FIOCCHI NOVA 33 BIOR

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

FIOCCHI NOVA 33 BIOR

Δημοσίευση από stelios25 »

ΠΑΙΔΕΙΑ δοκιμασε κανενα τουτο το φυσιγγιο φια τζικλα ακοθσα πολα καλα σχολια?
cyprohunter
Full Member

Re: FIOCCHI NOVA 33 BIOR

Δημοσίευση από cyprohunter »

Φίλε εν ξέρω για την συγκεκριμένη αλλα η elle32(λαχανί) είναι απαίσια χαρτούτσια κατα την γνώμη μου.. Η οποια είναι επίσης fiocchi! Το όπλο μου είναι breda vega lusso δεν ξέρω αν πραγματικά δεν του κάθετε του όπλου ή απλα έσυρνα στο γάμο του καραγκιόζη αλλά παρακαλώ όποιος δοκίμασε τουτα τα 2 φυσίγγια ας πει την γνώμη του κ το όπλο του
Φιλικά,
Αναστάσης
nike powder
Full Member

Δημοσίευση από nike powder »

cyprohunter έγραψε:Φίλε εν ξέρω για την συγκεκριμένη αλλα η elle32(λαχανί) είναι απαίσια χαρτούτσια κατα την γνώμη μου.. Η οποια είναι επίσης fiocchi! Το όπλο μου είναι breda vega lusso δεν ξέρω αν πραγματικά δεν του κάθετε του όπλου ή απλα έσυρνα στο γάμο του καραγκιόζη αλλά παρακαλώ όποιος δοκίμασε τουτα τα 2 φυσίγγια ας πει την γνώμη του κ το όπλο του

φιλε ξαναδοκιμαστην ειμαι σιουροσ οτι αδικαστην η ελλε και η εφφε τησ fiochi gia mena en pou tes kallyteres gia thn tzikla kai touto δειχνει το και το ειδοσ των παρουθκιων που βαλλουν
cyprohunter
Full Member

Δημοσίευση από cyprohunter »

nike powder έγραψε:
cyprohunter έγραψε:Φίλε εν ξέρω για την συγκεκριμένη αλλα η elle32(λαχανί) είναι απαίσια χαρτούτσια κατα την γνώμη μου.. Η οποια είναι επίσης fiocchi! Το όπλο μου είναι breda vega lusso δεν ξέρω αν πραγματικά δεν του κάθετε του όπλου ή απλα έσυρνα στο γάμο του καραγκιόζη αλλά παρακαλώ όποιος δοκίμασε τουτα τα 2 φυσίγγια ας πει την γνώμη του κ το όπλο του

φιλε ξαναδοκιμαστην ειμαι σιουροσ οτι αδικαστην η ελλε και η εφφε τησ fiochi gia mena en pou tes kallyteres gia thn tzikla kai touto δειχνει το και το ειδοσ των παρουθκιων που βαλλουν
Οκ φίλε μου θα της δόσω ακόμα μια ευκαιρία..
Φιλικά,
Αναστάσης
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

την Βιορ33 (πρασινη) 10νο, παιζε την α-φ-ο-α

οι αλλες δεν μου επολλοκατσαν
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”