακ που ιχνηλατουν. Ελεος δλδ ενα μωρο δημοτικου ηταν να το καταλαβει ......τωρα οσον για τους ιχνηλατες που εσκαρταρα ετσι εχει ρε φιλε αμα ασχολεισαι μονος σου να καμεις εναν σκυλο που να σου αρεσκει καποιοι δεν θα σου καμνουν....εν τσιαι γοραζω και εγω σκυλους ετοιμους γιατι εν μπορω να καμω μονος μου.

Αφού εν σου περνά φίλε να κάμνεις σκύλους αγόρασε και εσύ ένα έτοιμο να πνάσεις και κανεί παζαράκια και σκαρταρίσματα και πίστεψε με η συντήρηση ενός έτοιμου σκύλου εν μεγάλο πράγμα γιατι το ζώο εννε μηχανή τσαι ξεκινάς τσαι σβήνεις την!!!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ”