admin έγραψε:Ρε Βαλεντίνο έκαμες τουλάχιστο 100 πόστ για να κατηγορήσεις και να μειώσεις την φυλή των beagle και μιλάς για αδυναμίες κάποιον άλλων . Απλά και όμορφα όταν κάποιος ακούει να λές ανυπόστατα πράγματα είναι φυσικό να αντιδρά, Εν σου έκατσε ρε φύλε, εν τα κατάφερες να εκπαιδεύσης ένα σκύλο beagle οκ χώνεψε το, εν σου έκατσε η φυλή όπως μάλλον και οι υπολοιπες φυλές ιχνηλατών που πο΄λησες ή πουλάς . Τι προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο ότι πετά η σχήνα, όποιος έζησε ένα καλά εκπαιδευμένο beagle ότι και να γράψεις και για περιπτεράες και για μπούκιες και για μπακάληες δέν αλλάζει άποψη. Δέν γίνετε να έχεις σκαρτάρει μέχρι τώρα 8-10 σκυλιά ιχνηλάτες και να γράφεις ότι η καλύτερη φυλή είναι τα brack που ιχνηλατούν. Υπάρχει και μια άλλη παροιμία που λέει ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Και επειδή θέλεις και αποδείξεις πέραν απο τα dvd που υπάρχουν στο site μπορείς να μελετήσεις και αυτές τις φώτο!
Παντος αν τουτα τα μπιγκλ εν για πουλημα γοραζω τα
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
VALENTINOS έγραψε:Ηντα λεβεντες ειστε ρε κοπελια α......ετο περιπαιζω σας να περνα η ωρα μου και ως τωρα επηρα σας στο ποταμο και εφερα σας 450 φορες που ποσταρα. ι
Εχει 50.000 κυνηγους . Οι 1000 εν δαμεσα. Τσεινοι που ενεν δαμεσα αλοπως εν κατεχουν ρε γμτ τπτ που κυνηγι. Μονον η κλικα του Hunt and shoot κατεχει. τελος. Φιλε εγω λαλω την γνωμη και την αποψη μου. Οποιου εν του αρεσκει ας μεν τα δκιεβαζει και ας μεν απαντα ή ας με διαγραψει.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]
Φιλε αριστε φιλικοτατα δλδ εν θελει και πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι απλα αστειευκα τον αλεκο για τα μπρακ που ιχνηλατουν. Ελεος δλδ ενα μωρο δημοτικου ηταν να το καταλαβει ......τωρα οσον για τους ιχνηλατες που εσκαρταρα ετσι εχει ρε φιλε αμα ασχολεισαι μονος σου να καμεις εναν σκυλο που να σου αρεσκει καποιοι δεν θα σου καμνουν....εν τσιαι γοραζω και εγω σκυλους ετοιμους γιατι εν μπορω να καμω μονος μου.
Αφού εν σου περνά φίλε να κάμνεις σκύλους αγόρασε και εσύ ένα έτοιμο να πνάσεις και κανεί παζαράκια και σκαρταρίσματα και πίστεψε με η συντήρηση ενός έτοιμου σκύλου εν μεγάλο πράγμα γιατι το ζώο εννε μηχανή τσαι ξεκινάς τσαι σβήνεις την!!!!!!
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..... [/color]